Mε τέτοιο μπάσκετ μπορούμε να κοιτάμε ψηλά!



Όταν η ομάδα παίζει τόσο ουσιαστικά και θεαματικά και μπορεί παράλληλα να δείχνει σθένος σε κρίσιμα σημεία όπως στο τελευταίο δεκάλεπτο που ισοφαρίστηκε απο διαφορά 8 πόντων ,τότε ναι μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι και να πιστεύουμε ακόμη περισσότερο σε αυτό το ρόστερ.


Μπορεί να έχουν φύγει φέτος μύθοι της ομάδας ,αλλά φαίνεται πως το Ο.Α.Κ.Α πλέον είναι στην συνείδηση του καθένα ως ο απόλυτος ναός και προκαλεί δέος στους αντιπάλους. Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α με κόσμο μέσα στην τρέλα.

Η συνέχεια δύσκολη ,αλλά λογικά έχουμε προκριθεί στους 8 και τώρα πάμε για ό,τι καλύτερο μπας και χτυπήσουμε και το πλεονέκτημα της έδρας για τα προημιτελικά.

ΥΣ: Τέτοιες βραδιές έχει ανάγκη ο κόσμος του Συλλόγου. Τέτοιες χαρές είναι όαση στις πίκρες που τρώμε τόσο καιρό.

Σχόλια

  1. dimpaogate132/3/13 3:13 π.μ.

    Πρόκριση κατά 90% η σημερινή νίκη . Αν βγούμε τέταρτοι μάλλον με Πουταλώνα θα πέσουμε. Στα φρύδια μας , καιρός ο Ναβάρο να μπουκώσει και από τον Ρόκο , μετά από τον Μήτσο και τον Νικ .


    Ο Λάσμε να μείνει άλλα 5 χρόνια στην ομάδα . Αεράνθρωπος .


    τούρκοι λούζερς μια ζωή , οι βοσκοί τύπου Φάρμαρ , Τουντσερί , Ερντέν τα κάνανε πάνω τους μόλις αντίκρισαν το κλειστό όπως πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι τέτοιες στιγμές..στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να είμαι κοντά στην ομάδα..Αλλά με χωρίζει αυτή η απόσταση της μιας μέρας...ΠΟΡΩΤΙΚΗ εμφάνιση !

    Τρομερός Ούκιτς..
    Συγκλονιστικός Διαμαντίδης..
    Λάσμε από άλλο Πλανήτη..
    Κωλόχερο από Μπράμος..
    Δύναμη Οδοστρωτήρα από Σοφοκλή..
    Τρελά Μπάνκς..


    Αυτό το δίδυμο Ουκιτς Διαμαντίδη..που κάποια βιάστηκαν να βγάλουνε τελειωμένος..Τον έναν γιατι μεγάλωσε ηλικιακά τον άλλον γιατι έπαιζε άναρχο βουλώνει στόματα..ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ..




    ΟΜΑΔΑΡΑΑ..


    Μπράβο στον Πεδουλάκη...!! Τρομερό κοουτσάρισμα..!!
    Τρομερός και ο κόσμος που πήγε σήμερα γήπεδο !! Φανταστική ατμόσφαιρα..Το έβλεπα απο τήν τηλεόραση ..και τραγουδάσα και εγώ..


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΡΕ !!


    Υ.Γ Δε με ενδιαφέρει η θέση που θα πάρει η ομάδα..Και το λέω από τώρα..είτε χάσουμε το πρωτάθλημα είτε κερδίσουμε είτε βγούμε..στα πλει - οφφ είτε οχι ..εμένα αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ με ΚΕΡΔΙΣΕ ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων..Πράξτε το ίδιο οσοι νιώθετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου