Τυχερούληδες...



Βρέθηκε ομάδα να πάρει τον Βελάσκες. Αν μας πληρώσουν κιόλας για να τον πάρουν τότε θα πρέπει να κάνουμε τάμα στην τούρκικη ομάδα...

Σχόλια

  1. Το εγραψα και στο mypanathinaikos αλλα δεν εχει περασει ακομα μετα απο ωρες .. Δεν ξερω γιατι..

    Η λυσεις για τον ΠΑΟ ειναι 2 : Ή να μαζευτουν αυτοι που περασαν απο την ομαδα τα τελευταια χρονια (πουρατοι και λοιποι συγγενεις) και να βαλουν καποιο ποσο (πχ 10 ατομα με 3 εκατομμυριακια- δεν ειναι τιποτα γι αυτους τους μεγαλοκαρχαριες-) και η ομαδα να μηδενισει το κοντερ των δυσβασταχτων χρεων ή να οδηγηθει στην εκκαθαριση οπως η ΑΕΚ και σε 2 χρονια να επιστρεψει στην φυσικη της θεση. Φυσικα για το δευτερο δεν ειμαστε στο ιδιο τσουβαλι για την ΑΕΚ καθως δεν εχουμε εναν μελισσανιδη να εχει εκφρασει ενδιαφερον να αναλαβει σε περιπτωση λευκης σελιδας. Εντουτοις ο παναθηναικος εχει τεραστια δυναμικη και σε περιπτωση που δεν εχει χρεη θα βρεθουν ατομα να αναλαβουν.
    ===================================================================================
    Ας ερθουμε στο τωρα ομως: Βλεπουμε μια διοικηση λιτοτητας απο τον Αλαφουζο που μπορει να εχει τρομακτικα αποτελεσματα σε λιγα χρονια. Η ομαδα χανει καθε χρονο την αιγλη της και η διοικηση του mr Skai μπορει να εγγυηθει ως ταβανι τα πλει οφ. Το ποσο κατω μπορει να φτασει ο παο με τον επικυνδυνο αυτον στο τιμονι δεν θελω ουτε να το σκεπτομαι. Σκεφτειτε ομως το εξης: Καθε χρονο το μπατζετ μειωνεται δραματικα και θα φτασει κι αλλο κατω... Θα παιζουμε με ασημα ελληνοπουλα και ξενους απο Β ισπανιας και σουηδιας οι οποιοι θα ερχονται με το σταγονομετρο μαλιστα. Η αποψιλωση του ροστερ φοβαμαι οτι μπορει να οδηγησει και στον υποβιβασμο.

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΕ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΙΣΑ ΒΑΡΚΑ ΙΣΑ ΓΥΑΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ;
    Πολυ φοβαμαι οτι κι ο κοσμος θα γυρισει την πλατη στο εγχειρημα.. Η παναθηναικη συμμαχια απετυχε παταγωδως και ο Παναθηναικος δεν θυμιζει αυτον που μαθαμε οταν ημασταν πιτσιρικαδες ουτε στο απειροελαχιστο.
    ==================================================================================
    Και τελος η ανακοινωση του φορεα την οποια και συ απο το μπλογκ σου στηριξες:
    Μας λενε οτι ο πατερας ειχε αφησει 18 εκατομμυρια ζεστα ζεστα και οτι εμεις ειμαστε τα προβατα...
    ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ. ΤΑ 18 ΜΥΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΙΜΑ 70 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ Ο ΣΙΣΕ ΜΕ ΠΑΧΥΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.


    Και οσο για το αλλο περι γηπελ; Ειμαστε σοβαροι τωρα; Εμποδιζει κανεναν η γηπελ στο να παρει τον παναθηναικο; Περισσοτερο ως δικαιολογιες μοιαζουν αυτα απο τους COHIBES βλ. Βγενοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και με ιντριγκάρεις δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω ξανά για ποιο λόγο και με ποιο τρόπο η πολυμετοχικόττητα δεν απέτυχε και τα ταμεία θα ήταν μια χαρά γεμάτα αν γινόντουσαν 1-2 πράγματα που ακολουθούνται και έχουν ακολουθηθεί και σε άλλες ομάδες ακόμη και του ίδιου του Συλλόγου. Αν διαβάζεις το blog θα έχεις διαβάσει τι εννοώ.


    Οπότε επέτρεψε μου να περιοριστώ σε μια διατύπωση σχετικά με την ανακοίνωση της Θύρας 13. Έχεις περιοριστεί στο υστερόγραφο και έχεις χάσει όλη την ουσία της υπόλοιπης ανακοίνωσης. Που είναι κατ εμέ η πιο σημαντική των τελευταίων ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λαμόγιο ο Φερρέιρα, πόσα σαπακοειδή παλτά - μίζες μας φόρτωσε και τον είχαν θεο. Για να μην υπενθυμίσουμε τι θιθύραμβοι γραφόταν όλο το καλοκαίρι για τους τυχάρπαστους που μας φόρτωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μισοι απο οτι ειπες ειναι ανυπαρκτα παλτα... Η εικονα της ομαδας το μαρτυρα.. Και η πορεια της. Μιας και εισαι της 13 δεν μου λες φιλαρακι ο τζιγγερ δε σου εκανε ετσι; Προτιμας τη φοβερη πορεια με τον αλαφουζο στο τιμονι; Να χτυπας δεκαδα στο πιο ανυπαρκτο πρωταθλημα ολων των εποχων στην ελλαδα.. ΔΕΝ θελουμε μια κρυσταλινη διοικηση που μενει μακρια απο παραγκες και συστημικα παιχνιδια που εχει κανονισμενα τα χρεη της και πληρωνει τους παικτες στην ωρα τους. Προτιμαμε πυροτεχνηματα που μας χαριζουν εφημερες χαρες 1 χρονου οπως η πολυμετοχικοτητα τις οποιες πληρωνουμε με αιμα τωρα (ΧΡΕΗ). (http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/polymetoxikothta_72_000_000_eyrw_gia_ena_ntampl.1951869.html)..
    72 εκατ για ενα ΚΩΛΟ ΝΤΑΜΠΛ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΑΣ.
    ========================================================================
    Παρτε το χαμπαρι ουτε τσατσοι ειμαστε ουτε γκοντζοι ουτε εγκαθετοι.. Απλοι οπαδοι ειμαστε που οι βγενοπατερες μας εκοψαν το γηπεδο και ματωνει η ψυχη μας με την νεα ταξη πραγματων που διαλυει τον παναθηναικο μας.
    Ευχαριστω για το βημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσένα ποιος σου μίλησε ;

    πήγαινε ρε μεγάλε στο my tziggeriakos να περιμένεις τον Τσάκα , το blog αυτό είναι καθαρά αντι-Βαρδινογιαννικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου