Μία νέα αρχή - προσπάθεια για είσοδο στα play offs;


Σήμερα έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μας , για να σπάσει η μιζέρια και η κακομοιριά των τελευταίων 2 μηνών. Η ομάδα είχε να κερδίσει από τις 2/12/2012 σε ματς πρωταθλήματος.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά , με πολύ κακή ψυχολογία , λόγω της απαξίωσης από την  διοίκηση και με προπονητή που η θέση του εμφανίζονταν ως έωλη , οι παίκτες μας επικράτησαν πιο εύκολα από το τελικό 2-1 στο Περιστέρι. 


Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή νίκη θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή που έχει ως στόχο , έναν από τους πολλούς που είχαμε βάλει στην αρχή της σεζόν , την έξοδο στην Ευρώπη. 

Δυστυχώς , για τον Παναθηναικό αυτός ο στόχος είναι πολύ μικρός ως προς τα δεδομένα του συλλόγου. Σχεδόν κάθε χρονιά κυνηγούσαμε την πρωτιά απέναντι στον αιώνιο και το κύπελλο.

Φέτος με την αλλαγή της διοίκησης και τον ερχομό νέων ανθρώπων , που εν γένει , δεν ήξεραν το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι , η ομάδα μας από πολύ νωρίς βγήκε εκτός στόχων.

Βέβαια , συνέβησαν και πολλά παράξενα , όπως η εμφάνιση του κ. Τσάκα μετά του κ. Πρίγκηπα που προσπαθώντας να πάρουν την διοίκηση , τελικά έφεραν μεγάλη αναστάτωση στην ΠΑΕ , στους παίκτες και κατ΄επέκταση στους οπαδούς.

Εν πάσι περιπτώσει , φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν. Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα συνέρθει , οι παίκτες θα καταλάβουν την αξία της φανέλας που φορούν και η διοικούντες δεν θα επαναλάβουν σπασμωδικές κινήσεις που δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Και ο υποφαινόμενος είχε υποστηρίξει αυτές τις κινήσεις , αλλά εκ του αποτελέσματος διεφάνη πόσο αρνητικά επέδρασαν στην ψυχολογία & την ομοιογένεια της ομάδας.

Ας ελπίσουμε ότι , ο κ. Αλαφούζος , άρτι αφιχθής από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής , να πήρε το δάνειο των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ , ώστε μέχρι το τέλος της σεζόν να μην υπάρξουν άλλα οικονομικά προβλήματα με τους παίκτες.

Ελπίζω ότι , με την επιστροφή στη Λεωφόρο , όπου η ΠΑΕ θα έχει σημαντικό οικονομικό όφελος (εισιτήρια , διαφημιστικές πινακίδες , χορηγίες , έσοδα από  ΤV & ενοίκιο) , μαζί με μια συνετή  διαχείριση , να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του συλλόγου και να βγει χωρίς πρόβλημα η χρονιά.

Επίσης καλόν είναι , οι κ.κ. μέτοχοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη , ώστε από το ερχόμενο καλοκαίρι να αγοραστούν αξιόλογοι παίκτες για να έχουμε καλύτερο μέλλον στο επόμενο πρωτάθλημα.

Για τη φετινή σεζόν , ο μόνος στόχος που έμεινε , δυστυχώς , είναι η έξοδος στην Ευρώπη και το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του είναι το πλέον κρίσιμο.  

Σχόλια