Δημήτρη άκου!

...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ



Δεν είναι κακό να κάνει κάποιος λάθη. Κακό είναι να μην τα παραδέχεται και να πνίγεται στον εγωισμό του. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όσο για εμάς ,αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στήριξη και μόνο στήριξη. Αλίμονο αν αρχίσουμε τα μπινελίκια επειδή πιθανότατα φέτος να κάνουμε μια κακή χρονιά.


Το να κράξουμε τώρα δεν αποτελεί λύση. Οι αποφάσεις και οι ομάδες χρίζονται τα καλοκαίρια. Για αυτό και για μένα μετράει πολύ περισσότερο να αντιλήφθηκε χθες ο Δημήτρης τα λάθη που έκανε πριν το καλοκαίρι και να μπει στην διαδικασία να βρει τρόπο να τα διορθώσει. Έχει την τύχη η οικογένεια του να έχει κάτι πολύ παραπάνω απο επαγγελματικές σχέσεις με τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ,ο οποίος είναι και Παναθηναϊκός. Άρα τα όποια οικονομικά προβλήματα προέκυπταν για την επιστροφή του Ζοτς ,θα λυνόντουσαν ασυζητητί.

Και επειδή πολλές φορές η κριτική ή μάλλον καλύτερα το να λες την άποψη σου για κάτι μεταφράζεται απο τον Τύπο σε "κατηγορώ" ,πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πλέον υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να ακούει τον κόσμο ο Δημήτρης. Βάζοντας στην άκρη (γίνεται;) την αρνητική του διαδρομή τα προηγούμενα χρόνια στα τεκταινόμενα της ΠΑΕ ,δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως είναι πλέον ο μόνος που βάζει το χέρι στην τσέπη και κρατάει τον Παναθηναϊκό ζωντανό. Αν δεν έβαζε φράγκα ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ θα διαλυόταν ,δεν είναι ψευτοδίλημμα. Πραγματικότητα είναι. Κι ας μην μας αρέσει.

Για αυτό και για να μην πηγαίνουν χαμένα τα λεφτά που βάζει στην ομάδα ,είναι καλό πλέον ο Δημήτρης να ακούει τον κόσμο. Εδώ ο πατέρας του το έκανε και κατάφερε να φτιάξει την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών.

Για μένα η επιστροφή του Ζοτς με τον Ιττούδη το καλοκαίρι είναι η μοναδική λύση. Δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά αποτελέσματα που φέρνουν ,αλλά και πολλά άλλα πράγματα που στο ευρύ κοινό είναι άγνωστα.

Την Κυριακή παίζεται μια κούπα. Ο κόσμος θα είναι εκεί και η ομάδα θα προσπαθήσει να την κατακτήσει. Και να μην την κατακτήσει δεν έγινε τίποτα. Είναι τόσα πολλά αυτά που μας έχει προσφέρει αυτό το τμήμα ,που πρέπει πάαααρα πολλά συνεχόμενα στραβά για να ...μαγκώσουμε.


ΥΣ: Αυτό που δεν λένε πολλοί είναι πως απο το καλοκαίρι του 2011 ,Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι έχουν ξεκινήσει ένα οικονομικό fair play. Για να μην ξοδεύουν αλόγιστα ποσά και να υπάρξει και μια σχετική σύγκλιση στην Α1. Και αυτό δεν είναι δική μου φαντασίωση ,αλλά γεγονός. Ελπίζω ο Ζοτς να μην ήταν μέσα σε αυτήν την πολιτική. Γιατί αν ήταν ,τότε η επιστροφή του μόνο σε καφενειακές κουβεντούλες θα περιορίζεται.

Σχόλια

  1. dimpaogate135/2/13 4:35 μ.μ.

    Φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα με αυτό : "δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως είναι πλέον ο μόνος που βάζει το χέρι στην τσέπη και κρατάει τον Παναθηναϊκό ζωντανό."


    λεφτά βάζει και έχει credit φυσικά
    ο μοναδικός ΔΕΝ είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιτα και εγω βαζω 150 ευρω αμα το παμε ετσι, αλλα προφανως ο press εννοει αλλο πραγμα... τα λεφτα που βαζει ο τρακης δεν τα βαζει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ αυτη τη στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιοι ειναι οι αλλοι ρε παιχτη
    και μη μου πεις για ψιλα , χοντρα μονο αυτος βαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dimpaogate135/2/13 5:37 μ.μ.

    Ο ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dimpaogate135/2/13 5:39 μ.μ.

    δεν μιλάω για τον κόσμο , απάντησα παραπάνω στον φίλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε σχεση παντως με αυτα που βαζει ο τρακης (γυρω στα 6-7 εκατομμυρια) οι 400-500 χιλιαδες του κυριου αχιλλεα (μπορει να λεω και πολλα, παντως δεν βαζει παραπανω) που ειναι αξιοσεβαστος, δεν ειναι μεγαλο νουμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και δεν μιλαω για το μπατζετ του εξαστερου που ειναι γυρω στα 12, μιλαω για τον ιδιο τον τρακη. οσο για τα λεφτα του κυριου αχιλλεα μπορει πραγματι να λεω παρα πολλα γιατι απ΄οτι ξερω υπαρχουν και αλλοι παναθηναικοι που βαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aiwnia.pistos5/2/13 5:54 μ.μ.

    Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα πράγματα που γίνανε ταυτόχρονα και σε μας και στους απέναντι (φυγή Ζοτς-Ιβκοβιτς κτλ) είναι αυτό το που ανέφερες σαν "οικονομικό fair play"..Kαι δυστυχώς δεν βλέπω να
    επιστρέφει ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ διότι άμα θυμάστε στις "αυθόρμητες" ερωτήσεις που απάνταγε ο Δ.Γ .στον sentra fm (μπορεί να κάνω λάθος τον σταθμό) είχε πει στην συγκεκριμένη ερώτηση ΕΠΙ ΛΕΞΗ: ''ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" Bέβαια καμία σχέση οι συνθήκες τότε και τώρα.. εγώ όσο ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ είναι ελεύθερος, ελπίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dimpaogate135/2/13 5:56 μ.μ.

    προφανώς δεν είναι ίδια τα ποσά , άλλο σχολίασα εγώ .
    Εγώ σχολίασα το "μόνο αυτός βάζει το χέρι στην τσέπη" .
    Δεν πρέπει να γράφονται τέτοια πράγματα από άτομα που γνωρίζουν πράγματα .
    Τα λεφτά του κυρίου Αχιλλέα είναι λιγότερα από τα ποσά που αναφέρεις φυσικά .
    Αλλά εξήγησα γιατί τον θεωρώ πολύ μεγαλύτερο μάγκα .
    Ο Γιαννακόπουλος , όταν θα αφήσει έργο θα κριθεί .
    Όπως κρίθηκαν οι προκάτοχοί του που έχτισαν μαζί με τον Ζοτς μια αυτοκρατορία .
    Απλά πράγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαντασου ομως και την περιπτωση να εφευγαν οι γιαννακοπουλοι φετος, δικαιωμα τους αφου η βιανεξ παει ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ, και να τρωγαμε μια ωραια 30αρα χθες. ο Γιαννακοπουλος δεν χρειαζεται να αφησει εργο για να κριθει. Και μονο που εμεινε και δινει τοσο χρονο στον Παναθηναικο ειναι αρκετο και πολλοι του ειμαστε ευγνωμονες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενταξει σωνει και καλα να βρουμε να πουμε , και ναι ψιλα ειναι του μακρο , εκτος αν το πας συγκριτικα με αναγνωρισιμοτητα και διαφημιση στον κοσμο που σχεδον κανενας δεν τον ξερει και τον αο τον εχουν γραμμενο οι πιο πολλοι


    και ναι ο δγ εβαλε το χερακι του και αυτος για να φτασουμε σε αυτην την καταντια στην παε και εχει ευθυνη , αλλα στο μπασκετ βαζει χοντρα , απλα πραγματακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimpaogate135/2/13 6:17 μ.μ.

    άποψή σου την οποία δεν ασπάζομαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. dimpaogate135/2/13 6:18 μ.μ.

    κουμάντο στο τι θα λεω , θα μου κάνεις ;
    ναι φυσικά το παω συγκριτικά .
    ο Μακρόπουλος τα κάνει ανιδιοτελώς όλα , χωρίς λιβανιστήρια από sites και μμε .
    απλό είναι αυτό που λεω .


    όχι δεν έβαλε το χεράκι . ευθύνεται πιο πολύ από όλους για μένα . πάμε παρακάτω , γιατί δεν είναι ποστ για την παε αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχεις προβλημα κατανοησης ? σου κανω εγω κουμαντο τι θα πεις ? στην μπουτσα μου βασικα αλλα εγραψες κοτσανα και μπηκα στον πειρασμο να απαντησω , αιντε σε λιγο θα με αναγκασεις να κανω και αγιογραφια στον τρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε χρειαζεται να ερθει ο Ομπραντοβιτς (και για να αποφυγω τους κακοπροαιρετους, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, προφανως ομως για να εφυγε θα εγιναν πραγματα που δυσκολα θα τον πεισουν να γυρισει) αλλα τουλαχιστον να διωξει αυτον τον αχρηστο που εχει στο παγκο. Ειναι κριμα να σπαταλα τοσα λεφτα σε παιχτες και να μη δινει για το ποιο σημαντικο στοιχειο μιας ομαδας, τον προπονητη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και συ ποιός είσαι που κάνεις κριτική σε κάποιον που βάζει κάμποσα εκατομύρια ευρώ στην πανάθα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν λες «να ακούει τον κόσμο» τι εννοείς; Δώσε ένα παράδειγμα, κάτι που του είπε ο κόσμος και δεν τον άκουσε. Όχι ότι δεν έχει κάνει λάθη, έχει και μάλιστα σοβαρά. Αλλά που τον προειδοποίησε ο κόσμος και έκανε του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ομπράντοβιτς ,Κώστας Γκόντζος ,πολιτική ΠΡΑΣΙΝΗΣ προς πολυμετοχικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το Ζέλικο τον ξεχνάμε, έτσι κρίνω, ότι δεν επιστρέφει. Αγαπάει την ομάδα αλλά πάνω απ' όλα είναι επαγγελματίας. Δεν θα βγάλει τα μάτια του μόνος του.


    Όσο για τα άλλα, η Πρασινάδα και η συνεργασία με τον εχθρό της ομάδας δείχνει ότι δεν είναι όλα διάφανα με τον Τράκη, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κι αλλη αστυνομια κριτικης μας προεκυψε.εσυ δηλαδη δεν εκανες ποτε σου κριτικη σε Βγενοπουλο,Πατερα,Νικα,Ξυλα,Ζολωτα,Πολεμη ας πουμε ε?γιατι και αυτοι εβαλαν καμποσα εκατομμυρια.η λογικη του οποιος βαζει λεφτα ειναι υπερανω κριτικης ειναι για προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε αμα ηταν πανω απ'ολα επαγγελματιας δεν θα ειχε μεινει τοσα χρονια στην ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου