Πρωτάθλημα μέσα στην παράνοια!


Με την ομάδα να μην σταματάει πουθενά και με τίποτα.
Με τον Τάφο του Ινδού να γεμίζει για ακόμη μια φορά στο χαλαρό.
Με την Θύρα 13 να κάνει χορογραφία στην έναρξη του ματς.
Με τον κόσμο να δημιουργεί την γνωστή μοναδική ατμόσφαιρα.

Πως να μην είναι μετά το πρωτάθλημα που πάμε να πάρουμε μέσα στην παράνοια;

ΥΣ: Nικήσαμε και το Ελληνικό με 71-68 σήμερα και αν παίξουμε μαζί τους στους τελικούς του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει η σειρά στο 2-0 υπέρ μας (αφού τους έχουμε νικήσει μέσα-έξω) ,με αυτήν να τελειώνει στις 3 νίκες. Αντιθέτως αν παίξουμε με τον Αθηναϊκό στους τελικούς ,τότε η σειρά θα ξεκινάει απο το 1-1. Και στις 2 περιπτώσεις θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Για να ισχύουν αυτά πρέπει να περάσουμε απο την ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε τον τέταρτο του πρωταθλήματος.

Σχόλια

  1. Προσθέτοντας στο υστερόγραφο είναι πολύ σημαντικός και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα στην τέταρτη θέση,οπότε με νίκη κάνουμε το 2-0 και θα χρειαζόμαστε μία ακόμα για να φτάσουμε στον τελικό.
    Υ.Γ. Πραγματικά ήταν ιδιαίτερα εκνευριστικό το γεγονός ότι η ΕΡΤ αποφάσισε κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου να μας δείξει πόλο και ένα ματς μάλιστα που δεν είχε και καμιά ιδιαίτερη σημασία. Βέβαια αν προσθέσουμε στην εξίσωση ότι μία από τις δύο ομάδες ήταν ο Ολυμπιακός ίσως να δώσει λαβή για περαιτέρω σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου