Το πρωτάθλημα στην Λεωφόρο!



Σε ένα ματς που ήμασταν μέχρι το τέλος πίσω στο σκορ, τελικά καταφέραμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε στον... κολασμένο Τάφο του Ινδού την νίκη επί του Ελληνικού με 67-61 και να στεφθούμε πρωταθλητές για τέταρτη φορά στην ιστορία μας στο γυναικείο μπάσκετ.


Αν και δεν ξεκινήσαμε την σαιζόν ως το φαβορί για το πρωτάθλημα, στην πορεία της χρονιάς η ομάδα έδειξε πως είχε τα άντερα να χτυπήσει την κούπα και να αποκαθηλώσει τον Αθηναϊκό απο την πρώτη θέση που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. Τελικά η αποκαθήλωση δεν ήρθε στους τελικούς, αφού η ομάδα του Βύρωνα αποκλείστηκε στα ημιτελικά αλλά είχε έρθει δύο μήνες νωρίτερα με την τριαντάρα που φάγανε στο κεφάλι.

Τα μαγικά μεσημέρια στον Τάφο έλαβαν τέλος για φέτος και ανανεώνονται για του χρόνου.

Για την ατμόσφαιρα δεν χρειάζεται να πω κάτι. Όσοι ήταν μέσα ένιωσαν για τα καλά και απλά θα περάσει και αυτό το ματς στα ιστορικά του Συλλόγου και της Θύρας 13!

Το μέλλον στο συγκεκριμένο άθλημα προμηνύεται καταπράσινο!

Σχόλια

  1. Polla mpravo sta koritsia gia tin megali tous niki, kai to prwta8lima pou kataktisame meta apo arketa xronia, kai akomi perisotera se autous pou stiriksan oikonomika kai i8ika to tmima.


    YG: Re Slouka psise to aderfaki na anevei pros Marousi pleura gia proponisi stous kaliterous, na sas exoume kai tous 2 stin PANATHA MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου