Φυσικά επακόλουθα



Γράφουν οι δημοσιογράφοι ότι η Παιανία έγινε ροντέο με τον Φάμπρι αρχικά να κατεβάζει μπινελίκια στον Πίντο για λάθος που δεν έκανε αυτός ,ύστερα κάτι νέοι μας παίκτες κράξανε τον προπονητή (συγχωρέστε αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα τους. Μαζεύτηκαν πολλοί.) και τέλος ο Σο τον προειδοποίησε πως δεν θα ανεχθούν ξανά οι παίκτες να τους βρίζει με την πρώτη ευκαιρία και χωρίς λόγο. Τελικά ο Φάμπρι τους μάζεψε και τους ζήτησε συγνώμη.


Καταρχήν ,πριν σχολιάσω το γεγονός, να δώσω συγχαρητήρια στους ρουφιάνους της Παιανίας που κάνουνε τρομερό ρεπορτάζ για τα Μ.Μ.Ε και πλέον εκτός απο τις βασικές πληροφορίες ,αναπαριστούν όλο και καλύτερα το κάθε θέμα που δημιουργείται. Φαντάζομαι πως το επόμενο βήμα είναι να βγάζουν videos και να τα στέλνουν στα κάπακια στα sites.

Όσον αφορά το ίδιο το γεγονός ,δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί αναστάτωση στους εκτός ομάδας και έκπληξη. Όταν πήραμε τον Φάμπρι ,αυτός δεν μας εξυμνούσαν οι δημοσιογράφοι ως μεγάλο του προσόν; Ότι είναι στην τσίτα συνέχεια και λάτρης να βρίσκεται σε κόντρα με τους παίκτες του. Αυτό δεν μας γράφανε και έπρεπε εμείς να χαρούμε; Άρα προς τι η έκπληξη;

Ο Παναθηναϊκός έχει λίγη διοίκηση ,λίγο προπονητή και λίγους παίκτες. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και όλα τα άλλα είναι για να χουμε να λέμε.


ΥΣ: Μην κράζουν τον Βύντρα συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι της ομάδας. Κρατείται αρχείο και θα εκτεθούν για τις μαλακίες που λένε.

ΥΣ2: Η μαλακία έγινε με την αποπομπή του Ρότσα. Τώρα πάμε για τέταρτο προπονητή... 

Σχόλια