Αλαφούζε, φέρε τον Νινιάδη στην Πανάθα!

ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟΤΖΟΛΕ!!



Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να έδωσε την πληροφορία ότι "παίζει" το όνομα του Νταμπίζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Χάθηκαν άλλοι παίκτες του γαύρου που ευεργετήθηκαν απο την παράγκα; Γιατί ο Νταμπίζας δηλαδή;


Ας πάρουμε την περίπτωση του Ανδρέα Νινιάδη..

Δεν υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια; Και μάλιστα όχι κάποια τυχαία περίοδο. Απο το 1996 ως και το 2004 τίμησε την φανέλα με τον πούστη έφηβο στην καρδιά. Τα χρυσά χρόνια του Κόκκαλη...

Δεν είναι πλέον manager παικτών;

Δεν έχει φορέσει την γαλανόλευκη;

Μάλιστα έχει και τα συν η περίπτωση του σε σχέση με αυτήν του Νταμπίζα..

Υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού το μαγικό απόγευμα του 2003 στην Ριζούπολη.
Έχει κάτσει ένα φεγγάρι στον πάγκο του Ολυμπιακού ως βοηθός προπονητή.
Και είναι και κολλητός με τον Τζόρτζεβιτς!!

Άρα για ποιο λόγο τον Νταμπίζα κ.Αλαφούζε; Υπάρχουν τόσοι και τόσοι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, υπάρχουν σημαίες του Ολυμπιακού αναξιοποίητες απο τον Μαρινάκη.. γιατί τον Νταμπίζα;

Όλος ο κόσμος περιμένει να ενεργοποιηθείτε στο θέμα αυτό ώστε να ενεργοποιηθεί μετά κι αυτός.


ΥΣ: Αν ακουγόντουσαν αυτά επί εποχής Τζίγγερ...

Σχόλια

  1. Το site leoforos που ειναι ο γνωστος ο ρόλος που εξυπηρετεί έλεγε οτι τον Νταμπίζα τον θέλουμε για τεχνικό διευθυντή επειδή έχει καλή σχέση με τον Γιώργο τον Καραγκούνη ( κουμπάροι ) οπότε έτσι σκέφτηκε ο σωτήρας κύριος κύριος Αλαφούζος..


    -Οταν απο την αρχή κάποιοι ελάχιστοι λέγαμε για τον Αλαφούζο και τον ρόλο που παίζει και πόσο καταστροφικός είναι μας βρίζανε κάποιοι και λέγανε Αλαφούζος ή Θάνατος..ορίστε τώρα τι γίνεται..Ας αναολογιστούνε όσοι δεν είναι στημένοι τι συνέπειες είχε η τυφλή στήριξη σε έναν άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται για το καλό του Παναθηναικού και πόσο διαφορετικά μπορεί και να ήταν τα πράγματα αν είχαμε στείλει ως Παναθηναικός κόσμος τον κύριο Αλαφούζο και την παρέα του από τον Οκτώβρη που άρχιζε να φαίνεται ο ρόλος του..Αλλά τα συμφέροντα συμφέροντα !!


    Υ.Γ1 Αγωνιώ για κείμενο Νίκου Βασιλάρα..Αλλά ας προβλέψω ..τσεκάρει αντιδράσεις ο μαχητικός δημοσιογράφος..και οταν καει η περίπτωση Νταμπίζα θα βγάλει ανακοίνωση ..για κέντρα που θέλουνε να καταστρέψουνε την προσπάθεια του σωτήρα κύριου κύριου Γιάννη Αλαφούζου..


    Υ.Γ2 Πού είστε ρε αγνοί Παναθηναικάρες...?


    Υ.Γ3...Οχι οτι έχει σημασία..Για τον Παναθηναικό των κυρίων Αλαφούζο- Βασιλαρα - Παναγόπουλο..αλλά χάθηκαν οι Παναθηναικοί ..? Βαζέχα Σαραβάκος Μπορέλι Χένριξεν και πάει λέγοντας ?



    Και να είχε δουλέψει ο Νταμπίζας κάπου τεχνικός διευθυντής να πούμε έχει εμπειρία έκανε καλή δουλειά εκεί ας πάει και το μπαλιάμπελο !! Αλλά τι περιμένουμε από άτομα που φέρανε Κάιπερ Καζιγιάμα και προπονητή Φάμπρι ??


    ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να πιστεύω ότι τα δύο συγκεκριμένα ονόματα βγήκαν στην δημοσιότητα ως προπέτασμα καπνού έτσι ώστε η διοίκηση να κινηθεί απερίσπαστη προς άλλες κατευθύνσεις. Απο την στιγμή λοιπόν που παραδέχεσαι τα λάθη σου και είναι σημαντικό δεδομένο αυτό σε σχέση με το παρελθόν οι επόμενες κινήσεις σου θα καταδείξουν αν όντως παραδειγματίστηκες απο αυτά,και θα κριθείς ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Bασιλαράς του οποίου περιμένεις άρθρο , αρθρογραφεί στο site που κατά 99% καταρτίζεται από αρθρογράφους/δημοσιογράφους της ΠΡΑΣΙΝΗΣ , δηλαδή του Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ μέσο .

    Καλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στηρίζει Γιάννη Αλαφούζο ; Τι πράγματα είναι αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ξαναπεί για την κωμικοτραγική στάση της Πράσινης υπερ Αλαφούζου . Όπως και του ιδιου του Γιαννακόπουλου. Αστεία η στήριξη του οποιουδηποτε στον Αλαφούζο όπως και αν λέγεται. Δυστυχώς ο Γιαννακόπουλος κοιτάει τις προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια Αλαφούζου και δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχουνε κάποιες συμφωνίες για την στήριξη που του παρέχει η οποια ξαναλέω είναι κωμικοτραγική..Σόρρυ που σε απογοητεύω..με την απαντήση μου

    ...Εσύ βέβαια..δε μας λες τη γνώμη σου για την στάση Βασιλαρά-τριφυλλάρα..όπως και για την τρομερή ΠΑΝΣΥ..που στήριζες όσο σε θυμάμαι..όπως και βέβαια για τον Αλαφούζο..

    Να περιμένω κωλοτούμπα..? Γιατι αν κοιτάξω την στάση άλλων ..εκεί που στηρίζανε τον Αλαφούζο τώρα με μικρή αφορμή μπροστά στα όσα τραγικά έχει κάνει ο Αλαφούζος όλη την χρονιά..έρχονται στα δικά μου τα λόγια.. με διαφορά φάσης μηνών..Σαν να περιμένανε μια αφορμή..και φαίνεται τους δώθηκε..Ειμαι πολύ περιεργος για την στάση που θα κρατήσετε..μα πολύ όμως !


    Πάντως τα δημοσιογραφάκια σιγά σιγά ετοιμάζονται για κωλοτούμπες..σου λέει αμα φύγει ο Αλαφούζος..μη μείνουμε και στην απέξω..ας πάμε με το ρεύμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Βασιλαρά τι μου τον αναφέρεις , ούτε του έχω μιλήσει ποτέ , ούτε τον θεωρώ κανένα αδέκαστο τύπο που πρέπει να μην κριτικάρετε . Και για το πω απλά , όσο είναι στην ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στον Βασιλαρά ούτε τον έχω εκθειάσει αντιθέτως με εσένα που εκθειάζεις τον υποστηρικτή του Αλαφούζου τον Μήτσο. Σε κάλυψα ;


    Από την στιγμή που ο Αλαφούζος δεν έχει κάνει τίποτα από όσο έχει υποσχεθεί , περιμένεις από κανέναν να συνεχίσει να πιστεύει ότι θα αφήσει έργο ; Στην συνέλευση στον Τάφο του Ινδού ( είχες πάει ή κριτίκαρες από τον καναπέ στα Blogs ; ) δώθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΗ διορία-τελεσίγραφο της Θύρας 13 στην διοίκηση . Ξεκάθαρο και ντόμπρο . Από την στιγμή που ο Αλαφούζος δεν κάνει όσα υπόσχεται , να μην έχει απαίτηση για περαιτέρω ανοχή ή πλάτη . Ντάξει μάγκα , γιατί εσύ τώρα βγαίνεις από το καβούκι σου σαν "δικαιωμένος" και "σας τα λέγα εγώ ο έξυπνος" , αλλά δεν ξέρεις πόσο πονάει ο καθένας μας . Με τον Πλατανιά , δεν μου έβγαινε η φωνή να φωνάξω από ένα σημείο και μετά . Και έβλεπα τον πιτσιρικά δίπλα μου να φωνάζει και λυπόμουν πιο πολύ για τις νεότερες γενιές και τα "στηρίγματα" που (δεν) έχουν ( πλην μπάσκετ ) .


    Τα δημοσιογραφάκια τα θεωρώ την χειρότερη φάρα στην Ελλάδα , Χειρότερη και από τους πολιτικάντιδες . Μην μου το βάζεις καν σαν επιχείρημα δηλαδή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διοίκηση για τα πανηγύρια... Στα τσακίδια ρε, μας κουράσατε. Αν είναι να κάνετε αυτά που κάνατε (και θέλετε να κάνετε) στα τσακίδια. Και χωρίς διοίκηση να ήμασταν, αυτές οι μαλακίες που έγιναν (και θέλετε να γίνουν), δεν θα γίνονταν για κανένα λόγο. Άσχετοι. Τι νομίζετε ρε ότι είναι ο Παναθηναϊκός? Καμιά ομαδίτσα της σειράς και να κάνετε πειράματα στου κασίδι το κεφάλι? Χίλιες φορές χωρίς διοίκηση. Αη σιχτίρ... Υπομονή, υπομονή, κατάπιαμε τόσες μαλακίες σας, άντε να στηρίξουμε την προσπάθεια, καινούριος ο Αλαφούζος, αλλά νισάφι πια. Ακου εκεί ο Νταμπίζας... Αν δεν μπορείτε φύγετε. Ρε πού μπλέξαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή τώρα..θες να πιστέψω οτι αυτοί που του είπανε μέχρι τον Μάιο ..και κάνανε σε όλα υπομονή και τώρα ..τρελάθηκαν λόγο Νταμπίζα ..? Δηλαδή δε τρελάθηκαν με την 6η θέση ?Δε τρελάθηκαν με τα ψέμματα για τα εκατομμύρια ..με την επιστροφή στη Λεωφόρο που όλο επιστρέφουμε από τον..Νοέμβρη !? Δε τρελάθηκαν με την ομάδα να καταρρίπτει όλα τα αρνητικά ρεκόρ ? Δε τρελάθηκαν με τον ΜΗ -πόλεμο Αλαφούζου στην παράγκα ? Δε τρελάθηκαν με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και πάει λέγοντας ? Με τις αλλαγές προπονητών ..με τους παίχτες σαπάκια? Με τον Παναγόπουλο την Σια την Μπαλώμενου και τον μισό Σκάι στο Δ.Σ ? Και με πόσα άλλα που πραγματικά βαριέμαι να τα γράφω..

    Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι ήταν ντόμπρα και αγνή η συμπεριφορά..και οι σημερινές ενστάσεις για Νταμπίζα τη στιγμή που σε πόσα άλλα θέματα κάνανε και κάνουνε κοκο ?

    Αααν πούμε λοιπόν οτι ήταν ντόμπρα και αγνή η στήριξη που πολύ αμφιβάλλω..γιατι κάνανε τόσους μήνες υπομονη και τώρα τα γυρνάνε..με τον Νταμπίζα..?Δηλαδή αυτό ήταν το χειρότερο που έκανε ο Αλαφούζος..?

    Δηλαδή σε παλιότερες περιπτώσεις γιατι είχαμε ένα σωρό αυθόρμητα ξεσπάσματα..και τώρα τρελή ησυχία..στην χειρότερη χρονιά της ομάδας..? Αρα ουσιαστικά κατά ενα τροπο εννοεις πως κάποιοι κάνανε συμφωνία με την διοικηση μέχρι Μάιο να ακολουθησουνε συγκεκριμένη συμπεριφορά ανεξάρτητα με το πόσο κατρακυλά ο Παναθηναικός !!! Και αυτό τώρα είναι αγνή Παναθηναική συμπεριφορά...?Τους τιμά αυτό ? ?

    Και σε κάθε περίπτωση ποιος πέρα από τον Αλαφούζο..τους έδωσε το δικαιώμα να κάνουνε τέτοιο κουμάντο και να συνεργαστούνε καλύπτοντας τον Αλαφούζο με την συμπεριφορά τους..στην καταστροφή της ομάδας ?
    Και ας πούμε οτι ωραία είναι μάγκες και το πήρανε μόνοι τους..ε σε κάθε περίπτωση ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ η ΑΠΟΦΑΣΗ στήριξης στον Αλαφούζο..

    Και αυτό δε το λέω εγώ ..το λένε τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ...
    Και προσωπικά να τους βράσω όσους κάνουνε συμφωνίες με την διοίκηση οι οποίες είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με το καλό της ομάδας..Κάποια χρόνια πριν τέτοια άτομα τα λέγαμε ΣΤΗΜΕΝΑ ..τώρα τα λέμε πως ? μάγκες ?

    Ασε..καλύτερα φίλε νομίζω οτι έχεις προσηλυτιστεί τόσο πολύ που έχεις μπερδέψει ορισμένα βασικά πράμματα και ειναι κρίμα γιατι κατα τα άλλα νομιζω οτι εισαι Παναθηναικός απλά ακολουθείς τα λάθος άτομα..

    Δεν είναι θέμα προσωπικής μου δικαίωσης. Χίλιες φορές να είχα αδικό και να ήταν ο Αλαφούζος ο πιο γαμάτος παράγοντας του Παναθηναικού και άς έβγαινα εγώ ο μαλάκας. Από την άλλη όταν κάποιοι σε βρίζουνε συνέχεια και τους βλέπεις μετά από μήνες να κωλοτουμπιάζονται ε όπως και να το κάνουμε είναι μια δικαίωση. Ασήμαντη άλλα έτσι είναι..

    Για την συνέλευση σαφώς και δε πήγα σε ένα πράγμα που βρωμάει τι ειναι ο σκόπος του από μακριά . Εγώ έχω ξεκάθαρη θέση από την αρχή και ειναι προφανέστατο οτι η παρουσία μου στην γελοιότητα της Συμμαχίας θα ήταν προσβολή της Παναθηναικής μου αξιοπρέπειας. Ούτε προσωπικά πιστεύω οτι είμαι αυτός που θα αλλάξει την κατάσταση . Εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος που λέω τη γνώμη μου . Δυστυχώς οι Παναθηναικοπατέρες που κυνηγάνε τις συνελεύσεις έχουνε μόνο προσωπικό ώφελος και το αφήνω έτσι και οτι κατάλαβες... Να ξεκαθαρίσω βέβαια οτι αυτό δε πάει για σένα αλλά για ορισμένους άλλους αλλά δεν είναι αυτός ο χώρος για να συζητηθεί κάτι ανάλογο.

    Εγώ δεν έχω αυταπάτες οτι θα επηρέασω τις καταστάσεις . Το πιθανότερο άλλωστε είναι οτι αν έλεγα αυτά που έγραφα στο blog ( που τώρα τα περισσότερα βγήκανε αληθινά, δε το παίζω προφήτης αλλά έτσι έγινε ) θα έτρωγα εξίσου βρίσιμο και χλευασμό όπως εδώ. Ε να μου λείπει..μου αρκεί εδώ ..;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαράμισες ένα πολύ μεγάλο σκέλος της ανάλυσής σου σε ένα λάθος γεγονός : δεν ήτανε η κίνηση για να έρθει η λινάτσα ο Νταμπίζας αυτή που εξόργισε τόοοσο πολύ . Είναι η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ σε όλα τα επίπεδα και η ΑΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ , που σε ΣΥΝΑΔΙΑΣΜΟ με την άθλια αυτή κίνηση ( που μάλλον δεν θα γίνει διαβάζω τώρα λόγω αντιδράσεων ) ξεχείλισε κι άλλο το ποτήρι . Θέλω να σου πω , ότι δεν μπορεί πχ η διοίκηση να τα έχει γαμήσει όλα και να πάει να σου φέρει και τον γαυρονταμπίζα στην ομάδα . Είναι too much για όλους .


    Στο έχω ξαναπεί , όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάνεις και λίγη την πάπια . Παλιά είχες τους Γιαννακόπουλους να περιμένεις πράγματα , μετά τους ΠΕΚιτες , τώρα μια διοίκηση που έχει μυρωδιά από ποδόσφαιρο και κανέναν άλλον . ΔΥΣΤΥΧΩΣ .


    Η κριτική για την στήριξη στην Συμμαχία είναι καθαρά υποκειμενική . Κι εγώ έβαλα το εικοσαράκι μου ( πολυ αργά , αφού μεταβιβάστηκαν φανερά οι μετοχές του Τζίγγερ ) αλλά βλέπω ότι το πράγμα δεν πάει στην σωστή τροχιά καιρό τώρα . Κανείς δεν έχει το αλάθητο και η κριτική καλό κάνει , αλλά όχι στην άλλη όχθη . Κανένας δεν είναι "πιασμένος" από αυτούς που εννοείς , και αν θες πίστεψέ με . Αν όχι , μπορείς να πιστεύεις ότι τα παίρνει ομαδικά το κλαμπ που ανήκω , ή ο χ επικεφαλής κτλ .


    Στην συνέλευση που έγραψα παραπάνω , υπάρχουν όλες οι απαντήσεις που ζητάς για την στάση της Θύρας 13 . Κάνε ένα γκουγκλάρισμα για να μην γράφω μέσες άκρες τι ειπώθηκε ( έχουμε και πρωινή δουλεία αύριο ..... ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ Ο ''ΚΟΝΤΟΛΑΖΟΣ''Ο ΝΙΝΙΑΔΗΣ ,ΜΕ ΤΗ ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΓΙΟ ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΤΕΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αδερφε μη του δινεις σημασια , αν μπουρδελιαζονταν η ομαδα μες στη χρονια απο τους οπαδους πρωτος αυτος και οι καθοδηγητες των πασης φυσεως αγανακτισμενων προβατων θα εβγαιναν και θα ελεγαν να του δωσουμε χρονο του αλαφουζου και οτι δεν ειναι υπευθυνη σταση απτη 13 να κανει πολεμο σε εναν ανθρωπο που δεν εχει κλεισει χρονο στη διοικηση , τωρα βεβαια τα λενε αλλιως εκ του ασφαλους και με τη σιγουρια της ανωνυμιας. Γενικα καποια τσουτσεκια επειδη εχουν ξεβρακωθει ασυστολα στο παρελθον απτη 13 εχουνε προβλημα και οποια σταση και αν παρει ο φορεας τον πολεμουν .....οσο για τον αλαφουζο εχουνε μαζευτει σιγα σιγα οι μλκς του και εχουν σχηματισει βουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στο χω ξαναγραψει αλλα και παλι...χαρα στο κουραγιο σου που προσπαθεις να βρεις ακρη ειτε με ηλιθιους ανιωθους(Baggelis) ειτε με στημενα υπαλληλακια(πανος,outsider)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου