Και Βγενόπουλος off!



Mετά την χθεσινή δήλωση του Πολέμη που ουσιαστικά ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην Α.Μ.Κ της ΠΑΕ ,σειρά πήρε σήμερα ο Βγενόπουλος που παραίτησε τους εκπροσώπους του (Λομβάρδου και Λιβέρη) απο το ΔΣ της ΠΑΕ και όπως γράφεται δεν θα αντικατασταθούν ,γιατί ο ίδιος δεν συμφωνεί με την διοίκηση του Αλαφούζου.


Δεν ξέρω αν αυτό που τον ώθησε σε αυτήν την κίνηση ήταν οι κινήσεις Αλαφούζου ,το πανί που σηκώθηκε εναντίον του στο Ο.Α.Κ.Α ή η θέληση του να μην αποστασιοποιηθεί απο την ομάδα. Η ουσία είναι πως και οι δύο μέτοχοι που συμμετείχαν στην τελευταία Α.Μ.Κ της ΠΑΕ ,κατά πάσα πιθανότητα θέτουν εαυτούς εκτός νέας οικονομικής τους συνεισφοράς τουλάχιστον όσον αφορά το άμεσο μέλλον.

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Βγενόπουλος και ποσώς με ενδιαφέρει. Φάνηκε λίγος εκ του αποτελέσματος και ας έβαλε εκατομμύρια στην αρχή. Δεν βρήκε συμπαίκτες; Δεν έχει την οικονομική δύναμη; Δεν αντέχει την λασπολογία των Βαρδινογιαννικών Μ.Μ.Ε; Φοβάται τον Βοτανικό; Εγώ ξέρω ότι οι παρόντες γράφουν ιστορία και όχι οι απόντες.

Θα έλεγα να παραδώσουν και τις μετοχές τους στον ερασιτέχνη ,αλλά η σκληρή αλήθεια είναι πως χάρη κάνουν και δεν τις παραδίδουν στην ήδη φορτωμένη Μάνα του λόχου.

Σχόλια

  1. Αυτή η εξέλιξη με τον Βγενόπουλο έιναι περίπλοκο να μεταφραστεί..Εκ πρώτης όψεος δείχνει οτι ο Βγενόπουλος δε θα βάλει ούτε τα 100 χιλιάρικα ή 200 που έβαζε τα τελευταία 2 ή τρία χρόνια..Θα μας λείψουνε αυτά τα λεφτά ? ΝΑΙ ..


    Θα μας λείψουνε οι ψεύτικες ελπίδες οι μεγαλοστομίες οι ραδιουργίες..οι εγωισμοί ?? ΟΧΙ ..


    Θα μας λείψουνε οι ανακατοσούρες που προκαλούσε αυτός και το περιβάλλον του ..?? ΟΧΙ..


    Αυτό που ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να βρει ΟΜΟΝΟΙΑ..και αυτό θα γίνει μόνο με ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ._



    Οπότε στο ζύγι 200 χιλιάρικα στις ΑΜΚ μια στο τόσο συγκριτικά με οτι ζήσαμε ΟΛΟ αυτό το διάστημα και με τον Παναθηναικό κοντά στη καταστροφή ..Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ..ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.. Δε θα πω μακάρι να βάλει λεφτά ( και μιλάμε για σοβαρά λεφτά ) αν ΗΘΕΛΕ θα είχε βάλει..



    Ο Πολέμης δεν ήταν και ποτέ On ..Τα λεφτά που έβαλε στην ομάδα για το μέγεθος του Παναθηναικού ήταν ελάχιστα..Οι τελευταίες του δε δηλώσεις τραγικές..Δεν ασχολείται λέει με την ομάδα αλλά εντάξει μωρέ..ο γιός τού είναι απλά ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ !!..Όταν έλεγε κάποιος για Αλεξιπτωτιστές και για περαστικούς από τον Παναθηναικό τι βρίσιμο είχε φάει..


    Τώρα πάμε και στο τι θα γίνει ! Δύο τα ενδεχόμενα..


    1) Ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης που βγήκανε οff μπορεί να σημαίνει σιγά σιγά οτι έρχεται και η ώρα του Αλαφούζου να βγει off...Αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα και ίσως Πρωτοδικείο..και εξελιξείς περιέργες και ίσως δύσκολες αν δε βρεθούν σοβαροί Παναθηναικοί να τις διαχειριστούν..Φοβάμαι μην επαναληφθούν τα περισινά..με τις παραιτήσεις στο ΔΣ απο τα στελέχη του Βαρδινογιάννη..και έχουμε μια από τα ίδια...


    2) Το αισιόδοξο και ίσως αφελές σενάριο..ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης παραιτούνται γιατι έρχεται νέος επενδυτής ..και έχει βάλει όρο οτι θα επενδύσει ΜΟΝΟΣ και κανονίστηκε να απομακρυνθούνε ήσυχα..Επιπλέον ίσως ο Βγενόπουλος και Πολέμης θέλουνε σταδιακή μείωση των ποσοστών τους ωστε να μη φανεί οτι εγκατέλειψαν την ομάδα...


    Για να δούμε πιστεύω πάμε για ΜΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ...
    ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ PLAY - OFF..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ σε όλα που λες , εκτός από το 2) .. θεωρώ απίθανο αυτό το ενδεχόμενο .


    πάντως οι αποστασιοποίηση Βγενό-Πολέμη , δείχνουν ότι ο Αλ δεν έχει πείσει κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aπό που εώς που συμπαιρένουμε ότι δεν θα συμμετάσχει στις ΑΜΚ??? Έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει με το ποσοστό του. Το ξεκαθάρισε αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μετέχει στο ΔΣ του τουιτεράκια. Γιατί δεν αναρτάς και τις μπηχτές που αφήνουν οι εκπρόσωποι του για τα ΔΣ επί τουιτεράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά φίλε έχω κουραστεί να περιμένω "μήνες φωτιά στα διοικητικά" και τελικά όλα να μένουν στάσιμα. Μπούχτησα από πρίγκιπες, επενδυτές, μέτοχους που θα κάνουν δυναμικό καμ-μπακ, μέχρι και επιστροφή του ακατανόμαστου. Δυστυχώς το σίριαλ που λέγεται διοικητικές εξελίξεις, δεν δείχνει να έχει ευτυχισμένο τέλος. Μάλλον προς δράμα κλίνει το στόρυ, εκτός κι αν προκύψει ο από μηχανής Θεός. Μεταξύ μας, αυτός μόνο στις αρχαίες παραστάσεις υπήρχε.... Η ΠΑΕ είναι όμηρος της φαμίλιας από την Επισκοπή που πλέον δεν την αποδεσμεύει όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, μα και για ηθικούς. Κι όπως κατάλαβε, κατάλαβε.

    ΥΓ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμιά εντύπωση. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαινοβγαίνει... Να περάσει η ΑΜΚ όπου θα τη βγάλει το πολύ με τπτ χιλιάρικα και θα μας ξαναεμφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dafakias13 nikolas25/2/13 8:38 μ.μ.

    Και τσιγαρλίκι να έπινα τέτοια ζαλάδα δεν θα μου προκαλούσε. Όσο με προκαλεί αυτός ο ( γραφικός ) Βγενόπουλος...Κρίμα!!!! Δεν αξίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας τέτοια αντιμετώπιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dafakias13 nikolas25/2/13 9:05 μ.μ.

    Βλέπω να βγαίνουμε σε κάνα συλλαλητήριο πάλι....(Κατά τα άλλα αγαπητό press)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ισως να εχει σχεση με αυτο που ειπε ο αλαφουζος περι νεων επενδυτων στην παε τον μαρτιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου