Αυτό είναι κατάντια!



Ένα χρόνο παρά κάτι βρίσκεται η Παναθηναϊκή Συμμαχία στις ζωές μας και τα αποτελέσματα της είναι αυτά που βλέπετε.

8.605 έδωσαν έστω ένα εικοσάρικο και 15.000 παρά 16 άτομα έκαναν like στην σελίδα της Συμμαχίας στο Facebook. Τρομερό κατόρθωμα έτσι; Όχι της Συμμαχίας αλλά του Παναθηναϊκού κόσμου που στην χειρότερη φάση που περνάει ο Σύλλογος έδειξε την πλάτη του με την απουσία του. Γιατί καλό είναι να κράζουμε τον κάθε Αλαφούζο αλλά καλό είναι να κοιτάξουμε και την δικιά μας ανυπαρξία. Και να μην την κρύβουμε πίσω απο οικονομικές κρίσεις (τα σκάω για εισιτήρια για διάφορα ματς αλλά όχι για μια κίνηση βοήθειας για την ΠΑΕ), καχυποψίες και πιστώσεις χρόνου.

Συγνώμη αν δεν αρέσει αλλά έτσι είναι.

ΥΣ: Δεν αγιοποιώ καμία Συμμαχία και κανέναν Αλαφούζο. Κατηγορώ την στάση του κόσμου μπροστά στην διάλυση που έφτασε η ομάδα και το απόλυτο σκοτάδι που είναι. Για το οποίο μπορεί να μην φταίει, αλλά δύναμη του Συλλόγου είναι ο κόσμος έχουμε μάθει να λέμε και έτσι είναι. Οπότε όταν τα like στο facebook είναι σχεδόν τα διπλάσια απο αυτούς που γράφτηκαν στην Συμμαχία, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Σχόλια

  1. Αυτό δείχνει οτι ο Παναθηναικός κόσμος δεν άγεται και φέρεται και έχει κρίση.

    Η Παναθηναική Συμμαχία είναι η αποτυχία και η κατάντια.

    Πάνω από όλα όμως Η Παναθηναική Συμμαχία ΔΕΝ ΔΕΝ είναι ο Παναθηναικός. Ειναι μια τραγική ιδέα και ακόμα τραγικότερα στην εκτέλεση της.

    Οσο και αν προσπάθησαν οι Αλαφούζοι και οι αυλικοί και τα media που ελέγχουνε τον κόσμο δε θα τον κοροιδέψουνε και ούτε πρόκεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ τοσο απλα. Δε γινεται η ομαδα να περναει τοσο δυσκολες στιγμες και αντι το γηπεδο να εχει τουλαχιστον 20.000 σε καθε ματς για να στηριζει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ οχι τον Αλαφουζο, ουτε καμια συμμαχια. Μονο να κρινουν και να βρισκουν δικαιολογιες ξερουν ολοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. k ja pes mas ti eprepe na kanei o kosmos ?

    to pio logiko fantazomai oti SYMFVNEIS K ESY POU EISAI ANEKSARTHTH FVNH na dwsei pali ta leftoudakia t opws akomh ta koroida pou pane ghpedo .

    Auto?

    Oxi file m , o kosmos tou panathinaikou VARETHKE , apla .thn Koroidia kai :

    1) Oson afora thN ANUPARKSIA TOY KOSMOU FAINETAI KATHARA OTI DEN PARAKOLOUTHEIS TO GHPEDO - vlepe eishthria _........kaidhthen krithkaroyn ja to kalo ths omados ktlp

    2on Sigathke oles aftes tis aneksarthtes fwnes TOY KOLOY pou

    O KOSMOS TOU PANATHINAIKOU AGAPHTE M THELEI NA VLEPEI PODOSFAIROOOOOOO


    kai den synexizw jati den exei nohma FAINETAI ALLWSTE ........DEN ASXOLEITE KANEIS ....filakiaaaaaaaaaa stoys dioikountes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα στο θέσω αλλιώς . Το αν θα γραφτεί κάποιος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία , είναι δικαίωμά του και κάνει ότι πιστεύει . Άλλωστε τα 8.605 δείχνουν ότι το εγχείρημα αυτό καλώς ή κακώς έχει αποτύχει παταγοδώς .


    Παρόλα αυτά σε αυτό που κριτικάρω εγώ την στάση του κόσμου , είναι η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . Έχω ξαναπεί ότι δεν ανέχομαι και δεν συμβιβάζομαι με την εικόνα του γηπέδου , και δη όταν βλέπω τους Τούρκους να έχουν εμφανώς καλύτερη παρουσία στο γήπεδο . Το ίδιο και ο σκουλικΆΡΗΣ επίσης δηλαδή ομάδες που βιώνουν καταστάσεις τραγικές και υποβιβασμού ακόμα .


    Η ιστορία γράφει ότι για τον Παναθηναϊκό "τρέχουν" πολύ λίγοι , ως επί το πλείστον οπαδοί ( δηλαδή αυτοί που στηρίζουν όλα τα τμήματα που μπορούν ) . Εγώ καταλαβαίνω ότι ο κόσμςο θέλει να βλέπει μπάλα και τα λοιπά , αλλά η ομάδα έχει παρατηθεί από τον κόσμο ΞΕΚΑΘΑΡΑ .


    Όχι γιατί δεν γράφτηκε κανείς στην Συμμαχία , αλλά γιατί το γήπεδο έχει καταντήσει φέτος η ενασχόληση ενός μηδαμινού αριθμού κόσμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα στο θέσω αλλιώς . Το αν θα γραφτεί κάποιος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία , είναι δικαίωμά του και κάνει ότι πιστεύει . Άλλωστε τα 8.605 δείχνουν ότι το εγχείρημα αυτό καλώς ή κακώς έχει αποτύχει παταγοδώς . Εγώ πχ γράφτηκα μέσω της εγγραφής μου στο κλαμπ μου , που συμπεριελάμβανε και εγγραφή στην Συμμαχία . Και η Συμμαχία έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ πλήρως . Στο λεω στεγνά και σταράτα .

    Παρόλα αυτά σε αυτό που κριτικάρω εγώ την στάση του κόσμου , είναι η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . Έχω ξαναπεί ότι δεν ανέχομαι και δεν συμβιβάζομαι με την εικόνα του γηπέδου , και δη όταν βλέπω τους Τούρκους να έχουν εμφανώς καλύτερη παρουσία στο γήπεδο . Το ίδιο και ο σκουλικΆΡΗΣ επίσης δηλαδή ομάδες που βιώνουν καταστάσεις τραγικές και υποβιβασμού ακόμα .

    Η ιστορία γράφει ότι για τον Παναθηναϊκό "τρέχουν" πολύ λίγοι , ως επί το πλείστον οπαδοί ( δηλαδή αυτοί που στηρίζουν όλα τα τμήματα που μπορούν ) . Εγώ καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει μπάλα , Βαζέχα Μπορέλι Σαραβάκο Λέτο και Σισέ Ζιλμπέρτο και τα λοιπά , αλλά η ομάδα έχει παρατηθεί από τον κόσμο ΞΕΚΑΘΑΡΑ . Δεν είναι κακό να λέμε την αλήθεια .

    Όχι γιατί δεν γράφτηκε κανείς στην Συμμαχία , αλλά γιατί το γήπεδο έχει καταντήσει φέτος η ενασχόληση ενός μηδαμινού αριθμού κόσμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΩΠΙ25/3/13 8:12 π.μ.

    Τα εχω πει και εχω τσακωθει με πολλους
    "Εχεις παρει διαρκειας ή εστω εχεις γραφτει στην συμμαχια; "
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: οχι.αντε μωρε με τον μαλακα τον Αλαφουζο...
    "Μα εδω δεν βοηθαμε τον Αλαφουζο αλλα την ιδια την ομαδα μας που βρισκεται στην πιο δυσκολη φαση της ιστοριας"
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: εδω δεν βοηθαν αυτοι που εχουν τα λεφτα εγω θα βοηθησω...
    "τοτε αντε γαμισου και μην ξαναμιλησεις για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.αφου δεν βοηθας εσυ την ομαδα και προσπαθεις να μπεις τσαμπα στο γηπεδο ειτε με καποιου αλλου το διαρκειας ειτε με καποιο ντου...αντε γαμισου... "


    Εχω κανει το διαλογο αυτο με πολλους γιατι ολοι μιλανε για κριση και βλακειες.
    20 ευρω, ναι 20 ευρω σου ζητανε και ενα εισιτηριο των 10 ευρω να περνεις σε καθε ματς...και οταν βγαινουν το βραδυ για ποτο τα βρισκουν τα φραγκα να γινουν ντιρλα...για την καψουρα μας ομως οχι...
    Ε!!!!!!!!!!!! ουτε αυτο δεν κανουν...
    Πρωτα απο ολα φταιμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
    Οπως στην πολιτικη ζωη πρωτα απο ολα φταιμε εμεις που τους ψηφιζουμε και ακομη δεν τους εχουμε διωξει με ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ετσι και για την ομαδα μας πρωτα απο ολουσ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΄΄ΑΠΕΧΕΙ΄΄ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ''ΚΛΙΜΑ ''ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2ΟΟ8-2010 ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΄΄ΑΝΑΚΩΧΗ''-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΜΑΧΗΣ-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010-2011 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΄΄ΓΙΝΕΙ''ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΕΚ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΄΄ΜΑΖΩΞΗ'' ΦΙΛΑΘΛΩΝ.ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 05;ΜΕ 60 ΧΙΛΙΑΔΕΣ-ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΧΕΔΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ .ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΕΙΟ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος τσιγγουνεύεται το 20 ευρω.
    Απλά, πιστεύω, δεν βλέπει το νόημα αυτής της υπόθεσης. Με δεδομένη την γενικότερη οικονομική κατάσταση η ομάδα δεν μπορεί να στηρίζεται μακροπρόθεσμα από τις συνδρομές των μελών. Χρειάζεται επενδυτές. Επίσης είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο Αλαφούζος δεν πείθει. Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί ενεπλάκη στην ομάδα, τι ρόλο βαράει, αν θέλει όντως να καθαρίσει το ποδόσφαιρο ή απλά πετάει εάν tweet αραιά και που για ξεκάρφωμα. Και σίγουρα κανείς δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το σχέδιό του για τον ΠΑΟ.
    Ζητάμε από τον κόσμο ευθύνες και δεν έχουμε καταλάβει πόσο έχει μπουχτίσει ο κόσμος του ΠΑΟ από την ανεπάρκεια των διοικήσεων της ΠΑΕ. Μόνο άμα την αναλάβει κάποιος πολύ δυναμικός και ισχυρός παράγοντας που να θέλει να προασπιστεί την ομάδα σε όλα τα μέτωπα (και θα βαλει και κάμποσα λεφτά) πιστεύω ότι θα επιστρέψει ο κόσμος. Σημειωτέον ότι και οι βαρδινογιάννηδες και ο αλαφούζος είναι ισχυροί στην ελλάδα αλλά δεν έκαναν αυτό που έπρεπε. Να συγκρουστούν δλδ σε επίπεδα που θα βγάλουν την ομάδα από τον ρόλο του κομπάρσου που έχει τώρα. Οπότε τι ζητάμε από τον κόσμο; Να μην έχει απαιτήσεις; Μάλλον τότε δεν γνωρίζουμε καλά τον κόσμο του ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου