Τζάμπα φωνάζαμε τόσα χρόνια



"Παύλο Θεέ πάρε την Π.Α.Ε" ...πως να μην θεωρώ τον εαυτό μου μαλάκα βλέποντας αυτήν την εικόνα;

Τέλος πάντων...

Σχόλια

  1. ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΣ ''ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ Κ ΤΗΝ ΠΑΕ'' ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ......
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ...
    ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ Η ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ...

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Ο ΒΓΕΝΟ-ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ Κ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ..ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....
    ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΑΛΑΝ Κ ΠΗΡΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ακριβως φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ!!! Λυσσάξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θύμησέ μας πώς πήρε την ΠΑΕ το 1979 η οικογένεια Βαρδινογιάννη , με ποιον τρόπο , και ποια η αντίδραση/δηλώσεις της οικογένειας Γιαννακόπουλου ρε ψηλέ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς είναι στις κερκίδες και δεν έχουνε τις θέσεις που πρέπει ...
    Ο Παναγόπουλος..( αντίπροεδρος του Παναθηναικού !!! )λέει για στόχο την επιβίωση της ομάδας δηλαδή την παραμονή !!!!! και δε κουνιέται φύλλο..Έχετε μερικοί τις θεσούλες στο ΔΣ κάνατε το κουμάντο και αραχτοί και light..και ο Παναθηναικός βάζει στόχο την παραμονή στη κατηγορία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανεξαρτητος19/4/13 6:17 μ.μ.

    απο ποιο καβουρο-χρονοντουλαπο βγηκε αυτος ?

    μαλλον απο εκεινο στο οποιο δεν θα επιτρεψει σε κανεναν να διχασει τον κοσμο του παναθηναικου( οπως αφησε το σοφερ δηλαδη) και ποτε ξανα πρωταθλημα στον πειραια ( φραση μνημειο, 8 χρονια μετα ξαναπηραμε τιτλο )

    ελπιζω αν και τωρα ειναι αργα να του ειπε ο παυλος πως εκτελειται οτι κινειται στην αγορα (γκαλης πετροβιτς ουιλκινς σκοτ ποιο αστερι να πρωτοθυμηθω) και πως δεν στελνουμε τους σαραβακους μας πακετο στον αντιπαλο με γαυρικες εκφρaσεις οπως το μοναστηρι να ναι καλα , επισης οτιδεν λεμε ψεματα στον κοσμο http://www.greenzone.gr/2013/03/poios-hagi-maradona-kai-platini.html

    υγ...http://www.youtube.com/watch?v=6xL9T2fyUDs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nikos Christou19/4/13 6:30 μ.μ.

    του γλυκου νερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ! Καλά εσύ ακόμα "κριτικάρεις" τα του Παναθηναϊκού ;

    Μετά την κατακραυγή που άκουσες από τον ΟΛΟΥΣ τους σχολιαστές στο θέμα με το βόλεϊ ; Σου απάντησαν σε όσο ψεύδη έγραψες τόσοι σχολιαστές , και εσύ δεν .. καταδέχτηκες ούτε μια διευκρίνηση . Μεγάλη μαγκιά λέμε . Ψευδές σχόλιο ----> κατακραυγή/χλευασμός .... οπότε ΣΙΩΠΗ . Ωραίος φίλε μου .

    Ρε τι γίνεται ...

    υ.γ: αναμένω με μεγάλη ( θρησκευτική ) ευλάβεια , ανάλυση για τα προβλήματα σε βόλεϊ ανδρών . Και αν μπορείς πες άλλη μια και για το .. πόλο και τι παίζει εκεί . Γιατί επιθυμούν να λυθούν στο γέλιο και Αντιλόπες Saiga που είναι σπανιότατα είδος ζώου και ζουν σε περιοχές της Ρωσίας , του Καζακστάν και σε δύο απομακρυσμένες περιοχές της Μογγολίας.

    Όλη η άλλη πλάση , έλιωσε στο γέλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οχι θα μάσαγα από τους σχολιάστες των ύβρεων ..Για την ταμπακέρα όμως τίποτα ε ? Αντε ακόμα 11 μέρες μείνανε για να κράξετε τον Αλαφούζο..Για γιέλια και για κλάμματα είστε πλέον και κανείς δε σας παίρνει στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ ρε φίλε εγώ πλέον παίρνω στα σοβαρά τα γραφόμενά σου μόνο. Ειδικά η ανάλυσή σου για τους κακούς οπαδούς που διαλύσανε το ανδρικό βόλεϊ ( Θανάσης , Ακριτίδης , Κίτσιος ) ήταν εκπληκτική . Γι' αυτό ζήτησε αν είναι δυνατόν , μια ανάλυση και για το πόλο ( που θα χρηματοδοτούσε ο Τζίγγερ ) . Ποια η άποψή σου για τον Παπαδόγκωνα , εμένα μου αρέσει πολύ πάντως είναι γκολτζής .

    H στήριξη σε κάτι που .. δεν βγαίνει , δεν είναι πανάκεια . Όταν θα πάρει θέση ο Φορέας για το ποδοσφαιρικό τμήμα , θα κρίνει ο καθένας . Γι'αυτό είναι τα pc . Οπαδέ .

    και κάτι άλλο .. καλά ο Δημήτρης ο Γιαννακόπουλος θα στείλει τους "κακούς οπαδούς" του Φορέα με τσάρτερ στην Βαρκελώνη ; Και τους εκθείασε ; Τους καταστροφείς του συλλόγου ; Τι πράγματα είναι αυτά ; Αφού ο Φορέας κάνει πόλεμο και κράζει τον Δημήτρη ( έτσι λέγατε , ξέρετε εσείς ) . Και δεν γέμιζε το οακα στην αρχή της χρονιάς ( ενώ με ζοτς πχ σε κάτι ματς με κατι ζαγκρεμπ ήταν φίσκα ) . Α πα πα πα πα πα .

    ΡΟΜΠΕΣ . ΜΟΝΟ ΨΕΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΡΝΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΤΣΑΤΣΟ"¨... ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AYTOΣ Ο ΓΜΜΝΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ... ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....?
    ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΚ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΩΦΕΡ,...ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ ΣΑΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ....
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟΝ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eσύ και οι ομοίοι σου έχετε τοτεμ και ανθρώπους που δεν κράζετε (γιατι άραγε..? )..Όπως για παράδειγμα τους εξαφανισμένους και μετόχους Πατέρα Βγενόπουλο ..που δεν αγγίζετε .. Εγώ δεν έχω κανένα τοτεμ και κανέναν που είναι υπεράνω κριτικής όταν κάνει λάθη..και ειναι καταστροφικός για την ομάδα..

    Εσύ και οι ομοίοι σου ακολουθείτε γραμμές και κατευθύνσεις ορισμένων εγώ ακολουθώ μόνο τα προσωπικά μου πιστεύω . Οπότε η κωλοτούμπα μερικών για τον Δημήτρη ήταν αναμένομενη τώρα που η ομάδα πάει καλά, η γραμμή άλλαξε . Αν η ομάδα αποτύχει στο πρωτάθλημα η γραμμή μπορεί να ξανααλλάξει ..Αναλόγως τι θα πούνε οι σόφοι σας.

    Εγώ δεν άγομαι και φέρομαι ουτε επηρρέαζομαι . Γλύφτε τώρα τον Δημήτρη εκεί που φτύνετε ..να ποιες είναι οι ρόμπες και μάλιστα ξεκούμπωτες..Ο Δημήτρης σας χορεύει στο ταψί και καλά κάνει..Τώρα τα..εξώδικα τα ξέχασατε ε ? Για γιέλια είστε. .



    Ο φορέας περιμένει να πάρει θέση ακόμα ε ? Αντε καλά κρασιά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ανεξαρτητος19/4/13 9:33 μ.μ.

    Εγώ δεν άγομαι και φέρομαι ουτε επηρρέαζομαι.........χαχαχαχχχααχαχαχχαα τι λες ρε πιπα ?

    μεγαλυτερη βρωμιαρα απο σενα δεν υπαρχει , φαινεται που διαβαζεις κανει μπαμ και μετα γραφεις εδω με υφος σοφου , ποιον κοροιδευεις ρε φερεφωνο ?
    ξερεις τι θα γινει με το τσαρτερ τελικα ? οχι αλλα εχεις αποψη
    ξερεις τι εχει ειπωθει στις συνελευσεις ? οχι αλλα εχεις αποψη
    που ειδες τα γλυψιματα ρε ζωο ορθιο , τελικα οτι ειναι ερωτικο το θεμα , πολυ πονος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι γίνεται όταν μεγαλώσεις, αμβλύνονται οι αντιθέσεις.

    Πάντως αληθεύει ότι η αγορά της ΠΑΕ από Παύλο έφτασε σχεδός στο τέλος και ματαιώθηκε από τη Σόι την τελευταία στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου