Την άλλη Πέμπτη απο Βαρκελώνη πάμε Λονδίνο!


Το ματς δεν μας έκατσε απο την αρχή και οι Ισπανοί μας πήραν τον αέρα και ήταν απλά καλύτεροι. Εμείς βρίσκαμε συνέχεια σίδερο και τίποτα δεν έμπαινε, ενώ οι άλλοι την βάζανε με όλους τους τρόπους στο διχτάκι. Οπότε το 60-70 δεν φαντάζει και τόσο τρομερό κι ας ήταν το Ο.Α.Κ.Α τίγκα όσο δεν πάει.


Το αν μπορούμε να κάνουμε το διπλό στην Βαρκελώνη το θεωρώ αυτονόητο γιατί πολύ απλά η ομάδα έχει δείξει στα τρία απο τα τέσσερα ματς που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής πως όχι μόνο μπορεί να κοιτάξει την Μπαρτσελόνα στα μάτια, αλλά μπορεί να παίξει και καλύτερα απο αυτήν. Και ακόμη ένα συν που θα έχουμε στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης είναι πως δεν θα έχει η ομάδα το ίδιο άγχος και την ίδια πίεση που υπήρχε σήμερα. Για κανένα λόγο. Πάμε πάλι ως το outsider της σειράς και αυτό είναι πολύ καλό. Με την μόνη διαφορά πως πλέον οι Ισπανοί θα μας υπολογίζουν πολύ περισσότερο.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, δεν έχει ξαναπάει τον Παναθηναίκό με αυτόν τον τρόπο σειρά σε προημιτελική φάση οπότε δεν έχουμε να ξυπνάμε και αναμνήσεις απο κάτι αντίστοιχο.

Το Λονδίνο θα αργήσει να έρθει μια εβδομάδα. Πιστεύω απόλυτα στην πρόκριση μάγκες!


ΥΣ: Το Ο.Α.Κ.Α παρατίγκαρε! 30.000 κόσμος πρέπει να ήταν σήμερα. Αυτό που συμβαίνει είναι εγκληματικό και μόνη υπεύθυνη είναι η ίδια η ΚΑΕ! Το χα γράψει και πέρυσι και πρόπερσι. Δεν είναι ανάγκη να κάτσει καμιά στραβή και να θρηνήσουμε θύματα. Γιατί με μαθηματική ακρίβεια αυτό κάποτε θα γίνει. 

Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 13, ΑΣ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ 5ΕΥΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 5ευρα πάνε στον Ερασιτέχνη . Αν δεν το ξέρεις , μην εκφέρεις άποψη . Δεν είναι κακό να μην τα ξέρετε όλα , μερικοί μερικοί . Και όπως και να έχει φίλε , υπάρχει και η TV και 3221674127674 links που μπορεί να βρει κανείς σε 1327178132132 sites .

    Λύσεις υπάρχουν . Χωρίς να διαφωνώ στην επικινδυνότητα με τους υπεράριθμους . Καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ 5ΕΥΡΑ Δ-Ε-Ν ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΒΛΑΚΑΚΟ. ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΤΙΑ. ΤΑ 5ΕΥΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ή ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή είμαι συνδεσμίτης καμιά 10ετία , άσε να ξέρω καλύτερα . ΑΣΧΕΤΕ . Που μου θέλατε να μπείτε με του ντζάμπα στο ματς της χρονιάς στο μπασκετ .

    υ.γ: βλέπεις ότι εγώ δεν σε χαρακτηρίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΖΩΟ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!! ΖΩΟ!!! ΜΑΛΑΚΑ!!! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.


    ΕΓΩ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ 5ΕΥΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ 12ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιαννης μ19/4/13 9:48 μ.μ.

    συμφωνω σε ολα .....και στα θυματα....αν και εμεις γινομαστε θυματα που ειμαστε 3 ωρες ορθιοι,παθητικοι καπνιστες κλπ....κατα τα αλλα πιστη για λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου