ΕΡΑ ΣΠΟΡ: "Στην Ριζούπολη είχατε την καλύτερη ομάδα. Εμείς σας βαρέσαμε, σας νικήσαμε και εσείς την διαλύσατε" !!!

ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ



Λίγο πριν τη μια και ενώ βρισκόταν στον αέρα φίλος του Παναθηναϊκού εξηγώντας στους Σωτήρη Γεωργίου και Δημήτρη Μώρο για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός αποτελεί δυσφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η κουβέντα από τους παρουσιαστές της εκπομπής πήγε αλλού με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών (δυστυχώς δεν αναγνωρίζω τις φωνές τους) να αναφερθεί στην μοναδική Ριζούπολη.


Και στην προσπάθεια του να βγάλει τρελό τον φίλο του Παναθηναϊκού και να αγιοποιήσει την ομάδα... μύθο του ελληνικού αθλητισμού, είπε την πιο ωμή αλήθεια που έχει ακουστεί στα Μ.Μ.Ε για εκείνο το παιχνίδι. Και προσέξτε: Την είπε στο ελληνικό κρατικό ραδιόφωνο!

"Ο Παναθηναϊκός τότε είχε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μόνος του την διέλυσε διώχνοντας τους παίκτες του. Επειδή σε εκείνο το παιχνίδι σας βαρέσαμε και σας νικήσαμε."

Αν δεν τα πε ακριβώς έτσι, το ρεζουμέ είναι ακριβώς το ίδιο με τις ίδιες ατάκες.

Και τώρα διερωτώμαι εγώ... αυτό που είπε ο εν λόγω δημοσιογράφος στα μικρόφωνα που φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δεν επιδέχεται τιμωρίας; Ή όταν ο Αλαφούζος κάνει tweet για την παράγκα που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο επικίνδυνος; Γιατί αν δεν το πήρατε πρέφα σήμερα η ΕΡΑ ΣΠΟΡ μας νομιμοποίησε την επιχείρηση ζούγκλα στα ελληνικά γήπεδα και πως αν απειλούμε τις ζωές των αντίπαλων παικτών είναι μέσα στα όρια του παιχνιδιού.



Σχόλια

  1. Δυστυχώς η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας από το 2001 ~ 2005 και ίσως και η καλύτερη που είχε στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός , πήρε εξαιτίας όλων αυτών των καταστάσεων μόνο 1 νταμπλ. Πάντως είναι καλό που το παραδέχονται οι Ολυμπιακοί , γιατί αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα βγάλουν περισσότερα πράγματα στον αφρό , από αυτά που ήδη ξέρουμε.

    Πάντως , για εμένα ο Παναθηναικός εκείνη την εποχή ήταν βασιλιάς χωρίς στέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκεινη την εποχη ο Παναθηναϊκος διαλυθηκε εκ των εσω.τοσο απλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου