Λέτε να κατάλαβε;



Πάνω απο μια εφημερίδα είχε σήμερα ως θέμα ότι ο Γ.Αλαφούζος σκοπεύει να βάλει δικά του λεφτά στην ΠΑΕ και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα να σπρώξει 8 εκατομμύρια.

Λέτε επιτέλους να είδε ότι η ωραία σκέψη και ρομαντική ιδέα της λαϊκής βάσης δεν τραβάει και αποφάσισε να κοιτάξει την ουσία και να ρίξει ο ίδιος χρήμα στην ΠΑΕ;

Μακάρι...

Σχόλια

  1. siga min balei 8 muria o idios re file..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To αποκλείω..

    Πάει για ΔΑΝΕΙΟ ο τύπος..Για αυτό δηλώνει είμαστε κοντά σε 8 εκατομμύρια ευρώ..Αν έβαζε δικά του χρήματα θα μαθαίναμε μια ωραία πρωία οτι τα έβαλε..Όπως έκανε για παράδειγμα ο κύριος Σαββίδης στον Παοκ..

    Πάει για ΔΑΝΕΙΟ ..Περιμένει ποιες τράπεζες θα του το δώσουνε..Και ισως να βάλει μερικούς " μπροστινούς "- " επενδυτές " να φανεί οτι κάνανε κάποια χορηγία ή δωρεά στην ομάδα..

    Ένα τέτοιο μεγάλο ΔΑΝΕΙΟ σε ομάδα που χρωστάει 28 εκατομμύρια θα είναι η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ..

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ καταχρεωμένη ομάδα..

    ΟΧΙ ΝΑ " ΨΕΥΤΟΧΑΡΟΥΜΕ " για μια χρονιά και μετά να τρέχουμε για δεκα..

    Χορτάσαμε απο ψευτοσωτήρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζουμε να το κατάλαβε. Προσωπικά δεν είμαι ενάντια στο παίρνει κάποιος δάνεια , σίγουρα διευκολύνουν όποιον τα παίρνει στο να βάζει διάφορους στόχους και σε σύντομο χρονικό διάστημα να τους υλοποιεί.

    Για να μπορέσει ο δανειολήπτης να ξεπληρώσει το δάνειο που έχει πάρει , υπάρχουν 2 σοβαρές προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται:

    1. Να βάλει ο ίδιος προσωπική εγγύηση

    2. Να ακολουθήσει μετά την λήψη του δανείου συνετή οικονομική πολιτική. Το γνωστό νοικοκύρεμα των οικονομικών.

    Για το 1 , θεωρώ ότι ο κ. Αλαφούζος , εάν πήρε δάνειο , έβαλε προσωπική εγγύηση. Οι τράπεζες , πλέον , δεν δίδουν χρήματα σε χρεοκοπημένες εταιρείες , όπως ο Παναθηναϊκός που χρωστά 28 εκατομμύρια.

    Για το 2 , θεωρώ ότι ο κ. Αλαφούζος εφαρμόζει στον Παναθηναικό πολύ συνετή οικονομική πολιτική. Μείωσε στο 50% τα μεγάλα συμβόλαια , προσπαθώντας να κρατήσει τους παίκτες που είχε η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Άλλοι δέχθηκαν , άλλοι όχι , η ομάδα προχωράει με το υλικό που μπορεί και ίδιος με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες να το διαχειριστεί καλύτερα.

    Επιστρέφει την ομάδα στην ιστορική της έδρα για να έχει τα όσα οικονομικά κέρδη από την χρησιμοποίηση της Λεωφόρου.

    Σήμερα , διάβασα σε κάποιο αθλητικό σάιτ ότι σκέφτεται τα γραφεία της ΠΑΕ να τα πάει στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας , που εάν το πραγματοποιήσει , είναι μία σωστή κίνηση.

    Έτσι συγκεντρώνει τις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού Παναθηναικού σε δύο πόλους: Λεωφόρο και Παιανία , κόβοντας τις υπόλοιπα ενοικιοστάσια που εν γένει επιφέρουν μεγάλο κόστος στη λειτουργία της ΠΑΕ. Πραγματοποιεί , το λεγόμενο νοικοκύρεμα.

    Με αυτή την λογική , νομίζω ότι καλόν είναι , να πάρει το δάνειο και να το χρησιμοποιήσει για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ. (έγκαιρες πληρωμές παικτών , υπαλληλικού προσωπικού , μεταγραφές , κόστος επισκευής - συντήρησης Λεωφόρου και Παιανίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα προτεινα, πριν αρχισει ο καθενας μας την γκρινια, να σκεφτουμε οτι ο Αλαφουζος ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ οπως οι... 10 Αμπραμοβιτς που ουσιαστικα ΔΙΕΛΥΣΑΝ την ομαδα... Κι αν σε καποιους δεν αρεσει ο συγκεκριμενος ανθρωπος,, μηπως εχουν να προτεινουν καποιον καλυτερο? Υπαρχει καποιος επενδυτης που θελει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ο Αλαφουζος του το αρνειται? 'Η μηπως το προβλημα ειναι το κυνηγι φαντασματων (Τζιγγερ)? Ενα κυνηγι που το εχουμε συνηθισει πλεον και δεν μπορουμε χωρις αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nikos Christou1/3/13 10:30 μ.μ.

    Ax autoi oi abramovic..... mas katestrepsan....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nikos Christou1/3/13 10:31 μ.μ.

    Nai re Vaggeli, ante na girisei o giannakis na vgenoume sigoura deuteroi, na xaroume.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό κατάλαβες εσύ από τα παραπάνω ? Εισαι μεγάλο μυαλό..

    Αντε να σου απαντήσω με το δικό σου ύφος..και μυαλό.. Προτιμάς δηλάδή 6ο-7οι ..μάχη για πεντάδα..με τις ομαδάρες ΠΑΣ και Λεβαδειακό ? Παίχτες απλήρωτοι 3-4αρες στην Ευρώπη..αποκλεισμό απο το Κύπελλο από τον Πλατανιά,Εσπαρθακαζιγιάμες....Δάνεια χρέη..Ή να λέμε οτι γλιτώσαμε ( και καλά ) τη Δ ' Εθνική και να πανηγυρίζουμε;


    Υ. Γ :Προσοχή στο νέο Γιάννη..Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος..και αυτοί που τον στηρίζουνε είτε αφελείς..είτε στημένοι...


    Όπως έχω ξαναπεί αυτή η διοίκηση ειναι τρομερά επικινδυνη για την ομάδα..Μπορεί οι Βγενόπατερες να δημιουργησαν χρεη να κανανε κακοδιαχείριση αλλά έφεραν και κάποιους παιχταράδες βάλανε και λεφτά από τη τσέπη τους..Μπορει οι Βαρδινογιάννηδες να είχανε την ομάδα με σταθερότητα με Ευρωπαικές πορείες..κτλ αλλά άφησαν παράλληλα τον Κόκκαλη και την παράγκα να μας κλέβει..ΑΛΛΑ ο Αλαφούζος και η παρέα του τους ξεπερνά όλους..Με μηδέν ευρώ..έχει κάνει σμπαράλια την ομάδα μας έχει κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας αν αυτός που βλέπουμε είναι ο Παναθηναικός μας πάει καρφί για διάλυση..


    Και όμως κάποιοι τον στηρίζουνε..Το νου μας οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ενω τωρα που θα βγαινεις με το ζορι πενταδα ειναι καλυτερα ε?κοιτα ρε κατι παναθηναικους που εχουν ταβανι τους την πεμτη θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου