Συμπέρασμα και από σήμερα; Τα κάνατε μπουρδέλο!



Για ακόμη μια φορά σήμερα στην Γ.Σ ακούστηκε πως η Διπλή Ανάπλαση και οι αλλαγές τροπολογιών που έγιναν αντί να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, τον έβαλαν σε μπελάδες.


Για πολλούς μπορεί τα του γηπέδου να μην μετράνε σε ουσία καθόλου μπροστά σε αυτά που βιώνει αγωνιστικά ο Σύλλογος σχεδόν σε όλα τα τμήματα του, αλλά για μένα καλώς ή κακώς έχει. Και μάλιστα πολύ μεγάλη. Για του λόγου το αληθές, ένα κείμενο που είχα ανεβάσει πριν βγουν στον πόλεμο ανακοινώσεων λέξεις όπως ΓΗΠΕΛ κτλ. (http://www.panathinaikos-press.com/2010/12/blog-post_7221.html).

Προφανώς αυτό δεν σημαίνει πως η ιστορία της Διπλής Ανάπλασης αποτελεί -και δεν πρέπει- το αιώνιο άλλοθι για να μην ακουμπάει κανείς τα λεφτά του στην ομάδα. Εκτός κι αν ενστερνίζεστε την "λογική" που λέει ότι ας διαλυθεί και ολόκληρος ο Σύλλογος, αφού δεν ξεκαθαρίζεται η ιστορία με το γήπεδο.

Αλλά πρέπει να κοιτάμε και κάποια πράγματα που προκαλούν τρομερή εντύπωση. Όπως πως γίνεται ολόκληροι Βαρδινογιάννηδες να μην μπόρεσαν να χτίσουν ένα γήπεδο για την ομάδα; Ή γιατί οι Γιαννακόπουλοι θέλανε ντε και καλά να βάλουν μέσα στο project και τον Βωβό (υπάρχει και ένας μύθος που λέει ότι ο Τζίγγερ κρατάει ελέω αυτής της ιστορίας τον Θανάση απο τα @@) και θα πλήρωνε μέρος των μειωμένων τ.μ που θα δικαιούτω ο ερασιτέχνης. Και άλλα πολλά τέτοια που εμείς οι θνητοί Παναθηναϊκοί δεν θα μάθουμε ποτέ.

Το θέμα είναι το τώρα. Τι γίνεται τώρα και τι έχει σκοπό να κάνει ο Ερασιτέχνης και ο Αλαφούζος. Γιατί ο Γιαννακόπουλος και το τμήμα μπάσκετ από τον νόμο Μπιρμπίλη έχει τεθεί εκτός του όλου project. Θα χτίσουμε νέο αθλητικό κέντρο; Αν ναι που; Αν όχι πως; Και άλλα πολλά τέτοια.

Ξαναλέω: Αν αυτή η ιστορία βρει έναν δρόμο τότε ο Σύλλογος θα αρχίσει να ηρεμεί. Δεν θα γεμίσουν τα ταμεία της ΠΑΕ λεφτά και θα κάνουμε μεταγραφάρες και θα χτυπάμε Ευρωπαϊκά. Ούτε και ο ερασιτέχνης θα γίνει ξανά πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινός. Αλλά τα πάντα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια ευθεία και τα προβλήματα θα μοιάζουν πιο απλοϊκά.

Άποψη μου...


ΥΣ: Απο τα τέλη της δεκαετίας του 70 ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει άκρη με το γηπεδικό Έχουμε "χτίσει" γήπεδα σε όλα την Αθήνα. Αν αυτό απο μόνο του σας λέει κάτι...

Σχόλια