Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο μόνος παράγοντας που βάζει εκατομμύρια στον Σύλλογο και προσφέρεται για διδάγματα



Αξίζει κάθε Παναθηναϊκός να ασχοληθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να βάλει κάτω πολλά πράγματα. Να θυμηθεί το παρελθόν και να το συγκρίνει με το παρόν.


Δεν ξέρω απο ποια σκοπιά τον κρίνει ο καθένας ,αλλά όπως και να χει η παρουσία του στα Παναθηναϊκά δρώμενα προσφέρεται για πολλές αναλύσεις και μπορεί να βγουν χρήσιμα και σωτήρια συμπεράσματα για το μέλλον του Συλλόγου.

Προσωπικά δεν ξεχνάω τα λάθη του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ,όπως και δεν μετριάζω ότι σπρώχνει λεφτά στο μπάσκετ και χαρίζει κούπες στον Σύλλογο.

Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι το ποδόσφαιρο ,το μπάσκετ ,το βόλεϊ και ο ερασιτέχνης. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας.

Είναι μοναδική ευκαιρία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να αρχίζει να κάνει καλά και στο ποδόσφαιρο.


Και κάτι τελευταίο: Τον Ιανουάριο του 2008 είχε πει πως όνειρο του είναι να πάρει την ΠΑΕ. Το πιστεύω και μακάρι να γίνει.

Σχόλια

  1. Με τι λεφτά να πάρει την ΠΑΕ ρε φίλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήταν ότι καλύτερο να ασχοληθεί με την ΠΑΕ και να βάλει λεφτά αλλά δεν νομίζω να αφήσει το μπάσκετ.Επίσης δεν μπορεί να χρηματοδοτεί και τα 2 τμήματα(μπάσκετ και μπάλα)γιατί θα χρειάζονται πολλά λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ο Αλαφούζος βάζει λεφτά ..?Ο άνθρωπος έχει δεσμεύσει τα εσοδα των επόμενων χρόνων και μας λέει οτι έσωσε την ομάδα ! Έκανε 7!! μεταγραφές αμφίβολης αξίας παιχτών με δανεικά. Έδιωξε παίχτες πληρώνοντας με δανεικά ένα σωρό λεφτά σε παίχτες που είχαν να προσφέρουν και τους έδιωξε χωρίς ώφελος για την ομάδα αλλά ζημία και μεγάλη μάλιστα. Εδώ στον Παναθηναικό έχουμε κάνει μάγκες αυτούς που κάνανε τους προέδρους με το τζάμπα..Ας την πάρει ο Γιαννακόπουλος την ομάδα και ας βάζει και λίγα λεφτά. Το πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά που θα βάζει ο Γιαννακόπουλος . Το πρόβλημα είναι τα χρέη που φόρτωσαν στην ομάδα οι πρωην διοικησεις..



    Αυτό που πρέπει να γίνει πριν αναλάβει κάποιος ( στη περίπτωση που συζητάμε ο Γιαννακόπουλος ) είναι οι παρόντες μέτοχοι να εμφανιστουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ την ΣΠΑΤΑΛΗ που μας έφερε Εδώ ή σε κάθε περίπτωση αν είναι τότο τσαμπατζήδες επιτελους να αφήσουν τις μετοχές τους και να πάνε στην ευχή του Θεού. Και μετά ο ΓΙαννακόπουλος θα βρει για όλα λύση..Πρώτα όμως να φύγουνε τα αρπακτικά και οι αλεξιπτωτιστές ! Και προσωπικά γι αυτό πιστεύω οτι δεν έχει κάνει κίνηση για την ΠΑΕ γιατι δεν επιθυμεί να φορτωθεί τα 30 εκατομμύρια χρεη που δημιουργησαν άλλοι κάνοντας τη λεζάντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ στον Παναθηναικό έχουμε κάνει μάγκες αυτούς που κάνανε τους προέδρους με το τζάμπα..


    φανταζομαι θα εννοεις τον Μητσου,το Φιλιππιδη και τον Κωνσταντοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτοί ποτέ δεν έγιναν μάγκες . Ειδικά ο Μήτσου και ο Κωνσταντόπουλος ήταν πρόεδροι γλάστρες . Ο δε Κωνταντόπουλος δεν έμεινε καν πρόεδρος για πάνω από κάτι βδομάδες. Αφού γύρισε ο " μέγιστος " πρόεδρος Πατέρας . Αυτός και αν έγινε μάγκας ξοδεύοντας εκατομμύρια όλων για τη λεζάντα του. Αλλά αυτόν ξέρω δε τον ακουμπάτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν εβαλε λεφτα απο την τσεπη του ε?η "λεζαντα του" ειναι που ηταν προεδρος σε χρονια νταμπλ και σε διετια καλων Ευρωπαϊκων εμφανισεων?ποιοι ειμαστε εμεις που δεν τον ακουμπαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ ξέρω αυτά που λένε τα οικονομικά στοιχεία. Λεφτά έβαλε όταν μπήκε στην ομάδα για να πάρει ένα ποσοστό μετοχών . Από εκεί και πέρα τα λεφτά που διαχειρίστηκε ήταν πολλάπλασια αυτών που έβαλε. Ένα παράδειγμα να δώσω..Την πρώτη χρονιά ξοδεύτηκαν περίπου 25 εκατομμύρια σε μεταγραφές ( ξέχωρα από συμβόλαια έτσι !! ) και από αυτές ο μόνος που βγήκε ήταν ο Ζιλμπέρτο ! Αυτό από μόνο του τα λέει όλα..όπως οτι μετέπειτα και εφόσον μπήκε στην ομάδα παιρνάνε τα χρόνια και λεφτά δε βλέπουμε ..Όπως επίσης όταν άρχισαν τα δύσκολα και τα λεφτά φαγώθηκαν πήδηξε από το καράβι . Και τόσα άλλα που είναι πλεον παρελθόν και γνωστά πράμματα και δεν αξίζει να επαναλάμβονται γιατι προφανώς έχεις τη γνώμη σου .. Οποτε τελικά αποσκοπείς κάπου με αυτές τις ερωτήσεις ? Η γίνονται απλώς για να διαφωνούμε ?



    Εδώ εσύ ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ποιους εννοώ που σπατάλησαν τα χρήματα της ομάδας κάθεσαι και μου κάνεις σχόλιο αν εννοώ τον Μήτσου και τον Κωνταντόπουλο ..και τον Πατέρα τον πήδηξες..


    Αυτοί που δε τον ακουμπάνε είναι αυτοί που βρίζανε τους πάντες και τα πάντα όταν η ομάδα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και τώρα που η ομάδα είναι στη χειρότερη της μοίρα όταν αποφασίζουνε να κάνουνε κριτική για το παρελθόν για όλα φταίει ο Τζίγγερ , εκάστοτε και ο Γιαννακόπουλος αλλά ποτε μα ποτε ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα..Δε γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί ? Να με συγχωρείς αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω αν δε γνωρίζεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προφανως και εκανε λαθη.λαθη μονο οι νεκροι δεν κανουν.αλλα διαφωνεις στο οτι ηταν ο πιο επιτυχημενος προεδρος που ειχαμε?σιγουρα και μενα δεν μου αρεσε που εφυγε αν και εν μερει τον καταλαβαινω καθως ειχε τις 2 και καλα Παναθηναϊκες εφημεριδες να τον βριζουν ολημερις και οληνυχτις.αλλα οπως και να'χει επρεπε να μεινει γιατι ειχε τη στηριξη του κοσμου.
    μια χαρα ακουμπανε ολους αυτοι που λες αλλα λενε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη.δεν κανουν τσουβαλιασμα ευθυνων.αλλο φταιξιμο ειχε ο Βαρδινογιαννης που εκανε εγκληματα εναντιον του Παναθηναϊκου που υστερα απο 33 χρονια στην ομαδα δεν αφησε ΤΙΠΟΤΑ(ουτε γηπεδο,ουτε προπονητικο κεντρο,ουτε καν ιδιοκτητα γραφεια ΠΑΕ)και αλλες εχει ο Βγενοπουλος και ο Πατερας που προσφεραν πολλα στην ομαδα,εβαλαν χρημα στην ΠΑΕ μαζι με αλλους(Ζολωτας,Νικας,Ξυλας κτλ.)αλλα οπως προειπα κακως εφυγαν απο την ομαδα.
    ο καθενας εχει το μεριδιο ευθυνης που του αναλογει.
    το θεμα ειναι το τωρα.τωρα τι κανουμε.εχουμε αλλη εναλλακτικη εκτος απο τον Αλαφουζο?δε νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να την πάρει την ΠΑΕ, έχουμε ανάγκη απο προέδρους με αρχίδια και αγάπη για τον σύλλογο. Πιστεύω ειλικρινά οτι τουλάχιστον αυτόν δεν θα τον κάνει πουτάνα ο κάθε Μαρινάκης. Πιστεύω κι εγώ οτι έκανε λάθη αλλά εκτός του οτι ήταν μικρός και με μηδενική εμπειρία σε όλα αυτά, δεν μπορώ να τον κρίνω απο μια 3ετία που γίνανε όλα μπάχαλο στην ΠΑΕ και έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ το έγραψα , σε άλλο μπλόγκ και θα το επαναλάβω: ο κ. Αλαφούζος να πάει στον Ερασιτέχνη και να δώσει τις μετοχές του και όποιος ήθελε να αναλάβει. Έτσι και αλλιώς δυσκολίες βρίσκει παντού , από τους οπαδούς μέχρι τους μεγαλοπαράγοντες του Ερασιτέχνη για την επικείμενη επιστροφή στη Λεωφόρο.

    Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι νέος , έχει λεφτά και όρεξη να ασχοληθεί με τον Παναθηναικό. Μόνο που ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός , δεν έχει καμία σχέση με τον μπασκετικό Παναθηναικό.

    Όλοι οι επιχειρηματίες που ασχολήθηκαν με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό , δεν είναι β΄ κλάσης , είναι σπουδαία ονόματα , και ο πόλεμος που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει θα είναι σκληρός. Επίσης θα υπάρχει το χρέος των 28 εκατομμυρίων ευρώ και μία ομάδα άνευ ιδιόκτητου γηπέδου και προπονητηρίου. Να μην ξεχνάμε ότι , η ποδοσφαιρική ομάδα έχει 30 παίκτες και όχι 10 ή 15 , συνεπώς τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν σε κανονικές συνθήκες θα είναι διπλάσια από αυτά του μπάσκετ.


    Πάντως , αν θελήσει να ασχοληθεί , του εύχομαι να είναι σιδεροκέφαλος και να έχει καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαφωνώ πως ήταν ο καλύτερος πρόεδρος στην μπάλα. Ο καλύτερος πρόεδρος και με διαφορά ήταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης . Ένας πρόεδρος που έφτιξε έναν Παναθηναικό με αρχές και ουσιαστικά έκανε εκατομμύρια κόσμο Παναθηναικό .Έφερε παιχταράδες ( Στην Ελλάδα για πολλά χρονια έφερνε όποιον ήθελε να μη τα ξεχνάμε αυτά ) έφτιαξε παιχταράδες μέσω της Παιανίας που έφτιαξε πόσα χρόνια πριν ( κάτι εντελώς προτοποριακό για τα τότε δεδομένα ) και πάνω από όλα ο ίδιος ΠΛΗΡΩΝΕ για όλα και είχε την ομάδα καθαρή και ταυτόχρα πρώτη και καλύτερη στην Ελλάδα και με όνομα στην Ευρώπη.. Ο Παναθηναικός ήταν φόβος και τρόμος στην Ελλάδα μοιράζοντας 4-5 άρες δεξιά και αριστέρα , σηκώνοντας τίτλους και έχτισε στην Ευρώπη όνομα με όλες τις διακρίσεις που έκανε.

    Ο Πατέρας δε μπορεί να χαρακτηρίστει με τίποτα ο καλύτερος πρόεδρος επειδή πήρε ένα double. Ένας πρόεδρος που σε μόλις δύο χρόνια πήγε και ήρθε 3 φορές επειδή λέει του κάνανε δριμύ κριτική οι εφημερίδες..Αυτά είναι χαζομάρες..Ορίστε έκλεισε τώρα και το ντέρμπι ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμμένα..Επίσης δε μπορεί να χαρακτηριστεί καλύτερος πρόεδρος κάποιος που διαχειρίστηκε τόσα εκατομμύρια και τελικά κατάφερε όταν έφυγε να διαλύσει οικονομικά την ΠΑΕ και να έχει πετυχεί ένα double και μια είσοδο στο champions league ( 16 ) και 16 στο Europa. Ενώ όταν τα λεφτά σταμάτησαν να μπαίνουνε..έφυγε και άφησε την ομάδα στα δύσκολα.

    Οπότε λοιπόν αφού διαφωνούμε σε ένα βασικό θέμα..τι να πούμε από εκεί και πέρα ;..Δεν πρόκειται να σε πείσω ούτε και να με πείσεις . Για μένα οι Βγενοπουλος - Πατέρας έχουνε τρομερό μερίδιο ευθύνης για οτι συμβαίνει τα τελευταία 5 χρόνια. Kαι επειδή είμαι δίκαιος και στα καλά και στα άσχημα.Και αυτό είναι το λάθος πολλών θυμούνται τον Σισέ αλλά ξεχνάνε τα σημερινά ξεχνάνε την όλη στάση τους και τα ψέμματα τους ( ειδικά αυτά που έλεγε ο Βγενόπουλος μιλάμε για τρομερά ψέμματα αν τα βάλει κανείς κάτω ..και που είναι τώρα ..? εξφανανισμένος ) Και για το κλείσουμε οι Βαρδινογιάννηδες κάνανε πολλά λάθη αλλά πλεον εδώ και καιρό είναι παρελθόν .Τουλάχιστον όμως η ομάδα δεν έφτασε ποτέ να έχει τα σημερινά χάλια και αυτή την παντελής έλλειψη ελπίδας και σιγουριάς .Ποτέ δεν έφτασε να χρωστά 30 εκατομμύρια και να έχει αυτό το αβέβαιο μέλλον .


    Και για να έρθω και στον Αλαφούζο και στο σήμερα γιατι δεν είναι καλό να εμμένουμε στο παρελθόν . Ο Αλαφούζος είναι πολύ χειρότερος από τον Πατέρα και βέβαια τον Βγενόπουλο , Τουλάχιστον αυτοί μπορεί να αφήσανε χρεή και να διαλύσαν οικονομικά την ΠΑΕ ( με την ανοχή και την συννενοχή βέβαια του Τζίγγερ ) αλλά είδαμε και παιχταράδες ( Σισέ - Ζιλμπέρτο - Λέτο ) . Με τον Αλαφούζο βλέπουμε Βελάσκεζ - Καζιγιάμα - Φορναρόλι και το κακό συναπάντημα 7-8η θέση..χάνουμε το κύπελλο από τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ..τρώμε 3 άρες από τις Μάριμπορ και αποκλειόμαστε από την Ευρώπη ενώ μελλοντικά ο Αλαφούζος διαλύει κάθε ελπίδα της ομάδα δεσμεύοντας μελλοντικά έσοδα..Ο Αλαφούζος λοιπόν είναι πολύ χειρότερος και είναι η χειρότερη διοίκηση που είχε ποτέ ο Παναθηναικός ! Είναι ο Αδαμίδης του Παναθηναικού.. Είναι αυτός που υπογράφει τη καταστροφή της ομάδας μελλοντικά..


    Οπότε τελικά τι να τον κάνω τον κακό διαχειριστή Αλαφούζο.. Τι θα μου λείψει αν φύγει ? Τα εκατομμύρια που ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ .. Τα τραγικά διοικητικά του ΛΑΘΗ ??

    Τον επικοινωνιακό του βαυκαλισμό ??
    Την εγωκεντρική και επικοινωνιακή του στάση ? Τι ακριβώς..?



    Ας φύγει και εναλλακτικές θα βρεθούνε..Είναι ψευτοδείλλημα το μετά τον Αλαφούζο τι..
    ¨Οταν δεν έχεις να κερδίσεις κάτι καλύτερα ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λάθος κάνεις ο καλύτερος πρόεδρος της ΠΑΕ ήτανε με διαφορά ο Αργυρής ο Μήτσου ο χασάπης της Παιανίας .


    υ.γ: ο Πατέρας στην ΠΑΕ έχει βάλει 10 μύρια . ο Γιαννακόπουλος λιγότερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο Μαρινάκης σύμφωνα με τον Δημήτρη είναι "καλός οικογενειάρχης" . Καλά κρασά φίλε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λοιπον...κατ'αρχας ας ξεκινησω με κατι που δεν επιδεχεται αμφισβητησης.η οικογενεια Βαρδινογιαννη πηρε τον Παναθηναϊκο πρωτο σε τιτλους και τον αφησε(?)δευτερο.αυτο κατι λεει...τωρα στα του Μαμρα.συμφωνω στο οτι ηταν προεδρος και οχι μαριονετα του στυλ Γοντικας,Μητσου,Κωνσταντοπουλος κτλ.συμφωνω στο οτι τη δεκαετια του 80 κυριως εκανε οτι ηθελε τους γαυρους.και μεχρι το 1996 σε γενικες γραμμες το ισοζυγιο ηταν θετικο παρ'οτι εχω ακουσει ιστοριες που τον εβριζε ολο το ΟΑΚΑ.αν και η εικονα προεδρου του Παναθηναϊκου να κυκλοφορει με κουμπουρια δεν ειναι ιδιατερως τιμητικη.την ωρα μαλιστα που οι υπαλληλοι του χαρακτηριζουν διεφθαρμενο τον Πατερα επειδη συνομιλουσε με Ψωμιαδη και Τσακογιαννη.αλλα εν πασει περιπτωσει δεχομαι οτι εκανε και καλα.
    απο το 1996 εως το 2000 τωρα...ξεκιναει και χαλαει την ομαδα που πηγε στους 4 της Ευρωπης.αρχιζει πολεμο στους οργανωμενους χωρις λογο και αιτια.ενω βλεπει οτι ο Κοκκαλης αρχιζει να απλωνει τα πλοκαμια του παντου αυτος αντι να τον πολεμησει η να βγει και να παραδεχτει οτι δεν μπορει η δεν θελειο να κανει τιποτα για αυτο,ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.και διοριζει εναν ασχετο με τον χωρο,τον Φιλιππιδη για διαδοχο στην προεδρια.και επειδη μιλας για ασυνεπεια λογων-πραξεων του Βγενοπουλου να σου θυμισω την περιφημη δηλωση του Ρινγκο το 1996 οτι "θα κλειδωσουμε το πρωταθλημα για παντα στην Παιανια" και το συνθημα που τραγουδαγε με καποιους οπαδους "ποτε ξανα πρωταθλημα στον Πειραια".απο τοτε περασαν 8 χρονια για να ξαναπαρουμε πρωταθλημα.επισης ενα αλλο που δεν θα του συγχωρεσω ποτε ειναι οτι τη μερα του συλλαλητηριου στο πεδιον του Αρεως ειχε δηλωσει εξω απο τη Λεωφορο οτι αυτοι που πηγαν εκει δεν ειναι Παναθηναϊκοι.απο τοτε για μενα τελειωσε μια και καλη αυτος και τον τοποθετω στους εχθρους του συλλογου μαζι με τον Κοκκαλη και τον Μαρινακη.
    σιγουρα βεβαια ο ανηψιος του ηταν απειρως χειροτερος σε ΟΛΑ.ενας παραγοντας που προκαλουσε το γελιο των αντιπαλων και την οργη των οπαδων μας.οση προπαγανδα και να εκαναν οι πολυαριθμοι υπαλληλοι του,η ιστορια εγραψε οτι απο 2004 εως 2008 ο Παναθηναϊκος του Τζιγκερ δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ,δεν πετυχε ΠΟΥΘΕΝΑ.


    τον Αλαφουζο θα τον κρινω στο τελος της σεζον.πολυ ευκολα παντως τον εβγαλες ηδη χειροτερη διοικηση πριν καν κλεισει χρονο.ειπε ποτε οτι θα βαλει λεφτα και δεν εβαλε?σε αυτο το θεμα ηταν απο την πρωτη στιγμη ειλικρινης.προφανως και μενα δεν μου αρεσει που δεν βαζει λεφτα.αλλα δεν μου υποσχεθηκε ποτε το αντιθετο.και εδω που τα λεμε ειναι δυσκολο να βαλει καποιος λεφτα σε μια ομαδα που δεν εχει συγχρονο γηπεδο,δικο της προπονητικο κεντρο και ιδιοκτητα γραφεια ΠΑΕ.γελαω με ολους αυτους που κατηγορουν τους Παναθηναϊκους λεφταδες επειδη δεν βαζουν λεφτα,αντι να κατηγορουν το Βαρδινογιαννη που εκανε τις συμβασεις του γηπεδικου σαν τα μουτρα του και παρ'ολιγο να χασουμε και τη Λεωφορο κιολας,το μοναδικο περουσιακο μας στοιχειο.συμφωνω οτι σε πολλα θεματα τα εχει κανει μανταρα.δεν μπορει να προστατευσει την ομαδα διαιτητικα,δεν μπορει να δωσει ηρεμια στους παικτες για τους μισθους τους και πολλα αλλα.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.δε λεω να μην του γινεται κριτικη.προφανως και πρεπει να κανουμε.αλλα αυτη η ισοπεδωση και ο μηδενισμος του φυγε τωρα κτλ. δεν εχει κανενα αντικρυσμα.ολα αυτα τα προβατα που του ζητανε να φυγει η ας αναλαβουν αυτοι την ΠΑΕ η ας το βουλωσουν γιατι ετσι δεν βοηθανε.
    το εναλλακτικες θα βρεθουνε ειναι τελειως γενικο και αοριστο.πουντες?δηαδη για να καταλαβω εμποδιζει καποιον αυτη τη στιγμη ο Αλαφουζος να παρει την ΠΑΕ?κοροϊδευομαστε?ο ιδιος εχει πει οτι οποιος βαζει λεφτα ερχεται και παιρνει την ομαδα.η δεν φερθηκε μια χαρα στα παραμυθια του Τσακα και του Φεϊζαλ?τους περιμενε τοσο καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν! Οκ, αλλά έχουμε φτάσει στην υπερβολή, τόσο που αναρωτιέμαι αν η κοινή λογική υπάρχει....Οι κρίσεις είναι καλές αλλά υπάρχουν και τα αντικειμενικά γεγονότα. Θυμίζω μερικά: 1. Ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει απέναντι του το κόσμο. Πρώτα πρέπει να το διορθώσει και μετά να έχει απαιτήσεις για άλλα. Προσωπικά τον θεωρώ λίγο για την ομάδα. Πριν λίγες ημέρες κατηγορούσε το θείο του(που ειναι και σύμβολο για την ομαδα) Είναι να του χεις εμπιστοσύνη; 2.Το να διοικήσεις μια ομάδα τι είναι; Απλή υπόθεση; o Δημήτρης τι εμπειρία έχει; Έχει εργαστεί κάπου; 3.Πολλοί συνεχίζουν να ονειρεύονται λεφτάδες που θα τα σπρώχνουν στην ομάδα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τέλος πλέον.Μόνο ο Μαρ. το κάνει αλλά και αυτός όχι για πολύ ακόμα .Οι ομάδες θα πρέπει να αυτοσυντηρούνται 4. Δε συμφωνώ σε πολλά με Αλ. αλλά είναι ο μόνος που στα δύσκολα βγήκε μπροστα. Βλέπετε να υπάρχει άλλη λύση; γιατί απο κριτική... 5. Λεει ο Baggelis να πληρώσουν οι παρόντες μέτοχοι για την κακοδιαχείριση.Πέρα του άτοπου του αιτήματος αγαπητέ μου η ομάδα ειναι σε αυτην την κατάσταση επειδή ο κυριος μέτοχος του 54,7 δεν έβαζε τα λεφτά που του αναλογούσαν. Είναι εύκολη η κριτική σε Βγ και Πατέρα αλλά δεν ακούω κατι για την περίοδο 2000-2008 . Λες ότι έχει πολυ καιρό που έφυγαν οι Β. Αλήθεια: Γιατί εγω ξέρω ότι τον Ιουλ 12 πήρε το 54,7 του Τζ. η Συμμαχία του Αλ.Ποιος έκανε το συμβόλαιο 800.000 στο Βύντρα; Ο Πατέρας;.6. Λες επίσης ότι ο ΓΒ ήταν ο καλύτερος πρόεδρος. Χα! Έπαιζε μόνος του στην ουσία και σε 24 χρόνια πήρε 6 πρωταθλήματα. Η Παιανία είναι δική του και όχι της ομάδας.Έφερε κάποιους καλούς παίχτες. Δεκτό αλλά τότε ήταν αλλιώς. Οι μεττεγραφές γινόντουσαν μονο σε 5ετία,8ετία και 12ετία, οι επιλογές λιγοστές, ξένοι μόνο δύο, οπότε...Α μη ξεχάσω. ΈΚοψε και την μπάλλα στον Παρη Γεωργακόπουλο απο τα 26 του. Σκέψου να μην ήταν και καλός δηλαδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει δεν είναι στην ίδια κατηγορία ο Δ. Γιαννακόπουλος με τους διάφορους Τσάκες. Με την έννοια οτι είναι δύσκολο να αναλάβει την ΠΑΕ , αλλά όχι και απίθανο ( όπως οι διάφοροι πρίγκηπες που ποτέ δεν υπήρξε καν πιθανότητα). Άσε που ναι μεν έχουν πει οτι δεν μπορούν να συντηρούν μπάλα- μπάσκετ αλλά έχει πει επίσης ο ίδιος ο Δημήτρης οτι θέλει να αναλάβει το ποδόσφαιρο, οπότε ας μην στεκόμαστε στις δηλώσεις γιατί άκρη δεν πολυ βγαίνει . Μπορεί να εχει κάποιο άλλο μοντέλο διοίκησης στο μυαλό του, δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προφανώς και δεν είναι ίδια κατηγορία , ο Γιαννακόπουλος βάζει λεφτά καταρχάς .
    πότε έχει πει ότι θέλει να αναλάβει το ποδόσφαιρο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα απαντήσω στα του Αλαφούζου που είναι αυτό που μας καίει . Τα άλλα είναι παρελθόν άλλωστε .

    1. Το οτι είπε οτι δε θα βάλει λεφτά και δε βάζει πρέπει να μας κάνει να χαιρόμαστε..; Πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας είναι και κρύβεται πίσω από τα 20 ευρα του κοσμάκι ..Εδώ τώρα έκανε και εκπτώσεις στις εγγραφές..λες και ο κόσμος αγοράζει κάτι..Και ναι φίλε είναι η χειρότερη διοίκηση μέχρι τώρα για πολύ απλούς λόγους. Δεν έχει βάλει ποσά πάνω από 200 - 300 χιλιάδες ευρώ ( αν τα έβαλε και αυτά ) . Επι προεδρίας του η ομάδα έχασε όλους τους ποιοτικούς ή έμπερους παίχτες. Κατσουράνη θες ? Καραγκούνη θες ? Λέτο θές ? Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θες ? ..Για να μη πω και για τους μέτριους αλλά διεθνείς Βύντρα - Σπυρόπουλο . Όλοι αυτοί φύγανε χωρίς η ομάδα να έχει κανένα ώφελος ! Υπάρχει άλλος άνθρωπος που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να διαλύσει την ομάδα και να διώξει τόσους παίχτες ?

    Και οι αντικαταστάτες τους..πικρή ιστορία..Ή μήπως τα tweet..για τον πόλεμο στην παράγκα..Να με συγχωρείς αλλά αυτά είναι γελοία πράμματα. Και ναι είναι κατάκτηση του Αλαφούζου που κατάφερε να κατανομάζεται από πολλούς ως χειρότερη διοίκηση μέσα σε λίγους μήνες . Οπότε προσωπικά δε θέλω να τον δω για περισσότερο ! Εσύ δηλαδή τι καλύτερο περιμένεις να δεις ..? Σε έχει πείσει οτι έχει ένα ΠΛΑΝΟ ένα ΟΡΑΜΑ ? Τι μήπως κάτι παρουσιάσεις στο power point σε έπεισαν ? Που ακόμα και αυτές οι παρουσιάσεις ήταν προχειροδουλειές ανθρώπου που κατέχει με την βια..το ECDL..
    'Η να πούμε για τις αλλαγές προπονητών σαν τα πουκάμισα .. Να πιάσουμε μετά όσα έλεγε τον Ιούνη για 30.000 κόσμο στη Συμμαχία και τουλάχιστον 12 εκατομμύρια ? Να πιάσουμε τις παλινωδίες στις μεταγραφές ? Τι ακριβώς σωστό έχει κάνει ο Αλαφούζος.?



    Σε κάθε περίπτωση πες μου τι προσφέρει ο Αλαφούζος αυτή τη στιγμή στην ομάδα..Ειλικρινά όσοι τον στηρίζεστε απαντήστε μου..Τι κερδίζουμε από την παρουσία του Αλαφούζου..Γιατι εγώ μπορώ να σας βρω πολλά που έχουμε ΧΑΣΕΙ ._


    Για το γήπεδο προφανώς και ο Τζίγγερ το χειριστήκε λάθος.. Αλλά νομίζω πως οι συμπαίχτες του δεν βοήθησαν και σε άυτό . Ή μήπως είδαμε στη 5 ετία της Πολυμετοχικότητας κάποιο γήπεδο και δε τον ξέρω ? ? Εδώ ο Βγενόπουλος θα εβαζε 23 εκατομμύρια για την ονοματοδόσια του Βοτανικού και μετά με τη συμπεριφόρα και τις δηλώσεις του πολέμησε αυτό το έργο !



    Και σε κάθε περίπτωση γιατι δεν έρχονται όλοι αυτοί να χτίσουν γήπεδο στον Παναθηναικό και γραφεία και ότι άλλο θέλουνε .. Ποιος τους κρατάει ?



    Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Αλαφούζος . Το πρόβλημα είναι οτι όποιος έρθει τώρα και μπει στην ΠΑΕ θα έχει να κάνει με τον Βγενόπουλο τον Πατέρα που κρύβονται πίσω από τον Αλαφούζο που κρύβεται πίσω από την Συμμαχία . Για να καθαρίσει ο τόπος μια και καλή πρέπει να γίνει ΟΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ .



    ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν πάει Πρωτοδικείο η ομάδα , αυτό διασφαλίζει η ΠΑΝ.ΣΥΜ , και αν είδες στοιχειώδη νοημοσύνη θα το καταλάβαινες . Αν το όνειρό σου είναι ο Παναθηναϊκός να καταλήξει στο Πρωτοδικείο να μας το πεις να το ξέρουμε . Τα άλλα που λες για "αυτούς που κρύβονται" είναι για γέλια . έχουν αποδείξει ότι ότι θέλουν το λένε δημόσια . και όχι δεν τους τιμά η στάση τους ΤΩΡΑ , για να σε προλάβω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πριν μια 4-5ετία( δεν θυμάμαι αν ήταν σε επίσιμη συνέντευξη) είχε πει πως θέλει να αναλάβει κάποτε το ποδόσφαιρο. Το αναφέρει και στο άρθρο του ο press.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδή έγινε συζήτηση για το ποιος ήταν ο καλύτερος πρόεδρος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό και καταγράφτηκαν απόψεις ότι ο καλύτερος ήταν ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης ή ο κ. Πατέρας θα ήθελα να πω την προσωπική μου γνώμη.


    Για μένα ο καλύτερος πρόεδρος του Παναθηναικού , με διαφορά , ήταν ο Αντώνης Μαντζαβελάκης. Ήταν ο άνθρωπος που βρίσκονταν πίσω από το θρίαμβο του Γουέμπλεϊ , ο άνθρωπος που έφερε μεγάλους παίκτες στο τριφύλλι , όπως ο Δεληκάρης και ο Λουκανίδης.


    Ήταν αυτός που μαζί με άλλους παράγοντες έφτιαξαν την μεγάλη ομάδα του Παναθηναικού που την δεκαετία του 1960 πήρε 10 τίτλους και το αήττητο πρωτάθλημα του 1964.


    Καμία σύγκριση με τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη , που εν πολλοίς στηρίζονταν στο μυαλό του Θόδωρου και στα λεφτά του Βαρδή. Για μένα ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν ένας μέτριος πρόεδρος , δεν ήταν ούτε καινοτόμος , ούτε ρηξικέλευθος. Πέραν ότι ξεκίνησε την κόντρα με τους οπαδούς , η οποία δεν έβγαλε πουθενά , ήταν και ο πρόεδρος που θα μπορούσε στην εποχή του να πάρει σάρκα και οστά το νέο γήπεδο. Οι Βαρδινογιάννηδες εκείνη την εποχή είχαν πολλά λεφτά , πολλές γνωριμίες στην τότε κυβέρνηση , οι νόμοι ήταν ελαστικότεροι , κάλλιστα στη Λεωφόρο θα μπορούσε να γίνει ένα νέο γήπεδο , ή όπου αλλού. Παρότι λέγεται ότι έβαλε πολλά λεφτά , αυτό δεν έγινε πάντα , αλλά ανά περιόδους με καλύτερη την εποχή 1985-1990. Και πάλι ήταν τυχερός , ο κ. Κοσκωτάς αν έμενε στα πράγματα το 1987 , θα μας είχε αρπάξει όλη την ομάδα, ας θυμηθούμε ότι ο κ. Αντωνίου και ο κ. Σαραβάκος φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα.


    Στην περίοδο 1990-1996 , δεν έκανε σοβαρές μεταγραφές . αρκεί να θυμηθούμε ότι ο "ρουμπίνιας" κ. Αργύρης Σαλιαρέλης του άρπαξε μέσα από τα χέρια τον κ. Καραπιάλη. Στηρίχθηκε κυρίως στους πολύ καλούς παίκτες που αγοράστηκαν την προηγούμενη πενταετία και στα ταλέντα της Παιανίας. Η επόμενη πενταετία 1997~2001 που ήταν πρόεδρος , θα ήταν καλύτερα να μην μιλήσω.


    Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν ένας πολύ καλός παράγοντας μόνο για την εποχή 2001~2005. Από εκεί και μετά τα έκανε μαντάρα , αλλά σε αυτή την περίοδο έκανε πολλά περισσότερα πράγματα από τον θείο του.


    Καταρχήν έφτιαξε τη Λεωφόρο σύγχρονο γήπεδο δαπανώντας 7 εκατομμύρια ευρώ και συνάμα αγόρασε πολύ καλούς παίκτες όπως ο Κωνσταντίνου , ο Σόουζα και ο Έκι. Παράλληλα αξιοποίησε με προπονητή τον Κυράστα όλα τα ταλέντα από τις ακαδημίες της Παιανίας , δημιουργώντας την ομάδα εκείνη που νίκησε τις Μπάρτσα , Αιντχόβεν , Άρσεναλ , Άντερλεχτ , Μαγιόρκα , Ρέιντζερς , Σλάβια Πράγας , Σεβίλλη , Σάλκε και μετά ή ίδια ομάδα πρωταγωνίστησε και πήρε το Ευρωπαικό του 2004.
    Βλέποντάς τα όλα με πιο καθαρή σκέψη , θεωρώ ότι τα μεγάλα λάθη του ήταν δύο , το πρώτο που έφυγε το 2006 από την Λεωφόρο και το δεύτερο που διάλυσε την πολύ μεγάλη ομάδα της Ριζούπολης. Για την παράγκα έχει ευθύνη , αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη που έπαιρνε εκείνη την εποχή όλα τα δημόσια έργα , ήταν δηλαδή η ομάδα του δημοσίου, θεωρώ την αντιμετώπισή του εκ των πραγμάτων δύσκολη.


    Στην επόμενη περίοδο 2006-2012 , θεωρώ ότι έκανε σοβαρά λάθη με αποκορύφωμα το γηπεδικό.


    Για τους κ. κ. Πατέρα και Βγενόπουλο θεωρώ ότι έσπρωξαν πολύ χρήμα αρχικά στην ομάδα , όταν όμως , τα χρέη φούσκωσαν , εγκατέλειψαν το πλοίο και έφυγαν. Η πολύ μεγάλη η ομάδα που έγινε επί πολυμετοχικότητας , έκανε τρομερές νίκες στην Ευρώπη (Ιντερ , Βέρντερ ,Ρόμα κλπ) και πήρε ένα πρωτάθλημα , όμως σαν έννοια ομάδας την θεωρώ κατώτερης εκείνης που πήρε το νταμπλ το 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου