Θανάση πως είστε δίπλα στην ομάδα όταν δεν βάζετε το χέρι στην τσέπη;


Τον Παναθηναϊκό τον θέλουμε πάντα να πρωταγωνιστεί. Η ζωή όμως έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, σε μια κάμψη και πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε να βρεθεί και πάλι εκεί που αξίζει

Να είμαστε όλοι δίπλα στον Σύλλογο ,να βοηθάει ο καθένας όπως μπορεί ,να πάμε τον Παναθηναϊκό ξανά εκεί που του αξίζει αλλά πως ρε Θανάση όταν όλοι οι λεφτάδες Παναθηναϊκοί απέχετε; Εδώ ούτε η οικογένεια σου δεν βάζει λεφτά στην ΠΑΕ. Δεν μπορείτε να βάλετε δηλαδή εσείς και ποιοι μπορούν να βάλουν; Δεν μπορείτε να βρεθείτε 5 άτομα να μαζέψετε 5 φράγκα; Καλοί οι λαϊκισμοί ,αλλά είναι ώρα για πράξεις.


ΥΣ: Και μην μου πει κανείς "πόσα έχουν βάλει οι Γιαννακόπουλοι και πως ρίχνουν εκατομμύρια στην ΚΑΕ". Μια χαρά τα ξέρω ,αλλά δεν είναι άλλο η ΚΑΕ και άλλο η ΠΑΕ. Παναθηναϊκός είναι και τα δύο και γω δεν τα βλέπω ξεχωριστά.

Σχόλια

  1. Με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα αλλάξει η σύνθεση του μετοχολογίου,τον πρώτο που βλέπω να μην συμμετέχει στην Α.Μ.Κ. είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης. Νομίζω ότι αυτό βγαίνει σαν συμπέρασμα απο τις δηλώσεις που έκανε στην Real News και αναδημοσιεύονται σε όλα τα site. Ειδικά στην ερώτηση που του γίνεται εάν έχει μιλήσει με τον Αλαφούζο ειδικά στο σκέλος που λέει ότι "δεν είχα καμία επαφή μαζί του.Ούτε συναντηθήκαμε,ούτε μιλήσαμε.Και μάλλον δεν θα βρεθούμε,γιατί φεύγω για ταξίδι" είναι αποκαλυπτικό.
    Απο εκεί και πέρα θα πρέπει οι πάντες να ξεκαθαρίσουν την θέση τους για το εάν θα συνεισφέρουν οικονομικά.Στην περίπτωση που δεν θέλουν το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να παραχωρήσουν το ποσοστό τους για να δούμε και ποιοί θα μείνουν τελικά στις επάλξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου