Μπράβο Δημήτρη!!

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.


Αυτό που έλεγα πως έπρεπε να κάνει ο Δημήτρης επιτέλους το έκανε και πρέπει να αποτελεί και μόνιμη συμπεριφορά από δω και στο εξής για τον κόσμο που πατάει συνέχεια στο Ο.Α.Κ.Α.

Πολλά μπράβο πραγματικά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ...



Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους που τίμησαν με την παρουσία και τη στήριξή τους την ομάδα μας στο χθεσινό (29/5) αγώνα της με τον Πανιώνιο. Καλούμε όλους τους φίλους του έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους στον αυριανό (31/5, 20.00) δεύτερο ημιτελικό αγώνα με τον Πανιώνιο. Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθεια των αθλητών μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσοι φίλαθλοι έρθουν αύριο στο ΟΑΚΑ θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας στην τελική σειρά του Πρωταθλήματος, εφόσον η ομάδα μας προκριθεί.

Συγκεκριμένα καλούμε όλους τους φίλους που θα αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα της Παρασκευής (31/5) να κρατήσουν το απόκομμά του, ώστε να δικαιούνται αυτόματα την αγορά εισιτηρίου για τον πιθανό πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ για τους τελικούς. Κατά τα δύο πρώτα 24ώρα πώλησης των εισιτηρίων των τελικών, δικαίωμα αγοράς θα έχουν μόνο όσοι προσκομίσουν το απόκομμα από τον αυριανό αγώνα. Στη συνέχεια τα εναπομείναντα εισιτήρια θα ‘’ελευθερωθούν’’.

Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί ένα μικρό δείγμα ανταπόδοσης σεβασμού προς τους φίλους που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά της υπόσχεται ένα ευχάριστο δίωρο με διαγωνισμούς, δώρα, εκπλήξεις και μπασκετικό θέαμα υψηλού επιπέδου.

Σχόλια