Τι να πεις;



Tι να πεις για το σημερινό ματς με την Μάλαγα; Ότι έτσι όπως πήγαινε δεν περίμενε κανείς να χάσουμε; Ότι ήταν αυτοκτονία; Ότι βάζουμε χωρίς λόγο τον εαυτό μας σε μπελάδες και ριψοκινδυνεύουμε απο το πουθενά την πρόκριση μας στα προημιτελικά; Ότι πέφτουμε κατά πάσα πιθανότητα στην Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα; Για ποιο λόγο να χάσουμε αυτό το ματς ρε πούστη μου μέσα στο τελευταίο λεπτό;

Πραγματικά κρίμα..

Και μιλάμε για την ίδια ομάδα που την προηγούμενη εβδομάδα εξαφάνισε απο το γήπεδο την δεύτερη Εφές. Αδικούν τους εαυτούς τους ,ενώ βελτιώνονται...

Σχόλια

  1. Ματς-καρμπόν με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ.Σήμερα καταφέραμε στο τελευταίο δίλεπτο από το 55-60 να φάμε 11 πόντους και όχι μόνο να χάσουμε το ματς αλλά και την διαφορά έστω και αν οι Ισπανοί έχουν δύσκολο πρόγραμμα.
    Ένα άλλο "αγκάθι" είναι ότι δεν κρατάμε τις διαφορές που δημιουργούμε.Δεν θα σταθώ τόσο πολύ στο 26-38 όσο ότι στην λήξη της τρίτης περιόδου βρισκόμασταν εννιά πόντους μπροστά και μέσα σε δύο λεπτά μειώθηκε στον ένα.Θεωρώ ότι ο Πεδουλάκης "ξέχασε" τον Σχορτσανίτη στα τελευταία λεπτά γιατί θα μπορούσε να πετύχει κάποια καλάθια από το "ζωγραφιστό" αντί να αναλωνόμαστε σε συνεχόμενα τρίποντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, για αυτό ο Πεδουλάκης ( μια χαρά κατα τα άλλα είναι ο άνθρωπος) δεν είναι Ομπράντοβιτς. Τέτοιο ματς δικό μας, να προηγούμαστε 38 λεπτά, με τον Ζοτς στον πάγκο δεν θα το χάναμε ακόμα κι αν παίζανε με 8 οι άλλοι στο τελευταίο δίλεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, για αυτό ο Πεδουλάκης ( μια χαρά κατα τα άλλα ο άνθρωπος) δεν είναι Ομπράντοβιτς. Τέτοιο ματς δικό μας, να προηγούμαστε για 38 λεπτά δεν θα το χάναμε ποτέ με τον Ζοτς στον πάγκο ακόμα κι αν παίζανε με 8 οι άλλοι στο τελευταίο δίλεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσάμπα ήττα..αυτό και μόνο..για το ματς..

    Η ομάδα είναι ακόμα σε φάση δημιουργίας...Οι διαφορές με τους αντιπάλους δεν είναι τόσο μεγάλες όπως στο παρελθόν λόγο μπάτζετ συνοχής παιχτών με μεγάλη προσωπικότητα κ κτλ.. Ευχής έργον θα είναι η ομάδα να μπει στους 8..

    Απο εκει και έπειτα αν τελικά πέσει πάνω στη Μπάρτσα ως 4 η..και αποκλειστεί υπο τις φετινές συνθήκες κανείς Παναθηναικός δε πρέπει να αρχίσει τα αναθέματα..

    Αγαπήστε την ομάδα το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dimpaogate139/3/13 1:21 μ.μ.

    η ήττα ήτανε καρμπόν με αυτή με την Ρεάλ στο κλειστό .. καρμπόν .. παίζει χθες ο Μήτσος και ο Ούκιτς όλο το ματς και στο τέλος παίζουν με τα γλώσσα έξω .. λογικότατο ..


    ποια φάση δημιουργίας ; μέσα μαρτίου είναι σε φάση δημιουργίας ; καλά εδώ θα μου πεις δεν έχουμε κλείσει ακόμα το ροστερ και είμαστε άνοιξη .. έφυγε ο καπόνο λογικά θα έρθει άλλος ξένος .. ο Πεδουλάκης προφανώς δεν θα χει ιδέα πάλι ... μιας και τον Καπόνο του τον φέρανε...


    ακόμα και με τον μπάρτσα να πέσουμε , έχουμε πιθανότητες ... το πιστεύω ..


    την ομάδα δεν την αγαπάμε .. την ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΜΕ .. αλλά δεν θα δικαιολούμαι και τα πάντα .. κάνουμε τους μαλάκες όλη τη σεζον με τον Πεδουλάκη , που δεν μπορεί να σταματήσει ούτε το μομεντουμ το αντιπάλου με time-out .. οι διαφορές που χάνονται είναι 99% θέμα πάγκου .. και πάγκο καλώς ή κακώς δεν έχουμε .. όχι παικτών .. προπονηΤΩΝ ( + οι βοηθοί του μέσα )


    υ.γ: η πρασινη σήμερα έχει το μπασκετ σε μια γωνιά πάνω δεξιά ... και πρώτο θέμα γιάννη αλαφούζο και χρήμα που λέει βρήκε ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν λέω φάση δημιουργίας δεν εννοώ να φτιάξουμε ομάδα για την φετινή σεζόν και του χρόνου π.χ να την χαλάσουμε..Θέλω να πιστεύω οτι τους ενδιαφέρει να δρομολογήσουνε την ομάδα της επόμενης 3ετίας - 5 ετίας..
    Είναι λογικό λοιπόν αν υπάρχει ο παραπάνω στόχος να κάνεις κάποιες λάθος επιλογές ειδικά όταν μικρό μπάτζετ.. Ένα παράδειγμα..: Παλιά είχες στα guard Σπανούλη,Γιασικεβίτσιους Διαμαντίδη μιλάμε για τρελά εκατομμύρια σε μια θέση μόνο ..Το ίδιο και πχ στους σεντερς είχες Πεκοβιτς - Μπατιστ..Ε τώρα με τα μισά λεφτά..ίσως και λιγότερα δε μπορείς να έχεις πίσω από τον Διαμαντίδη και τον Ούκιτς παιχταράδες ,όταν διαθέτεις 400 χιλιάρικα για δύο παίχτες..( Ξανθόπουλο - Μπανκς Θα έχεις..).

    Οτι πληρώνεις παίρνεις είναι..
    Η ομάδα λοιπόν σε αυτή τη φάση και με μικρότερο μπάτζετ δυστυχώς πειραματίζεται σε παίχτες και παίρνει ρίσκα..Κάποια θα τις βγούνε κάποια όχι..Για παράδειγμα ο Λάσμε που δεν έχει και κανένα τρομερό συμβόλαιο είναι λίρα εκατό..και καλύτερος αμυντικός ψηλός στην Euroleague..Καλή επιλογή είναι και ο Γκίστ ο Ματσιούλις ο Μπράμος και πάει λέγοντας..

    Αλλά και κακές όπως του Άρμστρονγκ του Κίτσεν κτλ..

    Για μένα αυτή η χρονιά είναι ας πούμε χρονιά δοκιμών δε περιμένω ούτε απαιτώ φοβερά αποτελέσματα. Το θέμα είναι να μπούνε βάσεις για του χρόνου - παροχρόνου και κτλ..Και αυτό προυποθέτει να δημιουργησεις ένα καλό κορμό παιχτών και να κάνεις μικρές αλλαγές από του χρόνου ..Να κρατήσεις παίχτες όπως Διαμαντίδη,Λάσμε ,Ούκιτς, Ματσιούλις ,Σόφο, Γκιστ, Μπράμο, και να προσθέσεις σε αυτόν τον κορμό 3-4 ακόμα καλούς ΕΛΛΗΝΕΣ..Αν ειναι δυνατόν τον Φώτση τον Καλάθη..τον Καιμακόγλου τον Βουγιούκα.. ή κάποιους από τους νεαρούς παίχτες που φαίνεται να ξεχωρίζουνε από την Α1 .

    Επιπλέον το οτι φέτος είμαστε κοντά στο να φτάσουμε να πετύχουμε τα περισινά με πολύ ανώτερο προπονητή πολύ ανώτερους παίχτες , χημεία..είναι πολύ σημαντικό ..

    Για την ΠΡΑΣΙΝΗ το έχει πάρει πολύ λάθος που στηρίζει απροκάλυπτα τον Αλαφούζο .. Οι απόψεις μου για τον επικίνδυνο Αλαφούζο είναι γνωστές διαφωνώ λοιπόν ξεκάθαρα με την στάση της Πρασινης που γλύφει τον Αλαφούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dimpaogate139/3/13 9:33 μ.μ.

    Η ομάδα έχει διοίκηση που γενικά την παλεύει την φάση , ψάχνεται και διορθώνει ορισμένες αστοχίες ( όπως η φυγή των τριων αστείων Αμερικανών ) και ο ερχομός του Γκιστ και του Μπανκς . Αυτό είναι καλό .


    Αλλά τα λεφτά που διαθέτει , είναι δυσανάλογα του προπονητή . Πιστεύω ακράδαντα πώς το ροστερ φέτος είναι πολύ καλό . Με Ζέλικο θα χτυπάγαμε το έβδομο . Με έναν καλό προπονητή ( Τρινκέρι πχ ) θα χτυπάγαμε F4 .


    Γενικά συμφωνώ με το σχόλιό σου . Η χρονιά είναι κάπως μεταβατική . Με δυο τρεις κινήσεις ( Φωτσένκο - Παππάς - Γιανκοβιτς κτλ ) θα χτίσουμε νέα δυναστεία .


    Για την ΠΡΑΣΙΝΗ δεν στο είπα για να απολογηθείς γιατί στηρίζει ξεκάθαρα τον Αλαφούζο . Αλλά γιατί υποβάθμισε την ήττα . Και επειδή απευθύνεται σε Παναθηναϊκό κόσμο , με πείραξε προσωπικά . Αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου