Ελπίζουμε να κατάλαβε το λάθος του



Τώρα έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα. Στήριξη μέχρι τέλους στην ομάδα και όπου βγει. Αλλά τουλάχιστον μακάρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να κατάλαβε το λάθος του. Δεν είναι κακό να κάνουμε λάθη. Το κακό είναι να μην τα αποδέχεσαι. Για αυτό το καλοκαίρι ,η επιστροφή του πρέπει να είναι μονόδρομος.


ΥΣ: Το χειρότερο είναι ότι και στο -11 με μόλις 1 λεπτό να απομένει ,αν ήταν ο Ζοτς στον πάγκο όλο το Σεφ θα καθόταν στα αυγά του. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη καύλα που μας προσέφερε ο άρχοντας.

ΥΣ2: Επαναλαμβάνω: Φυγή του Πεδουλάκη τώρα δεν θα ωφελήσει πουθενά. Δε νομίζω να μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση αν έρθει άλλος. Εκτός αν ερχόταν ο μεγάλος. Αλλά αυτός μόνο το καλοκαίρι και με δική του ομάδα...

Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ?? 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ (Ή 2.5) ΕΝΩ Ο ΑΡΤΖΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ 100.000... ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΖΟΤΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει το καλοκαίρι? Μπααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλός και συμπαθητικός ο Άρτζι αλλά μάλλον δεν κάνει. Πρέπει να γυρίσει ο Τιτάνας ο Ζοτς και θα πέσουν και τα τσιμέντα.Ελπίζω να θορυβήθηκε λίγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμερα, που ήτανε και στον πάγκο και να αναπόλησε στιγμές παρελθόντος. Και κάτι ακόμα. Έβλεπα τον Μπανκς, τον Ούκιτς, τον Ξανθόπουλο, ακόμα και τον Καπόνο( σήμερα) που βαρούσανε στα περιστέρια( ειδικά όταν έκαιγε η μπάλα) και σκεφτόμουνα τον Σάρας. Πόσο διαφορά θα είχε αν ήταν αυτός στην γραμμή του τριπόντου, στο τέλος ειδικά. Παίχτης με πολλά κιλά καρύδια.

    http://www.youtube.com/watch?v=9ViYanSqz40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πεδουλάκης σήμερα το ματσάκι το είδε καλά..Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν αρκετά καλή και έπαιξε σωστή άμυνα..( ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο ). ¨Επαιξε αρκετά ο Σόφο στην αρχή ( μετά ο Πεδουλάκης τον άφησε πολύ πάγκο ! ) ο οποίος είχε 5 στα 5 εντός πεδιάς ..και ήταν καθοριστικός . Δυστυχώς η διαιτησία ήταν κακή και τον φόρτωσαν και με φαουλ . Στη συνέχεια και επειδή ο Σόφο δε μπορεί να παίξει παραπάνω από 20 λεπτά αφού ειναι πίσω σε φυσική κατάσταση δοκιμάσαμε να βγάλουμε ελεύθερα σουτ. Δυστυχώς Μπράμος Μασιούλις ήταν σε κακή μέρα όπως και ο Καπόνο( τον μάρκαρε καλά ο Περπέρογλου-δεύτερο καλό του ματς εναντίον μας ) και τα σουτ δε μπήκανε..Αυτοί δε που δε βοήθησαν καθόλου ήταν ο Μπάνκς και ο Ούκιτς..Ειδικά ο Μπανκς έκανε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι..Ελπίζω να μπήκε στο κλίμα αυτών των αγώνων και στο Κύπελλο να εμφανιστεί καλύτερος..

    Σήμερα πάντως δεν χάσαμε λόγο Πεδουλάκη . Τώρα αν κάποιοι οπωσδήποτε θέλουνε να βγάλουνε τον Πεδουλάκη φταίχτη ε εντάξει θα τον βγάλουνε έτσι και αλλιώς.. Απλά σε αυτή τη φάση ο γαύρος είναι ανώτερη ομάδα , πιο δεμμένη . Όπως ήταν και πέρυσι και μη το ξεχνάτε / ξεχνάμε..Ούτε και με Ομπράντοβιτς Μπατιστ και Σάρας η ομάδα τα κατάφερε πέρυσι. Ας έρθω πάλι στο σήμερα ..που η διαιτησία ήταν αρνητική προς την ομάδα μας και επειδή ο γαύρος είναι ένα κλικ πιο δυνατός και εξαιτίας της έδρας και των αδυναμιών της ομάδας στην οργάνωση , στην έλλειψη μπαρουτοκαπνισμένων παιχτων ..χάσαμε..Ο προπονητής πρέπει να κριθεί στο τέλος της χρονιάς και στα play - off. Και η Παναθηναική διοίκηση Γιαννακόπουλου που βάζει εκατομμύρια και τρελένεται με την ομάδα να στηριχθεί πάση θυσία. Αυτά για τους Παναθηναικούς οι υπόλοιποι ξέρουμε τι θα κάνουνε..τα γνωστά !

    Να μιλάμε ρεαλιστικά. Για Ομπράντοβιτς μακάρι να ερχόταν αλλά θα γίνει σαν μύθος με τον μαρμαρωμένο βασιλιά. Αυτές οι εποχές έχουνε περάσει.

    Τι πρέπει να βελτιωθεί τώρα ; Nα κοιτάξει ο Πεδουλάκης να προστατεύσει καλύτερα τον Διαμαντιδη κυρίως από κούραση και να αξιοποιησει καλύτερα τον Σοφοκλή ..Αυτοί οι δύο είναι βαρόμετρα για την ομάδα.. Επιπλέον καλό θα είναι να βρει ο Καπόνο έναν ρόλο αρκετά επιθετικό που θα γίνει φόβητρο για τους αντιπάλους.. Έναν ρόλο που έπαιξε ο Ντριου στα καλά του.. Δυστυχώς σήμερα ένας πρωήν παίχτης μας ο Περπέρογλου ήταν καλός παίζοντας εξαιρετική άμυνα απέναντι του..Πάντως το ρόστερ μας είναι αρκετά ποιοτικό παιχτικά και πρέπει να δούμε βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια ! Καλός σήμερα ήταν και ο Ξανθόπουλος που δε του το είχα.., ήταν καλύτερος από Μπανκς και Ούκιτς..

    Αν κάτι θα θέλα να αλλάξει είναι να γυρίσουν κάποιοι απο τους Καλάθη..Καιμακογλου Βουγιούκα..Και οι 3 αυτοί παίχτες είναι σε καλή ηλικία..(ειδικά ο Καλάθης ) και Έλληνες..Και βέβαια και ο λατρεμένος ο Φώτσης..Ο Παναθηναικός πρέπει να κάνει αυτό που έκανε πάντα και βλέπει τώρα να κάνει ο γαύρος..Να μαζέψει τους καλύτερους Έλληνες να τους πιστέψει και να φτιάξει μια ομάδα που δεν θα κάνει πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα όπως φέτος να χάνεται η ομοιογένεια .

    Έστω και έτσι όμως μπορούμε να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ένα τηλέφωνο είναι η όλη υπόθεση


    Δ.Γ: "Ζέλικο γύρνα πίσω"
    ΖΕΛΙΚΟ: " Πότε αναλαμβάνω ; "


    τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πειραζει καποτε θα γινοταν κ αυτο. Η ομαδα ειναι καινουρια ο προπονητης καινουριος δεν γινονται θαυματα απο τη μια μερα στην αλλη. Κ ο γαυρος σχεδον σε δικους μας παιχτες στηριζεται κ ομαδα δεν αλλαξε καθολου απο περσι . Ας ειχε 10 παιχτες νεους και τον Μπαρτζωκα θα λεγαμε αλλα σημερα.Ποιος ειχε εμπειρια απο τετοια παιχνιδια απο εμας. Ο Αρτζι ναι μεν λιγος αλλα απειρος για μεγαλη ομαδα κ θελει τον χρονο του τον οποιο πιστευω πρεπει να παρει .Υπομονη .......τουλαχιστον ακομη υπαρχει καποιος Γιαννακοπουλος κ την εχει τη τρελλα με την πρασινη φανελα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dimpaogate135/2/13 1:35 μ.μ.

    καμιά χορηγία δεν κάνει πάντως , μόνο στο κοκκαλισκάκι είδα εγώ . Να τα λέμε και όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ειναι ετσι πηρε απο 150 διαρκειας για καθε τμημα μεσω πρασινης!!ανετρεξε σε δηλωσεις αχιλλλεα μακροπουλου"η μοναδικη χορηγια που εχω ειναι του δημτρη γιαννακοπουλου''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. dimpaogate135/2/13 4:39 μ.μ.

    και ο Πατέρας έχει κάνει χορηγίες στο πόλο και στην πυγμαχία , αλλά δε ζήτησε παράσημα . Ποιοι είναι αυτοί που διοικούσαν τόσα χρόνια τον Σύλλογο κρατώντας τις πόρτες του ερμητικά κλειστές, με αποτέλεσμα να ψηφίζουν στις εκλογές του…καμιά εξηνταριά υπερήλικες; Ποιοι είναι εκείνοι που δεν φρόντισαν να γίνει ο Ερασιτέχνης οικονομικά ανεξάρτητος και αυτάρκης και να μην εξαρτάται από τις διαθέσεις και τα καπρίτσια των διάφορων «επώνυμων»; Ποιοι είναι εκείνοι που έδιναν μεν λεφτά για μεγάλο διάστημα, αλλά τα έδιναν με την προϋπόθεση ότι ο Σύλλογος θα είναι έρμαιο στην απόλυτη διάθεσή τους και τον μετέτρεψαν από αθλητικό σωματείο σε κλειστό κλαμπ χειροκροτητών τους και παρατρεχάμενών τους; Ποιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν το απίστευτο οργανωτικό μπάχαλο που υπάρχει σήμερα; Ποιοι εγκατέλειψαν ξαφνικά τον Παναθηναϊκό Α.Ο., επειδή «βαρέθηκαν» ή… «κουράστηκαν» να δίνουν λεφτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συγγνωμη αλλα εισαι ακυρος.
    συγκρινουμε τις "χορηγιες" του Πατερα με τα εκατομμυρια εκατομμυριων που βαλαν οι κοντοι στο μπασκετ? για ποιον ερασιτεχνη μιλαμε? γι΄αυτον που οταν "ανοιξαν οι πορτες" δεν εγγραφηκαν ουτε 1000 μελη? εχεις παει σε συνελευση στον ταφο να δεις τι γινεται? φταινε οι κοντοι που δεν ενδιαφερετε κανεις για τον ερασιτεχνη?? στο ντερμπυ με τον γαυρο στο βολει ησουν?? ΩΡΑΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ. αμα δεν υπηρχαν οι κοντοι φιλαρακο δεν θα υπηρχε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ θα υπηρχε παναθηναικακι, οτι υπαρχει τωρα στο ποδοσφαιρο δηλαδη αλλα σε ολα τα τμηματα. ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimpaogate135/2/13 5:33 μ.μ.

    ακριβώς . σεβασμός και όχι ασυλία και ιερά τοτέμ . that's it .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η τελευταια χορηγια του πατερα στο πολο αν δεν κανω λαθος ειναι η μεταγραφη του αφρουδακη!!που διαφημιστικε απο δημοσιογραφους!!δεν το γραφω αρνητικα,αλλα ετσι ειναι!!φετος το πολο δεν κατεβαινε στους αγωνες για 30.000 ευρω και δεν ευαισθητοποιηθηκε ουτε ενας απο τον δημητρη μεχρι τον καθε λεφτα!!για πυγμαχια δεν γνωριζω..μακαρι να ειναι ετσι να βοηθουν και ας μην το μαθαινουμε!!οι πορτες τοσα χρονια ηταν ερμητικα κλειστες αλλα και τωρα που ανοιξαν ο αριθμος των μελων ειναι απελπιστικα μικρος!!οποτε σαν οπαδοι ειμαστε foul!!αν γραφομασταν χιλιαδες θα μπορουσαμε να πουμε να κυριοι εδω ειμαιστε αλλα τωρα..σιγουρα εχουν σοβαρες ευθυνες οι διοικησεις του ερασιτεχνη!!ουσιαστικα δεν διαφωνουμε σε κατι.οι λεφταδες μας παντως ειναι..αστα να πανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαζί σου σε όλα , μόνος μας μείναμε να τρέχουμε για τα πάντα δυστυχώς . Συσπείρωση λοιπόν γύρω από το τριφύλλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δύσκολες εποχές για να πάει κάποιος να γραφτεί μέλος στον σύλλογο εδώ στο ποδόσφαιρο τα νούμερα ήταν πολύ πιο μικρότερα απο αυτά που υπολόγιζαν.Ο Θανάσης όσον αφορά το συγεκριμένο τομέα έκανε το λάθος το 2008 να μην ανοίξει περαιτέρω τον σύλλογο,τότε πιστεύω θα υπήρχε μεγαλύτερος αριθμός μελών. Απο εκεί και πέρα πάλι καλά που οι οπαδοί ανέλαβαν τμήματα όπως την άρση βαρών,την επιτραπέζια αντισφαίριση και το μπάσκετ γυναικών αλλιώς θα είχανε "βαρέσει διάλυση"
    Όσον αφορά τους λεφτάδες εδώ δεν ρίχνουν λεφτά στο ποδόσφαιρο που όλοι γνωρίζουμε την αίγλη ,την λάμψη και την προβολή που διαθέτει πόσο μάλλον σε αυτά τα μικρά αθλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου