Tελειώνουν και τον Φάμπρι;! Τι μαλάκες που είστε Θεέ μου!!



Αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Αν ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση που τον πλαισιώνει δεν έχουν απώτερο σκοπό να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό ,τότε οι τύποι εκτός απο μαλάκες (δεν είναι βρισιά ,μετά απο κάποια φάση λαμβάνεται ως αξίωμα) είναι τρομακτικά άσχετοι και επικίνδυνοι.


Δώσανε χαρτάκι στα ΜΜΕ ότι ο Φάμπρι τελειώνει ,λόγω της έντονης προσωπικότητας του και των άσχημο εμφανίσεων και αποτελεσμάτων της ομάδας.

Και κάπου εδώ ξεκινάει η παράκρουση και "τα πόσα θες για να μας τρελάνεις Αλαφούζε;".

Εσείς δεν φέρατε άρον άρον τον Ισπανό για να βάλει τάξη στα αποδυτήρια ,μετά το μπάχαλο της Βέροιας;

Εσείς δεν λέγατε στα ΜΜΕ πως το μεγάλο του συν είναι ότι θα κόβει κώλους;

Και τώρα τον διώχνετε για τον λόγο που τον φέρατε;

Όταν είχε προσληφθεί είχα πει κάτι. Πως θα ήταν τουλάχιστον ηλίθιο να του χρεώσουν την όποια πορεία θα είχε η ομάδα μέχρι το τέλος της σαιζόν ,γιατί θα παραλάμβανε καμμένη γη και οι επιλογές δεν θα ήταν δικές του. Και όμως εσείς προλάβατε να τον κρίνετε όχι σε 5 μήνες ,αλλά σε 2,5 εβδομάδες!! Δηλαδή πόσο διαφορετικά παίζαμε με τον Φερέϊρα; Πόσο διαφορετικά παίξαμε και με τον Ρότσα στα ματς με Βέροια και Λεβαδειακό; Αλλά ο Αργεντίνος δεν σας έκανε γιατί πήρε το μέρος του Βύντρα και του Σπυρόπουλου. Αυτών που λέγατε ότι θα διώξετε και τελικά παίζουν πάλι βασικοί ,γιατί πολύ απλά δεν τους ζητήσατε να φύγουν!!


Γιάννη Αλαφούζο είσαι μια σκέτη κωμωδία. Και μόνο εσύ ευθύνεσαι για αυτό ,γιατί κάνεις 1 βήμα μπρος και 2 βήματα πίσω. Γιατί προσπαθείς να τα έχεις με όλους καλά. Γιατί είσαι που είσαι άσχετος ,έχεις βάλει και τους γύρω σου που είναι πιο άσχετοι απο σένα.


Βρήκες τον νέο προπονητή που θα κάψεις ή θα κάτσεις εσύ στον πάγκο;

Σχόλια

  1. ANTHROPOI ASXETOI ME TO ANTIKHMENO MONO TETOIA APOTELESMATA FERNOUNE.DYSTIXOS AYTOI EXOYN TIN OMADA KAI NA TA APOTELESMATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου