"Έγκλημα κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης απόψε στην Βαλένθια"



Ο διαιτητής Γκρέφε διέπραξε σήμερα ένα έγκλημα κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,αφού υπέδειξε κατά της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη δύο πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα. Αποφάσεις που δεν ήταν σωστές.


Η ομάδα διαφήμιση της Ελλάδας έχασε έτσι με 3-0 απο την Λεβάντε και πλέον ο επαναληπτικός στην κόλαση του Καραϊσκάκη αποκτά άλλη σημασία.

Φήμες λένε πως ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Γιάννη Μώραλη και τον Κώστα Καραπαππά έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να κάνουν ένσταση στο αποτέλεσμα ,αφού ο αγώνας διεξήχθη σε ένα ημι-άδειο γήπεδο. Πράγμα που προφανώς επηρέασε αρνητικά τους αθλητές του πρωταθλητή της Σούπερ Λίγκας ,μιας και δεν είναι μαθημένοι να αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα. Συν τοις άλλοις αποτελεί την ύψιστη ύβρις η αδιαφορία των Ισπανών φιλάθλων προς το πρόσωπο του ευεργέτη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ,η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να κυνηγήσει την επανάληψη του αγώνα.


Σχόλια

  1. Η ήττα τους αυτή όπως και ο τροπος που παιξανε απέναντι σε μια αδύναμη γενικά ομάδα δειχνει τη δική μας ανυπαρξία . Αυτή την ομαδούλα που ειναι ο γαύρος . Χωρίς τους διαιτητές τις ομάδες δορυφόρους πρέπει τουλάχιστον να είμασταν ισόβαθμοι..

    Κανονίστε λοιπόν στον Παναθηναικό και οσοι Παναθηναικοί είστε ΣΟΒΑΡΟΙ να φτιάξουμε πάλι την ομαδα μας και να τους ξεφτιλίσουμε όπως πρέπει και εντός των συνόρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο θίασος είναι το φόβητρο, ο πρωταθλητής απο Νοέμβρη μήνα και η ομάδα που δεν μπορεί να ακουμπήσει κανένας εδώ στην Ελλάδα. Είμαστε τόσο μαλάκες..


    Υ.Γ. Να βγει ο Κυρ Σάββας να πει οτι και οι διαιτητές άνθρωποι είναι που κάνουν και λάθη και οτι οι μεγάλες ομάδες δεν μιλάνε για διαιτησία... Πολλαπλασιάστε το σημερινό επι 15 χρόνια για να νιώσετε λιγάκι γαυροι και ελάτε τότε να μας πουλήσετε τρέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Χωρίς τους διαιτητές τις ομάδες δορυφόρους πρέπει τουλάχιστον να είμασταν ισόβαθμοι.."


    Αν δεν διορθωθει το παραπανω, δε χρειαζεται να μιλαμε για τιποτα αλλο. Τι ομαδες και κουραφεξαλα αμα ο αλλος ξεκιναει με 60 βαθμους και εσυ με 0 (ή και -2.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου