Κόμπλεξ λέγεται..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε



Ψάχνουν όλοι από χθες το βράδυ να βρουν νόημα στις δηλώσεις του Πρίντεζη για το... "πράγμα" που αποκάλεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, το βίντεο με το "όλα τα βαζέλια είναι τάβλα" που φώναζε εκστασιασμένος ο Τόμιτς και το "πουτάνας γιοι Παναθηναϊκοί" που λέγεται ότι εξίσου φώναζε ο Σπανούλης.

Κοινή συνισταμένη και των τριών παραδειγμάτων το κόμπλεξ που έχει δημιουργήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Παναθηναϊκός στα μυαλά τους. Δεν εξηγείται αλλιώς...

ΥΣ: Η εκπομπή του Κωστόπουλου χθες στον ΑΝΤ1, το κόκκινο πλατό και το όλο show που εκτυλίχθηκε είναι η αποθέωση αυτών που λέμε τόσα χρόνια. Ο γαύρος είναι παντού σε όλα τα Μ.Μ.Ε και προμοτάρεται με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Στο ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης θυμάστε; Μετά από 1 μέρα είχε ξεχαστεί...

Σχόλια

  1. Να τα βλέπουν αυτά οι Παναθηναϊκού που δίνανε συγχαρητήρια στους πουστόγαυρους και στην ομάδα του Σπανούλη , του Τόμιτς και του Περπεγορλόπουστα .


    Με τα υπαλλήλακια της Λ7 με καπνογόνα στον "αέρα" και τον πτωχευμένο μαλακοκάβλη Πετράν να μας λέει βαζέλια και τον emo να μιλάει για "πράγμα" για την ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΥ .


    Γαύρος κοινωνική μάστιγα και κράτος εν κράτει . Τα χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου