Τελείωσε η κωμωδία του Μαρινάκη!


Δεν ξέρω αν σκέφτομαι όπως σκέφτονται οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί σήμερα, αλλά η σημερινή ξεφτίλα ελπίζω να μην επαναληφθεί ξανά στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Ποτέ να μην χρειαστεί ξανά ο Παναθηναϊκός να παίζει μπαράζ για την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, μπας και βγει Ευρώπη με έμμεσο τρόπο. Ξεφτίλα και μόνο για τον Σύλλογο. Εκτός από το βασικό, ότι αγωνίζεται δηλαδή στο πιο στημένο πρωτάθλημα που υπάρχει.


Μπορεί να κερδίσαμε το ματς και να παίξαμε σωστά το τελευταίο μας χαρτί για την έξοδο στην Ευρώπη. Μπορεί μια τέτοια προοπτική να γεμίσει με απροσδόκητα λεφτά τα ταμεία της ΠΑΕ και να ζεστάνει τον κόσμο με τα 4-5 παραπάνω ευρωπαϊκά ματς που θα παίξουμε, αλλά συγχωρέστε με που δεν μπορώ να γίνω τόσο ρεαλιστής. Όπως τα χρόνια του Τζίγγερ σιχαινόμουν τις δευτερότριτες θέσεις, έτσι και τώρα δεν θα κάτσω να ευχαριστηθώ με το αν εν τέλει θα πάρουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Ένα ματς σκέτη κωμωδία -και ίσως το πιο αχρείαστο που θα έχουμε παίξει ποτέ- το οποίο μόνο συναισθήματα κατάντιας και ξενέρας μου δημιουργούσε, τελείωσε νικηφόρα μεν αλλά δεν μπορώ να είμαι για κανένα λόγο χαρούμενος.

Να χαίρομαι που η ομάδα νίκησε την Ξάνθη με 3-0; Πόσες φορές νικήσαμε ξανά με 3-0 στο πρωτάθλημα φέτος ή με τρία γκολ διαφορά; Ποτέ!

Να χαίρομαι που ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα που τερμάτισε έκτη; Για ποιο λόγο ακριβώς;

Στην αρχή της σαιζόν έγραφα πως φέτος θα βιώσουμε καταστάσεις που ίσως πολλοί να μην τις αντέξουμε και να μην είναι υποφερτές για τα μάτια και τα στομάχια μας. Δυστυχώς έπεσα μέσα, ευτυχώς -τουλάχιστον για φέτος- το μαρτύριο αυτό τελείωσε.

Αν βγούμε ή δεν βγούμε Ευρώπη ποσώς με ενδιαφέρει. Αν με ενδιέφερε θα ήταν μόνο και μόνο για να ζήσει ξανά ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ευρωπαϊκές βραδιές στην Λεωφόρο.

Όπως ελπίζω να έχετε καταλάβει πως το αν ο Πας Γιάννινα πάρει αδειοδότηση για την Ευρώπη ή αλλιώς αν ο Παναθηναϊκός πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη εξαρτάται από τις ορέξεις του...διοργανωτή της Σούπερ Κλίκας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό και μόνο είναι ικανό για να με αηδιάζει.

Σχόλια

  1. Καλημερα,συμφωνω με αυτα που λες εννοειται αλλα εχω μια απορια αυτες τις μερες.Μηπως την πηρε χαμπαρι ο βαγγελας οτι σε κανα 2 χρονια θα παιζει προκριματικα ο πρωτος της κλικας γιατι ολο και πεφτουμε στην βαθμολογια της ουεφα?εχθες το μονο που με εκανα να χαρω ηταν το κλιμα στην ομαδα που δειχνει να εφτιαξε.(νερο του σο στον βονορτα)ελπιζω να μην χαλασει.εγω προσωπικα εχω πολλες ελπιδεις για του χρονου με τους τριαντα ζεκα σο μαυρια μπαρμπα λουτσο καπινο.θελουμε 3 καλες μεταγραφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Χρονια πολλά και Χριστος Ανεστη.. Ακόμα στην αναμονή για την αντίδραση των """ αγνών""" στη διοικηση Αλαφούζου.. Ζήσε Μαη μου να φας τριφυλλι..

    Αν μπούμε στην Ευρώπη από το παράθυρο παίζει να θεωρηθεί και επιτυχημένος από τους αυλοκόλακες..

    Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σωτηρία.. .. Σε αναμονή για το πότε θα επιστρέψει ο πραγματικός Παναθηναικός.. γιατι η ανάσταση του συλλόγου αργεί πολύ .. Ακόμα περνάμε την εβδομάδα των παθών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου