Πήραν το τμήμα Παναθηναϊκοί και το κάνανε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Τέζα και ο Αθηναϊκός και πάμε φουλ για πρωτάθλημα!!



Ποιος θα το περίμενε πως θα νικούσαμε με 32 πόντους τον Αθηναϊκό στον Τάφο του Ινδού..
Ποιος θα περίμενε πως το τμήμα που πριν 2 χρόνια βρισκόταν ένα βήμα πριν την διάλυση και τα τελευταία χρόνια στην ανυποληψία ,θα κυνηγάει τώρα το πρωτάθλημα ελλάδος όντας μάλιστα και φαβορί..

Ποιος θα περίμενε ότι ο Τάφος Του Ινδού θα γέμιζε ασφυκτικά Σάββατο πρωί και με τον κόσμο να είναι ο πιο συνειδητοποιημένος ...παίκτης της ομάδας μας ,χωρίς να πέφτει σε κανένα παράπτωμα..
Ποιος θα περίμενε ότι εν καιρώ κρίσης το τμήμα του μπάσκετ γυναικών θα έβρισκε χορηγίες για να στηθεί σωστά το ρόστερ..
Ποιος θα περίμενε πως το ρητό "χαμηλά την μπάλα ,οικονομικά μαζεμένοι και πλάνο τριετίας" θα έφερνε αποτέλεσμα ,όταν όπου αλλού έχουμε ακούσει για πλάνα καταλήγουμε με μαύρα δάκρυα..


Γιατί να μην τα περιμέναμε ρε μάγκες όλα αυτά; Απολύτως φυσιολογικά είναι τα όσα συμβαίνουν στο γυναικείο μπάσκετ ,όπως απολύτως φυσιολογικό είναι και το σημερινό 83-55 επί του Αθηναϊκού..

Το τμήμα αυτό είναι μια οικογένεια ,αποτελείται απο μικρές ηλικίες και για αυτό θα πετύχει!

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ανέλαβαν το τμήμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ που αγαπάνε το τριφύλλι!

Σχόλια

  1. Απο την στιγμή που οι παναθηναικοί παράγοντες δεν ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο που έχει μεγαλύτερα κέρδη και υστεροφημία δύσκολα θα κοιτάξουν τον Ερασιτέχνη. Όπως επίσης αποδεικνύεται ότι εάν κάνεις καλές και προσεγμένες κινήσεις τότε δεν χρειάζεται να έχεις του κόσμου τα εκατομμύρια.
    Το μπάσκετ γυναικών έδειξε τα δόντια του απο πέρισυ όταν απο εκεί που δεν το περίμενε κανείς μπήκε στον τελικό των πλει-οφ και έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλείσει τον Αθηναικό απο τον τελικό του κυπέλλου.
    Υ.Γ. Μακάρι να την βγάλουμε καθαρή στο βόλει τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες αν και σε αυτά τα τμήματα τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλά για να μπορέσουν κάποιοι οπαδοί να τα βγάλουν εις πέρας. Άς όψονται όλοι αυτοί που υπέγραφαν τις συμφωνίες και πλέον είναι άφαντοί,θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να βγούν όλα στο φως ούτως ώστε να μάθουμε την πάσα αλήθεια. Μακάρι ο κύριος Μακρόπουλος που το είχε υποσχεθεί όταν ανέλαβε να το πραγματοποιήσει για να να βγούν όλα τα άπλυτα στην φόρα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου