Τόσο εύκολα ξεχάστηκε;



Έστω και με καθυστέρηση μιας ημέρας, θέλω να θίξω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Όλα τα Παναθηναϊκά sites έχουν θέματα με το "Σαν σήμερα..." και πολύ καλά κάνουν καθώς προσφέρουν οπτικοακουστικό υλικό από το παρελθόν, μας αναγεννούν μνήμες του παρελθόντος και παρουσιάζουν στα νέα παιδιά σημαντικά γεγονότα της Παναθηναϊκής ιστορίας.


Χθες, το "Σαν σήμερα" της 8ης Μαϊου είχε τρεις κατακτήσεις Κυπέλλων. Το ευρωπαϊκό στην Βαρκελώνη και τα δύο Κύπελλα Ελλάδος επί του γαύρου στην μπάλα το 1988 και το 2004. Ενώ λοιπόν είχαν αφιερώματα για τα δύο πρώτα, για την τσόντα του 2004 δεν υπήρχε αναφορά. Ούτε καν απο τους υπάλληλους και τους τζιγγερολάγνους που κανονικά θα έπρεπε να το είχαν κάνει σημαία τους!

Σαν...χθες λοιπόν, ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 3-1 τον γαύρο και κατακτούσε ύστερα απο 9(!!) χρόνια το 16ο του Κύπελλο Ελλάδοςς, καταθέτοντας οι παίκτες ψυχή και κάνοντας μια πολύ μεγάλη εμφάνιση.

Αυτά λοιπόν και το βιντεάκι δώρο για να ξαναθυμηθούμε εκείνο το βράδυ...

Σχόλια

  1. ανεξαρτητος9/5/13 1:53 π.μ.

    aporw kai egv me toyws ypallhlous nostalgoys tvn ragkoyel ,krima poy toys plhrvne kai h pae vs ypeythinous arxeivn , gia kamia kavlanta sth loykia kaloi einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ Ε?

    ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΟΛΑΓΝΟΙ.

    ΠΡΕΖΑΡΑ ΟΜΟΡΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανεξαρτητος9/5/13 11:48 π.μ.

    με τοσα πρωταθληματα που εχουμε πανηγυρησει επι ιωαννη τι να το κανουμε ενα κυπελακι, σιγα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για έναν άλλο λόγο δεν θα έπρεπε να ξεχαστεί αυτό το κύπελλο.Ήταν λίγο μετά το περίφημο παιχνίδι του Δούρου όπου έβγαιναν παντού και ωρυόταν ότι τους "έκλεψε" και μάλιστα έλεγαν ότι θα πάρουν την ρεβάνς στο κύπελλο.Εν τέλει έφαγαν την τριάρα τους αν και θα μπορούσαν να είχαν φάει περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου