Να περιμένουμε κάτι;

EΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ, ΤΟ BLOG ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΟΥΤΕ INSIDE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...



Επειδή ουσία στην ΠΑΕ δεν υπάρχει εδώ και μήνες, ας το ρίξω στις θεωρίες συνομωσίας που δεν τις θεωρώ και τόσο πλέον. Πριν πολύ καιρό είχα ανεβάσει στο blog την συνέντευξη που είχε κάνει τον Ιανουάριο του 2008 στην εφημερίδα του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κατ'εμέ οι πιο αληθινές και αντιπροσωπευτικές του δηλώσεις έγιναν σε εκείνη την συνέντευξη. Μεταξύ άλλων τότε είχε αναφέρει πως στο μέλλον θα έκανε σίγουρα κίνηση για αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Και κάπου εδώ αρχίζει να δένει το puzzle για όσους θέλουν να την σκέφτονται λίγο αλλιώς.


Υπάρχει μια σειρά απο γεγονότα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έχουν σχέση με την ΠΑΕ. Άμεση ή έμμεση.

Πρώτο και καλύτερο συμβάν ήταν η περίφημη επιταγή που πήγε στον Ανδρέα Βγενόπουλο ,όταν έπρεπε να λειτουργήσει το plan B για την εξαγορά της ΠΑΕ και εισέσπραξε την άρνηση του mr.MIG. Ένα περιστατικό που δεν έχει διαψευστεί απο καμία πλευρά και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ. Αυτό έγινε όταν η ΠΑΕ ήταν στα πάνω τους και η πολυμετοχικότητα στα ντουζένια της.

Μετά ήρθε η γκρίνια για τον Πατέρα ,τα αναθέματα για τον Βγενόπουλο και η σταδιακή ταύτιση απόψεων με το περιβάλλον του Τζίγγερ για τα Παναθηναϊκά ζητήματα. Περιστατικά γνωστά και χιλιοειπωμένα.

Πάμε όμως στο σήμερα και στα έμμεσα συμβάντα που με κάνουν όλο και πιο σίγουρο ότι στο μέλλον (κοντινό ή μακρινό φαντάζομαι ούτε ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος το γνωρίζει) θα κάνει κίνηση για την ΠΑΕ.

Πολλοί δεν κατανοούν μέχρι σήμερα την στήριξη που δείχνει στον Γιάννη Αλαφούζο. Στήριξη απο τα Παναθηναϊκά Μ.Μ.Ε που ελέγχει, δηλαδή την ΠΡΑΣΙΝΗ. Γιατί; O καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Εγώ -και με βάση τα όσα "με έχει διδάξει" η πορεία της ΠΡΑΣΙΝΗΣ" θεωρώ πως απλά παίζει τον ρόλο του καλού στο καμένο χαρτί που λέγεται Αλαφούζος και δεν έχει να φοβάται την αυξημένη δημοτικότητα που είχε ο Πατέρας για να ξεκινήσει έναν πόλεμο με σπασμωδικές κινήσεις.

Πρόσφατα άνοιξε ένα νέο ενημερωτικό Παναθηναϊκό site που αρθρογραφούν όλοι οι ρεπόρτερ που έχουν καλές έως άριστες σχέσεις με τον ίδιο τον Δημήτρη και χαίρει την προώθησης απο την ΠΡΑΣΙΝΗ. Όπως και ζωντάνεψε ξανά μετά απο χρόνια και το ίδιο το site της ΠΡΑΣΙΝΗΣ. Γιατί; Για να πιάνεις σιγά-σιγά το φάσμα των Παναθηναϊκών Μ.Μ.Ε;

Ξαναλέω πως τα παραπάνω μπορεί να θεωρηθούν και ως ιστορίες για αγρίους και τίποτε να μην γίνει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να περιοριστεί και μόνο στην ιδιοκτησία της Κ.Α.Ε. Όμως συγχωράτε με που δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Οι Βαρδινογιάννηδες και να επιχειρήσουν να ξαναγυρίσουν θα γίνει της πόπης, οι Βγενόπουλος-Πατέρας έχουν καεί, ο Αλαφούζος δεν πείθει και όσο δεν βάζει ο ίδιος λεφτά βάζει όλο και πιο γρήγορα ημερομηνία λήξης στην παρουσία του στα Παναθηναϊκά δρώμενα ,οπότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παίζει μόνος του μπάλα και χωρίς να φοβάται άλλους αντιπάλους. Βάζει λεφτά στην Κ.Α.Ε και αυτό όλοι οι Παναθηναϊκοί το εκτιμούν. Ακόμη κι αυτοί (και με μένα μέσα) που δεν έχουν ξεχάσει τον ρόλο του στο παρελθόν. Κάνει τα ουσιαστικά πράγματα με λίγα λόγια, οπότε ποιος θα του εναντιωθεί και θα τον κριτικάρει αν πει παίρνω την Π.Α.Ε με λίγα και θα την τρέξω μόνος μου όπως νομίζω εγώ;

Όσο δεν κινείται τίποτα στα Παναθηναϊκά δρώμενα, όλο και περισσότερο πιθανό μου μοιάζει ένα τέτοιο σενάριο. Αργά ή γρήγορα δεν ξέρω, αλλά όπως και να χει δεν θεωρώ πως σε ένα χρόνο απο τώρα θα είμαστε ακόμη στην ίδια θολούρα...

Σχόλια

  1. Πολλοί το περιμένουμε ήδη..και το ελπίζαμε από παλιά..

    Δύσκολο όμως..

    Πάντως γι αυτό που ρωτάς για το ποιοι θα του εναντιωθούν..μα οι στημένοι !

    Εδώ πριν καλά καλά ακούστει οτιδήποτε..συγκεκριμένη σελίδα στο FB που το παίζει ιστορία και διατηρεί επίσης και Blog..του είπανε Δημήτρη μόνο στην ΚΑΕ ..εσύ ! Αφου το αποφάσισαν αυτά τα ..άξια παλίκαρια τι να πούμε εμείς..?

    Ή μήπως οι ίδιοι πάνω κάτω δε βροντοφωνάζανε..και βρίζανε ύπουλα τους Γιαννακόπουλους ως προδότες ? Οι ίδιοι όταν έλεγε ο Θανάσης για Τιτανικό δε λέγανε τι μας λέει τώρα..ο """"""" Θανάσης??


    Η μήπως οι ίδιοι δεν ήταν που λέγανε πριν καλά καλά αρχίσει η χρονιά οτι διαλύει το μπάσκετ..Και τελικά βλέπουμε τι γινεται με την ομάδα..φέτος.

    Δυστυχώς αυτοί κυκλοφορούνε ανάμεσα μας..και οι ενδείξεις λένε οτι είναι χωμένοι και στην ΠΑΕ..


    Φυλάνε τη θέση αυτοί για το δίδυμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όλα για τους πρώην μετόχους, και για εκείνους που κάνουν πως δεν είναι πλέον μέτοχοι.. Για τον ένα η τον άλλο λόγο, είναι όλοι καμένα χαρτιά. Οπότε σε σχέση με τη παρούσα κατάσταση, μακάρι να να πει το "παίρνω την Π.Α.Ε με λίγα και θα την τρέξω μόνος μου όπως νομίζω εγώ". Αν και είναι ένα θέμα τι θα απογίνει το μπάσκετ μετά.. Όμως δεν παλεύεται τόση ξεφτίλα στη μπάλα ρε γαμώτο, πρέπει επιτέλους να σηκώσουμε κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΔΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ , Ή ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΣΡΑΡΕΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ ; Ψέμα , ψέμα , ψέμα .
    Λάσπη στον ανεμιστήρα πετάς .


    Ξέρεις ποιοι είναι , πήγαινε διώξε τους από τα .. του Παναθηναϊκού στην τελική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν νομιζω ο δημητρακης να εχει και την καε και να παρει και την παε...ισως αν θελει να παρει την παε πρεπει να βρει αγοραστη στο μπασκετ...τωρα απο εκει και περα προσωπικα πιστευω οτι συνολικα οι γιαννακοπουλοι εχουν κανει καλο μονο στο τμημα μπασκετ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επισης σημερα η πρασινη προμηνυει αυριανη συνεντευξη που θα συζητηθει...ποιος να ειναι αραγε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thnx. pantws apo th stigmh pou kai sta 2 sites yparxoun oi idioi ar8rografoi, pera apo to ti grafoun, ti rolo varane meta3y tous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργος26/3/13 2:25 μ.μ.

    Σίγουρα ο Δημήτρης έχει περισσότερα λεφτά από Σαββίδη και Πόλντο μαζί,αλλά δεν νομίζω να έχει διάθεση να πληρώσει τα σπασμένα και την καμένη γη που άφησαν οι αμέτοχοι επί πολυμετοχικότητας.Το μόνο που μπορώ να πω,είναι να μακάρι να έχει το ψυχικό και οικονομικό σθένος να αναλάβει την ομάδα,και να δώσει λίγο χαρά στον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. se auto to site grafei kai o vasilaras pou apo oti thymamai itane plakwmenoi me dimitri...
    an lew kati lathos as me diapseusei kapoios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι δεν είχα την τύχη και την "τιμή" να είμαι ανάμεσα στους 20 πουθέναδες - αργόσχολους που βρίζανε τον Θανάση..Εσύ ήσουνα ?

    Ομως ακουγόταν ξεκάθαρα από την τηλεόραση ..Τα μη μιλάς εσύ ρεε..μπιπ..Ουστ και κτλ..Όπως και με ένα απλό σερφάρισμα τα προδότοπουλοι και κτλ βρίσκονται εύκολα..Και σε κάθε περίπτωση..μόνο οτι έμεινες σε αυτό ένω έγραψα και άλλα ΓΕΓΟΝΟΤΑ είναι σαν να τα παραδέχεσαι...

    Οπότε σε ευχαριστώ !

    Επιπλέον ναι συμφωνώ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και λίγοι κάνουνε κουμάντο στον Παναθηναικό αυτό κ αν είναι κατάντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τι λεφτά να πάρει την ΠΑΕ ρε μάγκα? Δεν λέω ότι είναι άφραγκος αλλά η οικογένειά του έκανε αμάν κ πως να δώσει την ΚΑΕ, ποια? την ΚΑΕ. ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ. εκτός από οικονομικούς λόγους βρίσκεις κάποιον άλλο λόγο να θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο? Νομίζετε πως η μπάλα είναι όπως το μπάσκετ από θέμα χρημάτων? Τρεις φορές χειρότερα είναι. Τι να πω? Και εγώ σας λέω πως άντε και την παίρνει. Με το μπάσκετ τι θα γίνει? Θα ρίμάξει? Ή μήπως νομίζετε πως ο Δημήτρης θα μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά κ τους Αγγελόπουλους και τον Πόλντο? Προσωπικά θα τον ήθελα μόνο στο μπάσκετ γιατί δείχνει όρεξη και φιλοδοξία να διατηρήσει την πάραδοση του πατέρα κ του θείου του και ό,τι χρήματα κ αν έχει ας τα σπρώξει εκεί. Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν γίνεται. Εδώ δεν τα κατάφερε ο κρόκους να κρατήσει και μπάλα και μπάσκετ στις εποχές που το χρήμα έρρεε άφθονο, θα τα καταφέρει ο Δημήτρης τώρα που βλέπεις το ευρώ με το κυαλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ήσουν μπροστά , αλλά ξέρεις πώς ήταν 20 άτομα . Έτσι σου είπανε να λες , ή έτσι διάβασες σε καμιά φυλλάδα ; Για να σου λύσω την απορία , καμία 40άρα άτομα ήτανε . Ξέρεις "στημένοι" που δεν πήγαν στην δουλεία τους τότε , για να πάνε στο πιο κρίσιμο ΔΣ της Παναθηναϊκής ιστορίας . Ξέρεις ακαμάτηδες .


    Το τι λέει ο καθένας είναι δικό του . Δεν θα μπει χαλινάρι στο τι θα λέει ο διπλανός . Εγώ τότε συγκράτησα ένα : ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΜΑΧΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ . Ευτυχώς , το ιστορικό λάθος δεν έγινε πράξη .


    Λαϊκή βάση έχουμε μεγάλε , αν έχεις λεφτά τράβα βάλτα . Ή ψήσε κανέναν άλλον να μας απαλάξει από τον λίγο Αλαφούζο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βλεπω εχεις γινει το καλυτερο παπαγαλακι του λουμπα και αλλων πγ , κριμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου