Στο δικό μου το μυαλό...


Στο δικό μου το μυαλό τα πράγματα είναι πολύ απλά για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και την επόμενη σαιζόν κι ας μην έχει τελειώσει ακόμη η φετινή. Και όπως είχα ξαναγράψει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει την τύχη να γνωρίζει τι κινήσεις πρέπει να κάνει ώστε να χτιστεί η νέα αυτοκρατορία μας στο μπάσκετ. Να στηριχθείς στην παλιά, βοηθώντας να υπάρχει μια ομαλή μεταβατική περίοδος.

Με την μπακαλίστικη μου λογική λοιπόν.


Φέρνεις πίσω Μπατίστ και Φώτση.
Παίρνεις από τον Πανιώνιο τους Παππά και Γιάνκοβιτς.
Τσεκάρεις τις περιπτώσεις των Βουγιούκα και Καϊμακόγλου.

Και βάζεις στον πάγκο ξανά τους Ζοτς και Ιττούδη.

Μακάρι να δούμε αυτές τις κινήσεις. Ειδικά οι επιστροφές των προπονητών και των Φώτση-Μπατίστ είναι κατ εμέ υπεραπαραίτητες.

Σχόλια

  1. Terastios paixtis o Mike alla den kserw an exoume pia tin politeleia na spatalame mia 8esi ksenou gia ton 37xrono Mike, apo tin alli na ton exoume mono gia tin EUROLEAGUE pou den exei periorismous stous ksenous kai stin poreia na dei o coach an mporei na voi8isei kai stous telikous, auto einai mia periptwsi. simfwnw se ola ta alla pou eipes. twra vevaia an girisei pisw kai o megistos ZOTS tote autos 8a kserei kalitera an xreiazetai ton paixti i oxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?? ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.


    ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΣ ΚΟΨΕΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ. ΕΓΩ ΣΤΟ 2Ο ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΜ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΤΡΑΚΗ...
    ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο-Λ-Η Η 13 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Ι. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ



    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΠΑΤΙΣΤ, ΦΩΤΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑ, ΧΕΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
    ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΩΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΒΙΤΣΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 2.500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!




    ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ πως αν κρατήσουμε Lasme και Gist δεν χρειάζεται τόσο πολύ ο μεγάλος πια σε ηλικία Mike. Τα παιδιά του χρόνου θα κάνουν παπάδες αν μείνουν και προσαρμοστούν ακόμα περισσότερο. Συμφωνώ απόλυτα για Καιμάκ και Batman και λόγω ποιότητας αλλά και εμπειρίας. Η ομάδα χρειάζεται παιδιά ψημένα σε μεγάλα ματς. Τέλος, θεωρώ περιττό να σχολιάσω για Ζοτς-Ιτούδη, μακάρι και πάλι μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φώτσης, Γιάνκοβιτς και τους προπονητές, γιατί ΑΥΤΟΙ ξέρουν καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναρουτο26/5/13 10:26 μ.μ.

    ελεος με αυτα τα εκατομμυρια.εχετε την ψευδαισθηση οτι υπαρχουν πολλα εκατομμυρια οπαδοι ολων των ομαδων σε μια χωρα 10 εκατομμυριων ανθρωπων οταν τα 5 περιπου ειναι γυναικες?δεν υπαρχουν πανω απο 2-3 εκατομμυρια οπαδοι ολων των ομαδων συνολο και αυτοι που ασχολουνται ενεργα ειναι πολυ λιγοτεροι.οσο για τον ζοτς δεν νομιζω να θελει και ο ιδιος να επιστρεψει και δεν ειναι απαραιτητο να παρουμε ολους τους παλιους παιχτες.ας παρουμε μπατμαν που ειναι και ελληνας και μπορουμε να βρουμε αλλους καλους παιχτες,υπαρχουν αρκετοι.το μονο που μας καιει ειναι να βρουμε τον επομενο ηγετη που θα παιρνει την ομαδα πανω του,διοτι ο Μητσαρας οδευει προς την δυση του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με όλο το σεβασμό νομίζω ότι είναι λίγο άκαιρο να επαναφέρουμε το θέμα Ζοτς σε αυτό το σημείο. Ας δούμε πως θα πάνε οι τελικοί εγώ νόμιζω ότι ο πεδουλάκης μπορεί να τα καταφέρει. Μην ξεχνάμε ότι φέτος είχε μια ολοκαίνουργια ομάδα με μόλις δύο παλιούς παίκτες και αν δε μας σφάζανε θα είχαμε πάει final4. Πάντως γενικά ενώ στην αρχή δεν έπειθε κανέναν σταδιακά έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Σε καμμιά περίπτωση δεν θεωρώ τον μπατζώκα καλύτερο που βρήκε μια έτοιμη ομάδα φέτος.

    Για παίκτες συμφωνώ ότι χρειάζεται να επαναφέρουμε 1-2 παλιούς για να μεταδώσουν εμπειρία και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Ειδικά ο φώτσης είναι μανούλα για μεγάλα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπως το ειπες, μπακαλιστικη λογικη και το λεω χωρις να θελω να σε θιξω.
    Πως γινεται να ζηταμε πισω αυτους που προδωσαν τον Παναθηναικο στην πρωτη δυσκολη του στιγμη οπως ο Μπατιστ, Καιμακογλου και Βουγιουκα δεν μπορω να καταλαβω.
    Αυτοι που για εκατο χιλιαρικα παραπανω εφυγαν τρεχοντας να πανε να βρουνε ομαδιτσες στη Ρωσια και η καταληξη τους ηταν να βλεπουν Παναθηναικο στην ΤV να παιζει Εθρωλιγκα,και σημερα να τους ζηταμε πισω; ΟΧΙ! Να πανε στην ευχη του Θεου για να μην πω τιποτα αλλο και ακομα παραπερα. Εμεινε ο Διαμαντιδης και εκανε τον δυσκολο ο Βουγιουκας ο Καιμακογλου και ο Μπατιστ; Και σε ρωταω , πες μου τι εκαναν φετος. Τον Μπατις 38 χρονων τι να τον κανω; να σκουπιζει τον ιδρωτα του Λασμε και του Σοφο;
    Ο Κυριος Ομπραντοβιτς μονος του δεν εφυγε; Μυριστικς χαμηλο μπατζετ και την εκανε! Ηταν καλα ομως οταν ο Γιαννακοπουλος του εδινε λευκες επιταγες και συμπληρωνε το ποσο που γουσταρε μονος του!Στο κατω κατω προπονητη εχω και πολυ καλο μαλιστα και γεννημα θρεμα Παναθηναικος και ανελαβε στα δυσκολα και σε χρονο μηδεν εστεισε ομαδαρα με νεους παιχτες!
    πεδουλακης λοιπον με χιλια!Πιο Παναθηναικος απο αυτον δεν γινετε!
    Αυτοι φυγαν απο τον Παο στα δυσκολα τωρα γιατι να τους παρουμε πισω; αστους να παιζουν στα βαθη της Τουρκιας και της Ρωσιας τα νουμερα που δεν σεβαστηκαν τον Παναθηναικο που τους εκανε παιχτες!
    Για τον Μπατμαν συμφωνω να γυρισει, και θα ανεβουμε πολυ μ αυτον αλλα τους αλλους ΟΧΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου