Λίγοι παίκτες σε ένα στημένο πρωτάθλημα



Χάσαμε 2-0 απο τον Πάοκ. Παίζαμε με 10 παίκτες απο το 39' λόγω των δύο κίτρινων που έδειξε ο Στυλιάρας στον Σο. Ούτε μια ευκαιρία δεν μπορέσαμε να κάνουμε.

Φαντάζομαι πως πλέον έχει κουράσει και δεν χρειάζεται να εξηγήσω ούτε γιατί είναι λίγο το ρόστερ που έχουμε ,ούτε γιατί είναι στημένο το πρωτάθλημα.

Μου περνάει τελείως αδιάφορο να κάτσω να κράξω. Ίσως βρω δύναμη σε λίγες Κυριακές. Εξαρτάται τι έχουν αποφασίσει τα διαστροφικά τους μυαλά.

Σχόλια

  1. και που να βγει στην επιφανεια οτι τα 8 που δηθεν μαζεψε ειναι επικοινωνιακο τρικ
    ε ρε γλεντια
    μερα με τη μερα επιβεβαιωνεται το ρητο ...τι γιαννης τι γιαννακης , στη γεννα μηπως τους χωρισαν ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνος υπεύθυνος ο κύριος Γιάννης Αλαφούζος . Πότε θα σταματήσεις να μας σώνεις κύριε καταστροφέα? Για το ματς τι να πούμε..Παίζαμε με 10 παίχτες..από τους οποίους ξεχωρίζαν..για την ανικανότητα τους οι νέες μεταγραφές..ομάδα Β ' Εθνικής..Φορναρόλι Καζιγιάμα και Εσπάρθα..Με τους Φορναρόλι και Εσπάρθα να μπαίνουνε για να αλλάξουνε την ροή του αγώνα..Ούτε στα ανέκδοτα αυτά...

    Μπράβο Γιάννη Αλαφούζου...που κατάφερες σε δύο μήνες να διαλύσεις οτι πήγε να φτιάξει ο Ρότσα..και να διώξεις όλους τους διεθνείες..Τον ίδιο Παοκ που πριν λίγους μήνες κερδίσαμε άνετα με 2-0 παίζοντας μπαλάρα σήμερα...κατάφερε ο Γιάννης Αλαφούζος..να διαλύσει την ομάδα και να αντιστρέψει τους ρόλους..Για να μη πω για τη περυσινή μπαλάρα με νίκη μας εκεί μέσα με 3- 1..Σπάει ρεκορ χρόνου καταστροφής ..μιας ομάδας..Γράψε βιβλιο Γιάννη για το πως καταστρέφεις μια ομάδα μέσα σε ένα τρίμηνο..Άρχοντα..Βέβαια μη ξεχνάμε και τους άλλους τους πολυμετοχικούς που τους ψάχνουμε να βάλουνε ένα ευρώ..

    Τρομερέ Σωτήρα Γιάννη που έδιωξες τον Κατσουράνη..για να παίζει σήμερα στο Παοκ..Τα κατάφερες Γιάννη να μας κάνει να φαινόμαστε μικρότερη ομάδα από τον Παοκ..

    Μπράβο στα παπαγαλάκια και στους γαυροΠαναθηναικούς που σε στηρίζουνε..

    Οτι και να λέμε τσάμπα πάει οταν δεν υπάρχει φιλότιμο ..Μόνο αν σε διώξουμε..θα γλιτώσουμε..Μπορούμε..? Δε το νομίζω γιατι είμαστε λίγοι..


    Δυστυχώς βλέπω την ομάδα μου και μου βγαίνει γκρίνια και μιζέρια..Με νικήσατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου