Πρωτάθλημα στην Λεωφόρο θέλω...



To μπάσκετ γυναικών πριν κάμποσα χρόνια είναι η αλήθεια πως μου είχε προσφέρει έντονες συγκινήσεις και με βοήθησε να γίνω -για τα δικά μου κριτήρια- καλύτερος Παναθηναϊκός. Βλέπετε δεν ήταν και το πιο νορμάλ να τρέχεις στον Τάφο και σε όλα τα κλειστά της Αττικής Κυριακές πρωινά.


Πέρασε σχεδόν μια δεκαετία ρε μάγκες απο το 2005. Από τότε που πήραμε το τελευταίο μας πρωτάθλημα και γενικά την τελευταία κούπα στο γυναικείο μπάσκετ. Απο εκείνο το Κυριακάτικο πρωινό που αντιμετωπίζαμε τον Θερμαϊκό -αν δεν με απατά η μνήμη μου- και σηκώναμε το πρωτάθλημα. Κυριακή στις 12 το ματς και κατά τις 2 παρά ο μισογεμάτος Τάφος (δεν γέμιζε ούτε για αστείο όπως τώρα) ο κόσμος έκανε το όλε με τον οργανωτή μας στο κέντρο του γηπέδου να δίνει τα συνθήματα και οι αθλήτριες μας να μπαίνουν μια-μια και να αποθεώνονται. Η ομάδα του συγχωρεμένου Νίκου Μαρίνου και της Νικολαϊδου και Παπαηλία ήταν πρώτη και ο Παναθηναϊκός γιόρταζε.

Έτσι και τώρα ο Παναθηναϊκός πάλι θα γιορτάσει στο ίδιο γήπεδο με μόνη κοινή συνισταμένη ένα μόλις άτομο απο το προπονητικό τιμ (αν και εδώ δεν με απατά η μνήμη μου) και τους ίδιους ρομαντικούς που είναι δίπλα στο τμήμα απο τότε. Μόνο που τώρα οι τρελαμμένοι με το τμήμα έχουν γίνει περισσότεροι και ο Παναθηναϊκός στο γυναικείο μπάσκετ είναι έτοιμος για μια χρυσή εποχή.

Στις 15:00 ο τελικός με το Ελληνικό και η κούπα που πρέπει αύριο να σηκωθεί. Στο σπίτι του Παναθηναϊκού μας. Να το γιορτάσουμε και να το απολαύσουμε γιατί το χει ανάγκη η Παναθηναϊκή μας ταυτότητα μάγκες.

Να αγαπάτε τον Ερασιτέχνη μάγκες. Σας κάνει καλύτερους Παναθηναϊκούς!

ΥΣ:Το ματς θα μεταδωθεί ζωντανά και απο τον ΣΚΑΪ και εδώ αξίζουν μπράβο και στον Γιάννη Αλαφούζο. Όπως γράφω τις μαλακίες του, θα γράφω και τα καλά του.

Σχόλια

  1. Nikos Christou20/4/13 2:05 π.μ.

    Πηραν το τμημα οι οργανωμενοι και το καταντησαν.... πρωταθλητη!!! Μπραβο στα κοριτσια και στα παιδια που τρεχουν τον τμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου