Τα αποτελέσματα μιας παντοκρατορίας που επιβάλλεται με κάθε κόστος μέσα σε μια φωτογραφία



Πάλι από χθες για ακόμη μια φορά αναλωνόμαστε στις ίδιες κουβέντες και ατάκες σχετικά με τα εγκλήματα που γίνονται υπέρ του Ολυμπιακού, ώστε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να βγαίνει πρώτος και να σηκώνει κούπες. Στην πραγματικότητα τα όσα λέμε εμείς, αλλά και τα όσα καυτηριάζει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία δεν αρκούν για να αλλάξουν την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ούτε ιδρώνει και κανενός το αυτί. Για κάποιο λόγο πρέπει ο Ολυμπιακός να σηκώνει κούπες, χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για τις συνέπειες που έχει προκαλέσει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση. Όσοι λοιπόν ψάχνετε να απαριθμήσετε τα καταστροφικά αποτελέσματα, ξεκινήστε από αυτήν την φωτογραφία και δείξτε την όπου μπορείτε.


Βλέποντας την κάποιος, όσο και να μην θέλει να δει την αλήθεια, διαπιστώνει το πιο απλό και κάτι το οποίο το γράφω πάνω από χρόνο και ευτυχώς φαίνεται πως ως ένα σημείο δικαιώνομαι. Ο ίδιος ο κόσμος του Ολυμπιακού γύρισε την πλάτη του στην χθεσινή πέτσινη κούπα και άφησε την ομάδα του να πανηγυρίζει σε ένα άδειο γήπεδο. Όσα καιρό παρακολουθώ ποδόσφαιρο και γενικά όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα δεν θυμάμαι ποτέ οπαδοί της ομάδας να φεύγουν τόσο μαζικά από το γήπεδο πριν η ομάδα τους σηκώσει ένα κύπελλο.

Αυτή λοιπόν η εικόνα είναι η πιο τρανή απόδειξη για όσα προσπαθούμε τόσο καιρό να βροντοφωνάξουμε. Ότι δηλαδή στο ποδόσφαιρο πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι πρώτος πάση θυσία. Χωρίς να υπολογίζεται κανένα ηθικό κόστος, χωρίς να νοιάζεται κανείς για το αύριο που θα είναι χειρότερο από το σήμερα. Γιατί αν συνεχίσει ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού να έχει τις ίδιες εγωκεντρικές τάσεις, τότε το πιο πιθανό είναι σε μια απονομή κυπέλλου να χειροκροτείται απο τους μισούς που μείναν χθες μέσα στο γήπεδο.

Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο. Ο Ολυμπιακός έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πάει με χίλια να καταστρέψει και την ίδια του την ομάδα. Μετράει αντίστροφα για την ακρίβεια... και θα είναι μια μοναδική ηδονή.


Σχόλια

  1. Όλα όσα γράφεις είναι σωστά. Το ζουμί της όλης ανάρτησης είναι η τελευταία παράγραφος , αποδίδοντας με ακρίβεια αυτό που πιθανώς θα γίνει στο κοντινό μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣ(Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΝΤΑΣ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουνια που σας κουναγε αν νομιζετε οτι ιδρωνει το αυτι κανενος.Σε 5-6 χρονια ποιος θα θυμαται τι εγινε!
    Οι κουπες μετριουνται....
    Εσυ τι κανεις σαν οργανισμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου