Πολύ κακός Παναθηναϊκός!



Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ,ο Παναθηναϊκός έδειξε το κακό του πρόσωπο ατην Ρωσία και ηττήθηκε με 17 πόντους διαφορά (86-69) απο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μια ήττα εντός προγράμματος σίγουρα ,αλλά με μεγάλη διαφορά που δεν είναι και ό,τι το καλύτερο για την τελική σούμα όταν και θα βγαίνουν οι τελικές θέσεις στον όμιλο μας.


Το ματς χάθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο όταν οι Ρώσοι κατάφεραν να μας βάλουν 31 πόντους και να δεχθούν μόλις 19.

Τώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος...

Στατιστικά του ματς δείτε εδώ

Φωτογραφίες εδώ..

Σχόλια

  1. Σίγουρα κάναμε πολύ άσχημο παιχνίδι . Να δούμε όμως λίγο τα δεδομένα. Στο πάγκο αυτοί έχουνε έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη . Και αυτός ο παραγοντας ήταν κρίσιμος . Η ΤΣΣΚΑ έπαιζε πολύ γρήγορα στην επίθεση και στην άμυνα ήταν εξαιρετική και πολύ διαβασμένη απέναντι και σε Διαμαντίδη ( μόνο 5 πόντους ) και στον Σκορτσιανίτη..( αν και δεν έπαιξε πολύ ) Επιπλέον το μπάτζετ τους είναι κοντά διπλάσιο από το δικό μας .



    Οπότε πριν αρχίσει η συντονισμένη γκρίνια από τους καλοθελητές ( ξέρουνε ποιοι ειναι αυτοί ) να δούμε με ποιους αγωνιστήκαμε σήμερα . Επιπλεον στην περιφέρεια έχουνε τρεις παιχταράδες τον Τεόντοσιτς τον Κρίστμας και τον Γουίμς..Εμείς εκεί έχουμε τον Διαμαντίδη και τον Ούκιτς . Ο Μπανκς ενώ έκανε καλή αρχή στα τελευταία ματς είναι πολύ κακός εντελώς άναρχο το παιχνίδι και κακές άμυνες. Μέσα στο καλάθι επίσης είναι πολλοί δυνατοί με τον Κρίσιτς..Το ταβάνι μας για φέτος αγωνιστικά πιστεύω είναι κάτω από ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ . Μη ξεχνάτε βέβαια οτι και πέρυσι με Ομπράντοβις κάναμε ήττες από ΤΣΣΚΑ ( και εντός έδρας νομίζω ) .



    Το θέμα τώρα για τον όμιλο ειναι να πάρουμε άλλα παιχνίδια..Όπως το πολύ κρίσιμο με Ζαλγκίρις που έρχεται..Τα πράμματα στον όμιλο ειναι δύσκολα αλλά εχουμε αρκετές ελπίδες να περάσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι που ξέχασα και το συμπληρώνω. Η ομάδα είναι δυσκοίλια γενικά στην επίθεση . Οπότε σήμερα παίζοντας κακιστη άμυνα ήταν πολύ δύσκολο να κερδισουμε τη ΤΣΣΚΑ που βάζει μέσο όρο 80 + πόντους.. Το πλεονεκτημα μας ειναι η αμυνα και το κοντρολαρισμενο παιχνιδι. Αφού χάθηκε αυτό ήταν σχεδόν απίθανο να κερδίσουμε με 90 ποντους ξερώ εγώ τη στιγμή που ειδικά η ΤΣΣΚΑ ειχε ποσοστο στα τρίποντα κοντά 50 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ματς στην Μόσχα θύμισε το αντίστοιχο με την Εφές αν και στην Κωνσταντινούπολη είμασταν εκτός αγώνα ουσιαστικά απο το πρώτο πεντάλεπτο ενώ στην Ρωσία το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καταστροφικό. Τελειώνοντας ο πρώτος γύρος εάν κάνουμε μια σούμα πιστεύω ότι θα μπορούσαμε τουλάχιστον να είχαμε κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ μια "τσάμπα" ήττα
    Βέβαια όπως όλα δείχνουν εμείς και η Μάλαγα κατα κύριο λόγο και η Ζαλγκίρις κατα δεύτερο θα παλέψουμε για την τέταρτη θέση γιατί νοίζω ότι είναι δύσκολο να χτυπήσουμε μια πιο υψηλότερη θέση,συν το γεγονός ότι οι ήττες με Εφές και ΤΣΣΚΑ είναι με σημαντική διαφορά.
    Οπωσδήποτε όμως θα πρέπει να κερδίσουμε στην Λθουανία θέτοντας ουσιαστικά εκτός την Ζαλγκίρις απο την διεκδίκηση της τελευταίας προνομιούχου θέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδή δεν έχω nova έμαθα επό μια φιλη που πήγε σε κατάστημα και της είπαν ότι η nova ετοιμάζει μεγάλη προσφορά που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ...με επιπλέον 10 ευρώ θα δινουν όλα τα Novasports οι κάτοχοι 3play που αυτή τη στιγμή έχει 29,90 ευρώ.....Τώρα μάλιστα να δούμε μπασκετάκι την τριφυλλάρα μας τη με λίγα ευρώ .... θα πάω να δω και εγώ σε ένα κατάστημα να δω τι παίζει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρομερό. πάω και γω τώρα στο κατάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου