Ηχηρό χαστούκι...ευτυχώς πριν τους τελικούς του Πρωταθλήματος!


Η ομάδα μας αν και ήταν -δικαίως- φαβορί για το Κύπελλο, τελικά δεν θα μπορέσει ούτε να το διεκδικήσει στον τελικό αφού έχασε απο τον Πρωτέα Βούλας με 79-66!!


Τι κι αν όλη την χρονιά η ομάδα πάει τρένο και έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις.
Τι κι αν ρίξαμε 30+ στον Αθηναϊκό πριν 1,5 μήνα.
Τελικά την πατήσαμε απο ομάδας δεύτερης κατηγορίας και φάγαμε χαστούκι απο τα λίγα.

Επειδή όμως ό,τι έγινε έγινε και τώρα τίποτα δεν αλλάζει, μπορούμε να λέμε και ευχαριστώ που δεχθήκαμε αυτήν την ήττα τώρα, πριν ξεκινήσουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί του πρωταθλήματος. Για να καταλάβουμε και μεις και η ομάδα πως το πρωτάθλημα δεν θα έρθει στα χέρια μας από μόνο του.

ΥΣ: Η κατάρα με τους ημιτελικούς στα final 4 συνεχίζεται. Σε 7 final 4 έχουμε συμμετάσχει και τις 6 φορές έχουμε ηττηθεί στον ημιτελικό. Μάλιστα και οι 6 φορές είναι μετά το τελευταίο και μοναδικό που κατακτήσαμε το 2000.

Σχόλια

  1. Πολυ περιεργα πραγματα στο f4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γυναικεία ψυχολογία φίλε graz είναι τόσο ευμετάβλητη και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον αθλητισμό. Στο αντρικό π.χ. δύσκολα ομάδα της Α2 θα πάρει το κύπελλο και όμως στο γυναικείο ο Πρωτέας Βούλας κατάφερε και το κατέκτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντιλέγω. Αυτο αλλωστε το χουμε δει πολλες φορες και στο γυναικειο βολει που ενα σετ γυριζει απο το 15-5 πχ ενω στο ανδρικο δε γυρναει ποτε...
    Το θεμα ειναι οτι η πιθανοτητα να γινουν 2 τοσο μεγαλες εκπληξεις την ιδια μερα στο ιδιο f4 σε μια χωρα που διερχεται την μεγαλυτερη οικονομικη κριση της ιστοριας της και σε ενα ερασιτεχνικο αθλημα που οι αθλητριες αμοιβονται με μισθους πεινας (οταν και εάν πληρωνονται...) ειναι τοοοσο μικρη που το μυαλο παει στο πονηρο απο μονο του....
    Εννοειται παντως οτι στηριζουμε τα κοριτσια για την προσπαθεια τους και στα play-off θα ειαστε εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου