Απο τον Φράγκι στον 3D και απο τον 3D στην αναζήτηση του νέου μας ηγέτη!

ΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...




Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο δεκαετίες ήταν αρκετά τυχερός καθώς με βάση τα λεφτά της οικογένειας Γιαννακόπουλων ,κατάφερε αρχικά να βρει στο πρόσωπο του Φραγκίσκου Αλβέρτη ,την ηγετική φιγούρα που θα συνόδευε την ομάδα στα πρώτα της ευρωπαϊκά και το καλοκαίρι του 2004 να φέρει την συνέχεια του Φράγκι ,τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ένα παιδί διαμάντι που οδηγεί τον Παναθηναϊκό με κάθε τρόπο σε επιτυχίες και όπως φαίνεται θα συνεχίζει να κάνει και για τα επόμενα χρόνια.


Και οι δύο αυτές προσωπικότητες ,αλλά και οι Γιαννακόπουλοι είχαν την τύχη να καθοδηγούνται απο τον μεγαλύτερο προπονητή που πέρασε ποτέ απο τον Σύλλογο ,τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δυστυχώς φέτος κάνει -ελπίζουμε- ένα διάλειμμα απο την Πανάθα.

Πλέον αυτό που πρέπει να κοιτάμε ,είναι να βρεθεί και να γαλουχηθεί σταδιακά ο νέος Διαμαντίδης. Όσο δύσκολο κι αν είναι..

Σχόλια

  1. βλεπεις τον μπασκετικο βλεπεις και κατι τετοιες φωτο και οι συγκρισεις με το καταραμενο το ποδοσφαιρο ειναι αναποφευκτες ....

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑS

    και μην ξεχναμε και τον παραγοντα ψυχολογια ετσι ? πρεπει να αλωσουμε εστω και μια φορα το εξωχικο για να παρουμε τον τιτλο και το χτεσινο σιγουρα θα βοηθησει τους παιχτες !!!!!!!!!!!



    18 συνεχομενες σεζον με τουλαχιστον ενα τιτλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου