Ψάχνοντας το...déjà vu που θα μας πάει Λονδίνο!


Τελικά η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη απο τους Ρώσους και η τέταρτη θέση μαζί με το αντάμωμα με την Μπαρτσελόνα ήρθε. Πάλι με μειονέκτημα και πάλι έχοντας τον ρόλο του απόλυτου outsider. Σε ποιον δεν ξυπνούν μνήμες απο πρόπερσι λοιπόν;


Σίγουρα ο Παναθηναϊκός του 2013 είναι κάποια σκαλιά ποιότητας κάτω απο αυτόν του 2011, αλλά και για τους Ισπανούς ισχύει το ίδιο που έχει μια ομάδα που σίγουρα δεν είναι το απόλυτο φόβητρο. Αλλά όπως και να χει, αυτοί θα παίξουν στην έδρα τους αν χρειαστεί 3 ματς και απο την Βαρκελώνη θα ξεκινήσει η σειρά των αγώνων. Αυτό δεν αλλάζει. Όπως δεν αλλάζει και η απαραίτητη νίκη που χρειάζεται στην Βαρκελώνη για να πάμε στο Λονδίνο. Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές τους Ισπανούς. Kαι τον τρόπο μόνο ο Πεδουλάκης με τους παίκτες μπορούν να τον βρουν. Πρέπει να λειτουργήσει και το deja vu με τους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή να ξαναζήσουν τους προημιτελικούς του 2011.

Μπορεί να μην είμαστε το φαβορί, αλλά ρε μάγκες ποια Μπαρτσελόνα; Είμαστε πολύ πιο μεγάλο μέγεθος στο μπάσκετ απο τους Ισπανούς και μόνο η φανέλα μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου και να φτάσουμε στο Λονδίνο. Και προσωπικά είμαι αισιόδοξος για την σειρά αυτή. Γιατί η ομάδα μου βγάζει ένα αίσθημα ότι μπορεί να κάνει την καλή και να τραβήξει κέντα στην Βαρκελώνη. Αν με φοβίζει κάτι αυτό είναι τα ματς στο Ο.Α.Κ.Α και η πίεση που θα πέσει πάνω στην ομάδα στην περίπτωση που φύγουμε με ένα διπλό στα δύο πρώτα ματς. Αλλά όλα αυτά είναι θεωρίες τις οποίες δεν έχει και νόημα να αναπτύξω, αφού θα τα δούμε όλα στην πράξη σε μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη που ξεκινάνε τα ματς.

Αν με στεναχωρεί κάτι από σήμερα δεν είναι ούτε ότι χάσαμε απο την ΤΣΚΑ στην έδρα μας, ούτε ότι τερματίσαμε εν τέλει στην τέταρτη θέση και πέσαμε με την Μπαρτσελόνα. Με στεναχωρεί που απλά δεν νικήσαμε για να πάρουμε την τρίτη θέση και να πέσουμε με τον γαύρο. Έπρεπε η ιστορία να φέρει έτσι τις ζαριές και να παίξουμε άλλη μια παρτίδα σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Να τους πάρουμε εμείς το εισιτήριο για το final 4 και να τους αφήσουμε εκτός. Με μειονέκτημα ή με πλεονέκτημα ποσώς με ενδιαφέρει. Σημασία είχε να πέφταμε μαζί τους. Τέλος πάντων...

Είπαμε... να βρούμε την μαγική λάμψη και οι Διαμαντίδης-Τσαρτσαρής να πάθουν το deja vu. Να πάμε Λονδίνο.


ΥΣ: Το καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο και το πλεονέκτημα στα προημιτελικά δεν χάθηκε απο την σημερινή ήττα αλλά απο τις χαζές ήττες και τα δικά μας παιχνίδια που χαρίσαμε με την Ρεάλ μέσα και την Μάλαγα έξω.

Σχόλια

  1. DEJA VU = ΘΑΥΜΑ

    Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΡΕΑΛ *2, ΓΑΥΡΟΣ, CSKA

    ΜΟΝΟ ΕΦΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΑΚΑ.

    ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε λάθος κάνεις όσον αφορά την Ρεάλ στην πρώτη φάση στο ΟΑΚΑ την κερδίσαμε με 11 πόντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oπως πολυ σωστα παρατηρησες ακομα και αν σπασουμε την εδρα στα δυο πρωτα
    ματς, πολυ δυσκολα θα κανουμε δυο κολλητες νικες στην εδρα μας. Παντως
    ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ομαδα και ειμαι σιγουρος οτι η
    μπαρτσελονα θα φτυσει αιμα για να μας περασει (αν μας περασει...)
    Σημαντικες και οι απωλειες που εχουν, ισως τους χαλασουν εστω και λιγο
    τη χημεια τους. Παντως αυτα τα κολλητα ματς θα καταπονησουν πολυ και τα
    γκαρντ μας στα οποια δεν υπαρχει μεγαλο ροτεισον. Ουσιαστικα η φετινη
    χρονια ηταν χρονια χτισιματος της ομαδας για τα επομενα χρονια και σε
    αυτο εχει πετυχει απολυτα. Αν καταφερει ο ΔΓ να κρατησει το βασικο κορμο
    και να προσθεσει ενα γκαρντ θα ειμαστε πολυ ανταγωνιστικοι! Ποσω δε
    μαλλον αν φερει και κανα Φωτση... Για να επανελθω στα ματς με την
    μπαρτσα θεωρω οτι ολα ειναι ανοικτα και δεν αποκλειω τιποτα. Βεβαια
    χρειαζομαστε πολυ μεγαλυτερη βοηθεια απο το Μητσαρα σε σχεση με χθες.
    Ειμαι σιγουρος οτι θα ανταποκριθει οπως παντα! Παντως η ομαδα εδειξε χθες οτι μπορει να κτυπησει κορυφαιου επιπεδου ομαδες στα ισια ακομα και στη μετρια βραδια του Διαμαντιδη... και λαβετε υποψιν οτι πιο δυσκολοκαταβλητη ομαδα απο την ΤΣΣΚΑ δεν υπαρχει απλα η μπαρτσα εχει τον ιδιο προπονητη και κορμο χρονια και για αυτο θεωρειται ενα σκαλακι παραπανω. Ο μεσινα εφαγε κανα εξαμηνο λογω πολλων μεταγραφων που σημαινει χρονος για δεσιμο και χημεια. Τεσπα, μακρυγορησα... Παμε ΠΑΝΑΘΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου