Πρόταση προς την ΕρυθρόλευκηΠοδοσφαιρικήΟμοσπονδία


Με αφορμή την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Ο για τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης και αφού πλέον οι αντιφρονούντες στην δικτατορία Μαρινάκη έχουν γίνει πολλοί -ακόμη και τα παραρτήματα τους- έχω να προτείνω κάτι πολύ ντόμπρο προς τον κ.Σαρρή και την ομοσπονδία που διοικεί.


Να βγουν επίσημα όλες οι Π.Α.Ε όλων των κατηγοριών και να βγάλουν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα λεφτά που ρίχνει στο άθλημα και που προσπαθεί με ΟΛΟΥΣ τους τρόπους να το πάει μπροστά. Επίσης σε κάθε ματς που μπορεί να υπάρχουν υπόνοιες ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε, να βγαίνει η αντίπαλη ομάδα και να τονίζει την ανωτερότητα της ομάδας του κράτους και να υπενθυμίζει πως όλοι άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε.

Έτσι μόνο μπορεί να προχωρήσει το ποδόσφαιρο μπροστά.
Έτσι μόνο θα γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μένουν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν την ομάδα τους για τα τρόπαια που κατακτά.
Έτσι θα έρθουν ξανά οι ευρωπαϊκές επιτυχίες από την ομάδα του Β.Μαρινάκη δοξάζοντας την ελλάδα και διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Έτσι θα εκλείψει η βία και πλέον τα ματς θα γίνονται με οπαδούς των δύο ομάδων.
Έτσι το ποδόσφαιρο θα γίνει ξανά πόλος έλξης για δεκάδες επιχειρηματίες και θα αναλαμβάνουν όλοι κατά ριπάς από μια ομάδα.

Έτσι...

Και το κυριότερο; Δεν θα στεναχωριέται ο Βαγγέλας ρε μάγκες. Πραγματικά έχουμε φτάσει στο σημείο να μην τον σκέφτεται κανείς πλέον αυτόν τον ήρωα. Που παρά τις αντιξοότητες είναι εδώ και στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο .

Σχόλια

  1. Πότε θα σκάσει από τη στεναχώρια του και θα καταστραφεί το ποδόσφαιρό μας...

    Τιμή και δόξα στον ήρωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου