Αστείοι σε όλα τα επίπεδα στην ΠΑΕ



Μήνυσαν λέει τον Γαρρή και το pamesports που έβγαλε το θέμα με τον προχθεσινό τσακωμό στην Παιανία. Για τον ίδιο τσακωμό που όλα τα sites και οι εφημερίδες είχαν ρεπορτάζ που έμοιαζε με κανονική αναπαράσταση και όλες τις λεπτομέρειες μέσα.


Ο Γαρρής λοιπόν που έβγαλε το θέμα ,είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που κρίνει απο το καλοκαίρι την πορεία του Γ.Αλαφούζου στο τιμόνι της ΠΑΕ και που πριν κάνα τετράμηνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ του έκανε ειδική μνεία στο twitter με tweet (που πλέον δεν υπάρχει) και μιλούσε για καλοδεχούμενη κριτική κτλ.

Το θέμα όμως για μένα δεν είναι ο Γαρρής και ο κάθε Γαρρής. Η ΠΑΕ καλά έκανε και κινήθηκε προς την δικαστική οδό ,εφόσον θεωρεί πως πρόκειται για συκοφαντικά δημοσιεύματα. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο και ο Νίκος Αθανασίου του Gazzetta είχε παρεμφερές ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες και η ίδια η ΠΑΕ τον έβγαλε λάθος! Για όσους δεν γνωρίζουν οι Αθανασίου και Βασιλαράς έχουν πολύ καλές σχέσεις ,με τον δεύτερο να του δίνει αρκετά συχνά αποκλειστικά. Και τώρα τον ακυρώνουν ...λίγο αστείο δε νομίζετε;


ΥΣ: Επίσης καλό θα ήταν να μάθουμε ποιος ρουφιανεύει απο την Παιανία και μεταφέρει τα πάντα στους δημοσιογράφους. Λέγαμε ότι το έκανε ο Βύντρα ,αλλά από ότι φαίνεται η Παιανία λειτουργεί σαν την Λερναία Ύδρα.

Σχόλια

  1. Αστειες κινησεις απο την ΠΑΕ. Αν ήταν να γίνεται δικαστική κίνηση εναντιον δημοσιογραφών , τότε θα πρέπει να μηνυθούν σχεδόν όλοι . Και πρώτοι από όλους αυτοί που γλύφουνε την ΠΑΕ . Και την πλήρωσε τώρα ο Γαρρής ! Γιατι ? Επειδή είναι από τους λίγους που κάνει κριτική..στον Αλαφούζο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "κριτική στον Αλαφούζο" είναι η ρουφιανιά διαλόγων που έγιναν στην προπόνηση ;
    ο Γάρρης που τα ξέρει όλα αυτά και από που ;
    κοριούς έχει η Παιανία ;


    η άποψή μου είναι πώς και πολύ αργήσανε οι αγωγές . Το πρόβλημα δεν είναι πάντως ο κάθε Γαρρής αλλά τυποι σαν αυτούς του sentra , goal και λοιπούς του συγκροτήματος Μπόμπολα που έχουν γράψει πολύ χειρότερα μαργαρητάρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανενα ευρω θα βάλετε ρε ψευτοσωτήρες ? Τα λεφτά για τις δικαστικές κινήσεις ο Παναθηναικός τις πληρώνει ή εσείς ? Την ΑΜΚ θα την ανοίξετε ? Το δάνειο που λέγατε ? Γιατι δήλωσε ο Παναγόπουλος πριν καιρό οτι η ομάδα δε θα βγει στα πλει- οφ .. ¨Ηξερε κάτι ?



    Ο Βασιλαράς και ο Αθανασίου που κοροιδέψαν τον κόσμο για τον Σισέ δεν αξίζουνε μήνυση ? Ο Κωσταντινου το ίδιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)kaka ta psemata opos paliotera apodixtike oti den eftege o goumas gia tis diaroes mias k den stamatisan otan efyge isa isa ayksithikan etsi k tora me vydra-spiropoulo apodikniete oti itan psema ton dimosiografon(metaksi ayton k athanasiou-garis) giati eprepe me to zore na emfanistoun oti dimiourgoun provlimata ston panathinaiko 2)an k profanos fouskothike oti egine stin paiania gia na poulisei o garis h o athanasiou k na fagothi poio grigora o fabri (exei pei kala logia gia vydra-paiania k ta exei xosei stin dioikisi gia epithetiko)diafono me tin mynisi giati den exei na kerdisei tipota o panathinaikos me aytin k den tha lusi ta provlimata tou etsi. 3)vevaia para ti diafonia mou pisteuo oti o logos pou arketi diafonoun gia tin mynisi einai h propagada pou kanei o garis yper vgenopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου