Θα ξεχάσουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός και κάποιοι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τι πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός!



Χάσαμε και απο τον τελειωμένο Άρη. Τον αναστήσαμε κι αυτόν με γκολ που φάγαμε για ακόμη μια φορά στο τέλος. Ανυπαρξία σε όλα τα επίπεδα και το μέλλον κατάμαυρο και χωρίς καμιά δόση ελπίδας.


Σιγά σιγά πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα πραγματικά Παναθηναϊκά ανησυχητικά θέματα. Ότι δηλαδή έχουμε πάθει ανοσία ,ότι έχουμε ξεχάσει πως είναι οι αντίπαλοι να φοβούνται τον Παναθηναϊκό και να χάνουν απο τα αποδυτήρια ,ότι οι πιτσιρικάδες και οι 20άρηδες και βάλε δεν έχουν γνωρίσει έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή και νικητή. Αντιθέτως έχουν γνωρίσει έναν Παναθηναϊκό ανίκανο και παρατημένο σε ένα γαύρικο καθεστώς και με εντελώς ή εν μέρει ή κατά περιόδους απαξιωμένο ρόστερ.

Δεν έχω κάτι άλλο να γράψω γιατί θα επαναληφθώ και το βαριέμαι. Ραντεβού στην επόμενη γκέλα... Πιθανότατα με τον Όφη ,δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση.


ΥΣ: Λίγοι μέτοχοι. Πολύ λίγοι. Πάρα πολύ λίγοι.

Σχόλια

  1. Τα ίδια γράφουμε κι εμείς εδώ στα σχόλια, τι άλλο να πεις. Η ελπίδα πια έχει πεθάνει, η ομάδα είναι παρατημένη και το χειρότερο είναι οτι πια δεν στενοχωριόμαστε καν. Φυσική άμυνα του οργανισμού μας είναι αυτό, πόσο να χαλιέται και να μιζεριάζει κάποιος και για πόσα χρόνια. Κάποια στιγμή θα γράψει στα παπάρια του όλη αυτή την παρωδία( παράγκες, επίδειξη δύναμης των λιμανίσιων, εσωτερικές κόντρες και απο φέτος και παντελώς αστεία ομάδα, λίγο μόλις πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού!!)..Κρίμα γιατί όλοι εμείς που είμαστε γύρω στα 30 φαινόμαστε ως οι απόλυτα γραφικοί στα μάτια νέων παιδιών όταν τους μιλάμε για έναν Παναθηναικό που σάρωνε στην Ελλάδα και απολάμβανε τον σεβασμό στην Ευρώπη. Η ομάδα χάνει νέους φιλάθλους, αιμορραγεί σε αυτό το κομμάτι και αυτό είναι ίσως και το πραγματικά λυπηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Παραίτηση Αλαφούζου.

    2. Διάλυση Παναθηναικής Συμμαχίας .

    3. Επιβολή σε όσους κρατάνε μετοχές να συμμετέχουνε σε ΑΜΚ αλλιώς να
    αφήσουν τις μετοχές τους και να φύγουνε ! ( Βγενόπουλος Πατέρας κ κτλ ) .

    4. Ξεφόρτωμα από Φάμπρι και διάλυση συμβολαίων από όλα τα παιχτάκια που έφερε ο Βαρέλα για να πουλάνε φύλλα τα δημοσιογραφάκια..

    5. Επιστροφή Ρότσα ή άλλου Παναθηναικού να σώσει οτι σώζεται !

    6 Προσωρινή διοίκηση από Παναθηναικούς με στοχο την αναζητηση ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ που θα έχει τον Παναθηναικό ΜΟΝΟΣ του.

    Υ.Γ : To παιχνίδι το είδα λόγο Παναθηναικής ψύχωσης.. Προσπαθώ να μη τα βλέπω αλλά δυστυχώς δε γίνεται.. Αυτό όμως που μου έσπασε τα νεύρα πέρα από την ανικάνοτητα παιχτών και προπονητή είναι οτι ο Άρης του Ψυχογιου και των άλλων παιχτών είχε ΨΥΧΗ και ναι ήταν καλύτερος..Δυστυχώς δίκαια είμαστε στη θέση που είμαστε..και αυτό είναι το χειρότερο ,γιατι ούτε για την διαιτησία δε μπορούμε να γκρινιάξουμε..Τι να πεις με τέτοιες εμφανίσεις ? Στέρεψαν τα λόγια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exw gennh8ei to 84 kai 8umamai ton eauto mou pana8hnaiko spo to 89 pou me phgan sto topiko na dw thn omada tou xwriou mou . to mono pou hksera apo podosfairo htan pana8hnaikos to prasino xrwma kai o saravakos . vlepontas prasines faneles arxiza na fwnazw , otan mou eipan oti den htan o pana8hnaikos evala ta klamata kai phga spiti monos mou.
    auta pou niw8w shmera den ekfrazontai me logia,eimai arrwstos to kserw,an den kerdizei h pana8a olh th vdomada exw neura me ta panta,den paei kala tipota,h stenaxwria mou to varos sthn psuxh mou den palevontai ,auta pou sumvainoun gia mena ofeilontai giati kapoioioi afhsan thn kerkoporta anoixth to 2008 kai mphkan sthn polh oi oxtroi


    PS: Gamw th sapila ths elladas se ola ta epipeda,gamw to susthma tous pou eunoei thn uparksh fila8lwn provvatwn kokkinhs apoxrwshs,gamw thn pragmatikothta tous pou me anagkazoun na deixnw video sto youtube sta anhpsia mou gia na katalavoun ti 8a pei pana8hnaikos kai na mhn paroun to stravo to dromo kai phgainoun sto sxoleio ''(xazo)xaroumena'' opws leei ena xontros filos tou proedrou mas, gamw ola ta lamogia ,gamw tous kormoranous kai autous pou tous anakalupsan kai gamw thn tuxh mou mesa,
    euxaristw ,kalhnuxta sas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι, δεν τρέχει τίποτα... Πάμε παρακάτω... Είμαστε λεύτεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι πόσο μαζόχας πρέπει να είμαι για να παρακολουθώ αυτό το συνοθύλευμα που ονομάζεται Παναθηναικός στο φετινό πρωτάθλημα.Είχα ψυλλιαστεί απο το καλοκαίρι ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο να βρισκόμαστε 6 βαθμούς πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού και να έρχεται ο κάθε πικραμένος και να παίρνει αποτέλεσμα.

    Τα ψέμματα για όλους τους μέτοχους έχουν τελειώσει πλέον δικαιολογίες δεν υπάρχουν και θα πρέπει κάποια στιγμή να βγούν και να μιλήσουν για το τι προτίθενται να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι όπως πάει το πράγμα , αν δηλαδή συνεχιστεί αυτή η λογική , αυτό που λέγαμε στην αρχή του καλοκαιριού να αποφύγουμε , ο υποβιβασμός στη β΄Εθνική θα γίνει πραγματικότητα.

    Θα γίνει πραγματικότητα , μέσω κ. Αλαφούζου και Παν. Συμμαχίας που το καλοκαίρι θυμάστε , όλοι γράψαμε ότι έσωσαν τον Παναθηναικό από τον υποβιβασμό στη β΄Εθνική , λόγω χρεών.

    Αυτός ο επιχειρηματίας , ο κ. Αλαφούζος δεν ήξερε τι ομάδα αναλάμβανε; Δεν ήξερε ότι θα έπρεπε να βάλει ένα σημαντικό ποσόν από την τσέπη του για να κρατήσει αυτούς τους παίκτες που έχει και να έχει καβάτζες για την δυνατότητα αγοράς επιπλέον παικτών;

    Η Παναθηναϊκή συμμαχία , η εταιρεία Λαϊκής Βάσης μάζεψε σε χαλεπούς καιρούς 2,5 εκατομμύρια ευρώ και έφτασε τα 9000 μέλη. Το χρέος της , εν πάσι περιπτώσει , το έκανε και ίσως με το παραπάνω. Η ΠΑΕ δεν μπορεί να ζητάει από τον απλό φίλαθλο να βάλει το εικοσάρικο και η ίδια να βάζει ελάχιστα.

    Πέραν των παραπάνω , δεν μπορώ να καταλάβω ως στιγμής , τι ισχύει και τι όχι. Προχθές από αθλητικά σάιτ γράφτηκε ότι ο κ. Αλαφούζος πλήρωσε τους περισσότερους παίκτες και δη τους χαμηλόμισθους. Αφού πληρώθηκαν γιατί δεν παίζουν την μπάλα που ξέρουν;

    Εκτός και αν τα σάιτ μπαρουφολογούν και όλα αυτά είναι ψέματα και οι παίκτες απλήρωτοι. Τότε , καταλαβαίνω ότι όντως δεν παίξανε βάσει της αξίας τους και έχασαν. Πάντως η αξία των παικτών του Παναθηναικού στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δεν είναι για τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα αλλά πολύ υψηλότερα.

    Άρα το κυριότερο πρόβλημα , έτσι το καταλαβαίνω , είναι οι πληρωμές των παικτών που δεν γίνονται. Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή συνταγή για να βγούμε από το αδιέξοδο που βρισκόμαστε , αλλά ο κ. Αλαφούζος πρέπει να ρίξει λεφτά και να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές.

    Πρέπει να ρίξει , γιατί παίζει κορώνα - γράμματα την δική του υπόληψη , αλλά και την υπόληψη της ομάδας.

    Σπασμωδικές κινήσεις , μάλλον , δεν πρέπει να γίνουν , δυστυχώς όλοι είναι λίγοι , αλλά αν σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση αν ρίξουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά τα αποτελέσματα θα είναι οικτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα εσυ πανηγυριζε.... και πιστευε οτι για τη σημερινη καταντια ευθυνεται ο Αλαφουζος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φταίει η ΓΗΠΕΛ, ο Βύντρα και οι υπάλληλοι της Παιανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι ρε φίλε. Μόνο ο ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΟΣ φταίει και κανείς άλλος. Αυτός διάλυσε την πολυμετοχικότητα, αυτός "χάρισε" τις μετοχές στον Αλαφούζο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κόμμα αλλάζεις στο ποίημα; Εσύ τι ήθελες; ενεργό μέτοχο το Βαρδινογιάννη και μάλιστα με 55%; τι σημαίνει "φυγε"; πλήρωνε με το ποσοστό σου αλλά να στα διαχειρίζονται άλλοι; το όνειρο έγινε πραγματικότητα, ο αγών δικαιώθηκε. Ο δυνάστης Ε Φ Υ Γ Ε! Τι φαντ'ασματα κυνηγάς αντί να καλέσεις τους αμπράμοβιτς να μας απογειώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχιλλεας18/2/13 1:19 μ.μ.

    Αυτο που δεν σχολιαζει κανεις και ειναι το πιο ανησυχητικο ειναι το τι ομαδα θα εχουμε του χρονου.Οταν παιρνεις παιχρες απο β εθνικη και προπονητη απο γ εθνικη Ισπανιας δεν μπορω να καταλαβω πως περιμενουμε κατι καλυτερο.Και οι φιλαθλοι ειναι υπευθυνοι για μενα, οταν πανηγυριζαν με τον διωγμο τοσων παιχτων μεσουσης της περιοδου.Και εσεις στο panathinaikos-press το ιδιο κανατε.Οι παιχτες αυτοι που εφυγαν καλως ή κακως πηγαν σε σχετικα καλες ομαδες.Και στη θεση τους πηραμε παιχτες που επαιζαν (ή δεν επαιζαν) σε ομαδες χειροτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Den diavazeis proskektika to blog. Gia osous efygan apo vyntra spyropoulo kai lazaro graftike pws orthws piran poulous alla lanthasmeni kinisi pou egine mesousis tis periodou. Akrivws gia tous logous pou aneferes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αντε γαμησου κωλογαυρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης αποφάσισε το καλοκαίρι του 2008 να δώσει ένα μέρος των μετοχών στους υπόλοιπους κρατώντας την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο συν το γεγονός ότι Πατέρας και Αντωνίου ήταν δικές του επιλογές.Επιλογή του ήταν να μην παραχωρήσει όλη την ΠΑΕ αν και όλοι όσοι ήταν αντίθετοι αυτό ζητούσαν να φύγει εντελώς. Βέβαια όταν κατάλαβε ότι θα πρέπει ανα τακτά χρονικά διαστήματα να γίνεται Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και να άζει αυτός το μεγαλύτερο ποσοστό, αποφάσισε να την κάνει γυριστή και σε αυτό το ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού ήτανε καβούριας, γνωστό... Οι άλλοι;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά απαίτησε να ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ κατ αποκλειστικότητα το θέμα του γηπέδου. Κι όταν κατάλαβε πως με τις μαλακίες που έκανε αντί για γήπεδο και επαίνους θα άρχιζε το κράξιμο, άρχισε να διαλύει την πολυμετοχικότητα. Έχοντας βέβαια πρωτα παντελονιάσει τα 6,5 εκατ. για τις μακέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε, με 70 πακέτα που έσπρωξαν εν μια νυκτί, καβούριες δεν τους λες. Αλλά δεν γίνεται να έχεις το 10% ή το 5% μιας επιχείρησης και να βάζεις περισσότερα από αυτόν που έχει το 54,7% Οι νόμοι της αγοράς βλέπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην μπερεδεύεσαι, δεν κάνανε καμιά δωρεά, αλλά αγοράσανε μετοχές! Και ο Παναθηναϊκός τι είναι; βάλαμε μια φορά χρήματα και τέλος; Δηλαδή εσύ έρχεσαι να μας πείς ότι ήθελες το Βαρδινογιάννη μεγαλομέτοχο; και τα "φυγε"; παράκρουση έχετε πάθει εντελώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν σε είδα να στηρίζεις ποτέ το γήπεδο. Και κάτι άλλο: αν θες στοιχεία για το γήπεδο, ξεκίνα να μελετάς εκείνα που δημοσιοποίησε ο Σαμαράς μέχρι να απαντήσει ο Βγενόπουλος όπως είχε υποσχεθεί. Αν και θα περιμένεις για πολύ ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξέρω οτι θα πέσει τρελό κράξιμο για αυτό που θα πω, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μόνο ένα πράγμα μας σώζει και δεν θα παρατείνει τον αργό θάνατο αυτής της ομάδας. Στα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Γαύρο συνολικό σκορ 15-0 κατά της ομάδας μας. Μήπως ξυπνήσει ο κόσμος και απαιτήσει την ουσιαστική αλλαγή. Διότι έτσι όπως πάει θα πέσουμε όχι Β αλλά Γ εθνική και δεν θα το πάρουμε καν χαμπάρι. Θα μιλάμε για την Γηπελ και τους Αλαφούζους και η ομάδα θα εξαφανίζεται απο τον χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι άλλοι απο την στιγμή που δεν έβαλε αυτός που είχε την πλειοψηφία δεν έβαλαν και αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ συμφωνείς; ήθελες τον Βαρδινογιάννη μεγαλομέτοχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να φύγει μα εντελώς. Ούτε "εγγυητής", ούτε παρκαδόρος. Δηλαδή εσύ μας λες πως ο Παναθηναϊκός του 1 στα 15, χωρίς γήπεδο, χωρίς προπονητικό, χωρίς γραφεία και χωρίς αξιόλογο ρόστερ (το 2008 οι 4 από τους 11 βασικούς ήταν δανεικοί) άξιζε 200 εκατ. ευρώ αφού έδωσαν 67 μύρια για το 34%; Δηλαδή τότε ο γαύρος θα κόστιζε 2-3 δις και η Τσέλσι όσο το έλλειμα της Ελλάδας, Πιο τσάτσος πεθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδή βλέπω πως είσαι φαν μου, η θέσεις μου για το γήπεδο και καταγεγραμμένες. Του Σαμαρά, σαν αυτές του συνεπίθετού του. Ψέμματα και πάλι ψέμματα. Γιατί δεν ενημέρωσε τον Ξυλά όταν το ζήτησε ως μέλος του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ. Γιατί δεν εξήγησε επαρκώς που πήγαν 6 μύρια (σε μακέτες; Χρυσές να ήταν λιγότερο θα κόστιζαν) μα ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ γιατί δεν μας είπε το λόγο που προχώρησε το πρότζεκτ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ τα χρήμματα των άλλων, χωρίς να έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση; Πως θα φτιαχνόταν το γήπεδο; Με αέρα κοπανιστό; Πότε μπήκαν οι ρήτρες του Μπόμπολα; Πριν ή μετά τις υπογρφές της διπλής ανάπλασης; Και γιατί είπε ναι στον νόμο Μπιρμπίλη που λίγο έλειψε να στοιχήσει στον Σύλλογο την Λεωφόρο; Γιατί δεν γίνεσαι Επισκοπή, που είναι και το χωριό των ινδαλμάτων σου να ησυχάσουμε κι εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πες μωρή πουτανίτσα, που έγραψα οτι "ο κοσμος δεν ηθελε τον βοτανικο και εξαιτιας του μπλοκαρε το εργο";;; που ρε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κοτα λυρατη τα γραπτα μενουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τα αρχιδια μου τα εχω στο παντελονι που το τιμαω και προσεχω που τα βαζω ΔΕΝ ειμαι πουτανα κανενος λουζερ-χεστη και εραστης κανενος πουλημενο αρχιδιου οπως καποιοι αλλοι ερμαφροδιτοι βαζελογαυροι ΓΚΕ ΓΚΕ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ?? ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΓΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΘΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ??? ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρές το ξεκωλιάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ξύνω τ'αρχίδια μου απλά με έμμισθα δουλικά ανθρωπάκια που βαράνε στο ρυθμό του αφράγκοβιτς. Η πραγματικότητα είναι εδώ μπροστά σας να σας γαμάει. -31.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν σε είδα να στηρίζεις ποτέ το γήπεδο.



    τι εννοεις ρε κοτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ποιος τα εχασε για να τα βρεις εσυ ρε τιποτα τ'αρχιδια ?εισαι σε συγχyση εχεις ξεφυγει και παραφερεσαι , και ρουφιανε αν εγραφα εγω για εμμισθους θα εσκουζες και θα ελεγες για ιπ και καταγγελιες ρουφιανε ανυπαρκτε και ψευτη


    πρεπει να μη σηκωνατε κεφαλι στο σχολειο ετσι ? τα κομπλεξ ειναι αμετρητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ξέρω οτι κάποιοι θα πούνε οτι έχουμε παρανοήσει αλλά κάποιες φορές χρειάζεται εκείνο το γεγονός που πραγματικά θα ξυπνήσει απο τον λήθαργο τον κόσμο και θα ξεκινήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων. Ένα γεγονός που θα θίξει τον εγωισμό όλων μας και δεν θα συμμαζεύεται με tweets και τιτιβίσματα και θα αναγκάσει τους αρχιδάτους, όποιοι είναι αυτοί, να βγούνε μπροστά. Ας είναι μια ξεφτίλα σε 2 ντέρμπυ, αν είναι για το γενικό καλό.Δηλαδή είναι μικρότερη ξεφτίλα οτι πάμε για υποβιβασμό? Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι ο αργός θάνατος της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ένας πανηλίθιος σαν εσένα απευθυνόμενος στον Κασωτάκη. Πες μωρή πουτανίτσα που έγραψα οτι εξαιτίας του κόσμου μπλόκαρε το έργο; που μωρή φραγκόκοτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν φταίω εγώ που ακόμα δεν έδωσε το νεο παράγγελμα ο κυρανδρέας και δεν εχετε τι να υποστηρίξετε τα ορφανά του. Για αγωνιστικά θα μας πεις τίποτα; ΚΟΚΟΚΟ; αεροδρόμιο πήγες να γιουχάρεις; άντε πανύβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αλλαζεις θεμα σε καθε ποστ ,ευτυχως μπαινει αρκετος κοσμοςκαι βλεπει τι παιζει

    καλα τωρα τι περιμενεις να γραψω καλα λογια για αλαφουζο , τι ειμαι ? σαν αυτους που αποθεωναν τους μπικοφσκι και ελεγαν για μεγαλεια ? μακρια απο αυτα εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. θυμασαι πολυ καλα τι λεγαμε , το disqus εχει διαγραψει τα παλια ποστ σου
    κανε τωρα κοκοκο και σφυρα αδιαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έτσι, Τ Ο Υ Μ Π Ε Κ Ι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η άποψή σου φίλε Slevin , μετά συγχωρήσεως , είναι ΛΑΘΟΣ. Δεν είναι λύση στο οικονομικό ή το αγωνιστικό ή στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδα μας , η προτροπή στο να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ. Η αυτοκτονία είναι για αυτούς που χαρακτηρίζονται ως αδύνατοι κρίκοι. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ποτέ ο αδύνατος κρίκος στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Ίσως είναι η χειρότερη κρίση που βιώνει η ομάδας μας. Πρέπει να σταθούμε δίπλα της και να την βοηθήσουμε , κυρίως στο να βγει η χρονιά και να μπούμε αν είναι δυνατόν στα play offs.

    Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν , η ΑΕΚ χωρίς να έχει αξιόλογους παίκτες και άνευ διοίκησης στο δεύτερο γύρο τα καταφέρνει , ως στιγμής , θαυμάσια.

    Ο Παναθηναϊκός , δεν έχει σε αξία παικτών αυτούς που είχε στο πρόσφατο παρελθόν , αλλά είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους της ΑΕΚ. Νομίζεις ότι , αν δεν παίξουν την μπάλα που ξέρουν και δεν καταφέρουμε τίποτα , ή πέσουμε στην β΄Εθνική , το μέλλον τους σαν ποδοσφαιρικές αξίες θα είναι καλύτερο;

    Έγιναν , και το έχεις επισημάνει και εσύ στα γραφτά σου , λάθη επιλογών σε παίκτες και προπονητές. Τώρα συνέβησαν, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Αν μπορούσε η διοίκηση να ξαναφέρει πίσω τον κ. Ρότσα θα ήταν κάτι καλό , τα υπόλοιπα δεν μπορούν να αλλάξουν.

    Χρέος μας , είναι να βοηθήσουμε την ομάδα και τον κ. Αλαφούζο - μας κάνει , δεν μας κάνει- να βγει η σεζόν θετικά. Από το καλοκαίρι και μετά μπορούμε να συζητήσουμε ποιον πρόεδρο θέλουμε στον Παναθηναικό. Αυτή την στιγμή , μεσούσης του πρωταθλήματος , το να δημιουργούμε πρόβλημα στον ίδιο εξαναγκάζοντας τον να φύγει , τελικά το μόνο που θα καταφέρουμε είναι η ομάδα να πληρώσει το μάρμαρο. Προσωπικά , θεωρώ το να παραιτηθεί ο κ. Αλαφούζος και να πάρει την ομάδα μια επιτροπή σωτηρίας από "άφραγκους" Παναθηναϊκούς , ότι θα επιτείνει το πρόβλημα , δεν πρόκειται να το λύσει.

    Σε αυτή την δύσκολη φάση πρέπει να στηρίξουμε την διοίκηση , την ομάδα και το σύλλογο. Οι εχθροί μας χαίρονται για την κατάστασή μας , βλέπουν ότι μπορούμε να πέσουμε στη β΄Εθνική. Όμως , εμείς πρέπει να πολεμήσουμε , να αλλάξουμε την κατάσταση , - και από τα μπλόγκ ακόμη με τα γραφόμενά μας- , να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας ότι πρέπει να τα δώσουν όλα , γιατί αν δεν τα δώσουν όλα , δεν θα καταστραφεί μόνο η υπόληψη του κ. Αλαφούζου , αλλά και η δική τους αξία. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λεφτά παίζουν τον μικρότερο ρόλο , εκείνο που μετρά είναι η ψυχή και η θέληση των ποδοσφαιριστών μας να αλλάξουν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εσύ άλλαξες θέμα, μιλούσα για τα στοιχεία Σαμαρά που απ αυτών ουδεμία αντίκρουση έκανε ο κυρανδρέας και εσύ άρχισες να βελάζεις άλλα αντι άλλων. Άσε τις εντυπώσεις. ΑΠο πάνω είναι όλα λουγκρητία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εχεις πιει τιποτα ? την ακουσει βραδυατικα ?


    στα του γηπεδου τουμπεκι , στα της αγανακτησης και των επεισοδιων τουμπεκι , στα εχεις κινησει διαδικασιες για να με βρεις και για τις αλλες απειλες σου τοτε επειδη σε εβρισα( εσυ τωρα γλυκολογα και καταγγελιες για εμμισθους ) τουμπεκι


    ψευτης και κοτα λυρατη
    καλο ξημερωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στον εαυτό σου αναφέρεσαι... Για το γήπεδο και τα στοιχεία Σαμαρά ένα τεράστιο ΚΟΚΟΚΟ και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και απλά υποστήριξες οτι καλώς πολεμούσαν την ομάδα. Άξιος γαυροφυλόφιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. χααααxαxαxααxααxχαxχααχαχχαχααχ
    πολεμουσαν την ομαδα λεει το ζωο , ρε μλκ ξυπνα αλλο ομαδα και αλλο διοικηση αλλο Παναθηναικος ΑΟ αλλο γαυρογιαννης, Παναθηναικος 1908 οχι 1979 και κυριως οχι 2000 που τον ανακαλυψατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Mιχάλης19/2/13 2:09 π.μ.

    Εμένα μέ μπανάρανε σέ ένα μπορντ πού θά μείνει ανώνυμο γιά ευνόητους λόγους, γιά τή θέση πού έχετε εσείς εδώ μέσα, κακή στιγμή νά τούς διώξουν τώρα. Γιά νά δείτε τί συμβαίνει στόν γενικώτερο Παναθηναικό χώρο αυτές τίς μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε διανοητικά καθυστερημένε, αν απο την Π Ρ Ω Τ Η αγωνιστική την πέφτεις σε παίκτες τη διοίκηση πολεμάς;;; ορφανό του κυρανδρέα και έξυπνος, δε γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. γεννημενοι λουζερ και αιωνια δευτεροι , πουθεναδες που τους βαραγαν στο σχολειο και τους επαιρναν το φαγητο εμπλεξαν με την ομαδα και παλeψτε στηριξτε ματωστε , 5ετη πλανα ραγκουελ και πιτσοι ζητω η δευτερη θεση κτλ και οσοι αντιδρουν ειναι διανοητικα καθυστηρημενοι ε ζωαδι ? ειστε η ντροπη της ομαδας και η αιτια της σημερινης καταντιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. xaras to kouragio sou re file taso!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ποιά 1 στα 15 αγαπητέ; τα παραγκίσια; τα γουστάρεις;

    Γραφεία και προπονητικό βεβαίως και είχε, γιατί ο τότε ιδιοκτήτης ήταν ιδιοκτήτης και του προπονητικού και των γραφείων, ας την πάρει ένας λεφτάς να τη στεγάσει σε δικά του γραφεία.

    Όσον αφορά το κόστος απόκτησης μετοχών, μας λες οτι ο μαίτρ των ντήλς πιάστηκε κώτσο; χαχαχα. Και τόσοι άλλοι επιχειρηματίες; και γιατί ο γαύρος να άξιζε παραπάνω; για τα 60 εκατομμύρια ΧΡΕΗ που είχε; ο Παναθηναϊκός φίλε μου, τότε ήταν μια ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ομάδα, μαγαζί γωνία που όλοι παρακαλούσαν να μπούνε. Τσάτσος του ελέους είσαι εσύ που υμνείς το γαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έτσι γαυράκο, παπαγάλισε τα επιχειρήματα του τσουκαλά του θεοδωρίδη και των λοιπών κυρίων. Έτσι έτσι.. Το Μίτου δεν είπες.. Ρε γαυροειδές, σε πόσα παιχνίδια έπαιξε ο Ραγκουελ γνωρίζεις; τόσους παικταράδες που πέρασαν δεν του θυμάσαι. Αλλά ξέχασα, ο πράκτορας έκανε επενδύσεις και έπαιρνε δίκαια τα πρωταθλήματα. Τράβα πανηγύρισε μαζί με τους πιντοβελασκεςφορναρολομπαρμπαρουσοτοτσεκαιπερεσπραθες το -31. Γυαροειδή του ελέους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εσυ και οι ομοιοι σου ειστε τα ιδια σκατα και αποσκατα βοθρου με αυτα του πειραια ξερεις αυτα που ενω ο μπουχεσας εχει τσεπωσει τα απειρα απο 1002 μεριες κανει μεταγραφες τυπου πινο και παραλιγο λουκιας κτλ και εχουνε τους σκατιαρηδες τους γαβαθιωτοπικουλοπρωβαταθλητες να λενε για επενδυσεις σαρωματα ελληνικης αγορας παλεψτε στηριξτε κτλ

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μα γιατιιιιι;; ελα, συνέχισε αυτό που έλεγες, μην το γυρίζεις στο τσάμικο. Πες μας για τη δεύτερη θέση, δίκαια δεν έβγαινε πρώτος ο πράκτωρ;; έλα.. δεν έφερνε παικταράδες κι εμείς σαπάκια; έλα, καλά το το ξεκίνησες με Ραγκουελ. Τους πιντοβελασκεςφορναρολομπαρμπαρουσοτοτσεκαιπερεσπραθες μην ξεχάσεις και το -31. ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. παλι κοκοκοκοκοκο το outsider .......συνεχισε να κανεις τον πικουλα τωρα αλλωστε ονειρο ζωης σας ηταν μας κανετε σαν το γαυρο , οπου θα δινατε την γραμμη ( πεφττουν κορμια στο σαντιγιον , απεριοριστο μπατζετ , σαρωμα αγορας , πλανα 13456ετιας) και εμεις ολοι θα καναμε μμμππππεεεεεε , αποτυχατε και σε αυτο ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Λουγκρητία μάλλον δεν ξέρεις ανάγνωση, διάβασε όλο το διάλογο να δείς στο πρόσωπό σου μια φραγκόκοτα. ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ δεν απαντάς σε αυτό που ξεκίνησες για δεύτερη θέση. Άντε τράβα φαε το καλαμποκάκι σου υμνητή του Κόκαλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. καταραμενη η ωρα που αυτος ο πουστης δεν τραβηχτηκε και γεμισαμε πικουλες και γαβαθιωτηδες στην ομαδα ........πφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου