Όταν η παράγκα μετατράπηκε σε ζούγκλα. Όταν η μαγκιά έγινε πουστιά. Όταν το ποδόσφαιρο σταμάτησε να είναι το ίδιο.



10 χρόνια απο την ζούγκλα της Ριζούπολης.

10 χρόνια πέρασαν από τα τελευταία... πολλά δάκρυα.

Όταν ο Παναθηναϊκός στήθηκε από τους έξω και τους μέσα.

Όταν διαλύθηκε μια μεγάλη ομάδα που μπορούσε και θα χτυπούσε Ευρωπαϊκό κύπελλο.

Περισσότερα εδώ: http://www.greenzone.gr/2013/05/o-efialtis-den-tha-ksexastei-pote.html

Σχόλια

  1. Τα σημερινά αίσχη.. στο τελικό Κυπέλλο ως φόρο τιμής για εκείνη την ημέρα.. Κατακρεούργηση του Αστέρα Τρίπολης.. Δύο καθαρά πέναλντυ δε τα πήρε.. Δύο κόκκινες δε δώθηκαν στον ισόβιο ψεύτικο πρωταθλητη νταμπλούχο.. της παράγκας.. Μούφα πέναλντυ υπερ του.. και ο Αλαφούζος τιτιβισμα.. και οι αυλικοί του αέρα..

    Δυστυχώς έχουμε γίνει περασμένα μεγαλεία διηγώντας να κλαις.. Και στα διαιτητικά.. η παράγκα βασιλεύει.. με την αίγλη του παρελθόντος..

    Ακόμα ένα κάλπικο στην πιο βρώμικη ομάδα του πλανητη..Γαμώ την ανυπαρξία μας χρόνια τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανεξαρτητος12/5/13 12:40 π.μ.

    βλεποντας αυτη τη φωτο αναρωτιεμαι αν οι τρεις που προσπαθουν να προστατευθουν απτους νιπτηρες και οτι αλλο πεταγαν τα ζωα εκεινη τη μερα να ανοικαν σε εκεινη την κατηγορια παιχτων που τα βρωμερα σκουπιδια-υπαλληλακια του οδηγου βαφτισαν στημενους και πιασμενους απτον πρακτορα ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά που γράφεις Πρες και τα γράφουν και τα υπόλοιπα σάιτ είναι μια πικρή αλήθεια. Ο Ολυμπιακός με την εύνοια κυρίως της κρατικής εξουσίας , από το 1997 και μετά έχει δυναμώσει πολύ. Το έγραψα και σε προηγούμενα σχόλια που έκανα , στην αρχή ήταν ένα μικρό φίδι και σιγά-σιγά έγινε δράκος που απειλεί την βιωσιμότητα και την αξιοπιστία του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

    Ένα από τα θύματά του ήταν σήμερα ο φιλόδοξος Αστέρας της Τρίπολης , προχθές ήταν η ΑΕΚ που υποβιβάστηκε. Να μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ κατεδάφισε την Νέα Φιλαδέλφεια , κατόπιν αθέτησης συμφωνίας μεταξύ της ιδίας και του Ελληνικού Κράτους που προτίμησε να φτιάξει νέο γήπεδο στον Ολυμπιακό.

    Το ποιος φταίει γι αυτή την ιστορία και τι δεν κάναμε εμείς ως Παναθηναϊκός , το έχουμε γράψει πολλές φορές. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω , ότι έγινε έγινε. Από εδώ και πέρα να δούμε τι θα κάνουμε.

    Προσωπικά , αισιοδοξώ. Δεν με νοιάζει αν κάποιοι με πουν αυλοκόλακα. Την άποψή μου θα την εκφράσω όπως την νιώθω. Πέρυσι έγιναν δύο σημαντικά πράγματα , το 1ο ήταν η μεταβίβαση των μετοχών του κ. Βαρδινογιάννη στον κ. Αλαφούζο και το 2ο η απόφαση για την επιστροφή στην ιστορική μας έδρα , την Λεωφόρο που θα υλοποιηθεί από την επόμενη σεζόν.

    Ασχέτως , της κακής χρονιάς που είχαμε φέτος , ήταν ένα μικρό θαύμα που κρατηθήκαμε σε αυτή την θέση. Τα οικονομικό χρέος (28 εκατομμύρια ευρώ) και τα προβλήματα της μη έγκαιρης πληρωμής των παικτών μας , μαζί με την εμφάνιση του κ. Πρίγκηπα με την συνολική αναστάτωση που έφερε , ήταν αιτίες της κακής απόδοσης της ομάδας.

    Πιστεύω ότι θα βγούμε στην Ευρώπη , γιατί αν δεν βγούμε εμείς και πάνε οι άλλοι , υπάρχει μεγάλος κίνδυνος λόγω της απειρίας αυτών των ομάδων (Αστέρας , Ατρόμητος , ΠΑΣ Γιάννινα) η Ελλάδα να κατρακυλήσει βαθμολογικά στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ , οπότε ο Ολυμπιακός να δίδει κατατακτήρια ματς για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Όσο και αν ο κ. Μαρινάκης δεν γουστάρει τον Παναθηναϊκό , ξέρει ότι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να φέρει βαθμούς στην Ελλάδα και να σώσει την ομάδα του.

    Σιγά σιγά , μπαίνουν οι βάσεις στην ομάδα με παιδιά από τις Ακαδημίες της Παιανίας , που στον επόμενο χρόνο θα έχουν περισσότερες εμπειρίες. Σε πολλές ανανεώσεις παικτών που έγιναν στο παρελθόν , οι μεγάλοι παίκτες προήλθαν από τα ταλέντα της Ακαδημίας.Υποτίθεται ότι θα κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας με τους έμπειρους ξένους παίκτες.

    Επίσης αισιοδοξώ για το προπονητικό τιμ, Ο κ Αναστασίου ήταν ένας καλός ποδοσφαιριστής που έκανε αξιοσημείωτη διεθνή καριέρα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να καταφέρουμε στην χώρα μας., να έχουμε Έλληνες προπονητές που να διανθίζουν μαζί με την ελληνική κουλτούρα και την ευρωπαϊκή.

    Αν αποφευχθούν και τα διοικητικά λάθη που έγιναν πέρυσι , νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα και με την βοήθεια των υπόλοιπων ομάδων -που σήμερα κατάλαβαν πολλά- θα περιορίσουμε τον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου