O Cisse έβγαλε στην σέντρα τους αντι-Παναθηναϊκούς νοσταλγούς!



Μέσα σε λιγότερα απο δύο ώρες ο Djibril Cisse ξεφτίλισε τους ψεύτες υπάλληλους (πρώην ή νυν δεν ξέρουμε) του Τζίγγερ που με το που ανακοινώθηκε ότι χάλασε η επιστροφή του Γάλλου στον Παναθηναϊκό βγήκαν να πανηγυρίσουν και να αποκαλύψουν ότι ουδέποτε έγινε πρόταση στον παίκτη απο την μεριά του Παναθηναϊκού.


Εκτός κι αν οι τσάτσοι θεωρούν ότι και ο Σισέ κοροϊδεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού κάνοντας στημένα tweets και ενώ δεν είχε πρόθεση να έρθει στην ομάδα ξανά.

Δείτε τι ανέβασαν οι παπατζήδες και διαβάστε και το κείμενο που ανάρτησαν...




Δούλεψαν επί 9 μέρες τον κόσμο του Παναθηναϊκού, πουλώντας εν γνώσει τους παραμύθι. Φτιάχνοντας ΨΕΥΤΙΚΑ σενάρια με δήθεν προτάσεις, δήθεν συνομιλίες και δήθεν συμφωνίες με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Με δήθεν "χρηματοδοτήσεις" από τους εξαφανισμένους ψευτοσωτήρες.

ΤΙΠΟΤΕ απ' όλα αυτά δεν έχει γίνει. Ουδέποτε έγινε πρόταση προς τον Σισέ. Ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής συνομίλησε επί της ουσίας με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε περίπτωση επιστροφής. Απλώς ανέχτηκε το παιχνίδι λόγω των καλών του σχέσεων με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Η υπόθεση των τελευταίων ημερών ήταν η μεγαλύτερη επικοινωνιακή ΑΠΑΤΗ όλων των εποχών.

Πούλησαν παραμύθι και ελπίδα στον κόσμο για να ξεχαστούν οι ξεφτίλες τους και για να τη σκαπουλάρουν από το κράξιμο του απλού φιλάθλου του Παναθηναϊκού.

Από σήμερα θα μας πουν ότι "φταίει η ΚΠΡ" και ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει να έρθει. Τίποτε απ' όλα αυτά δεν ισχύει. Ποτέ δεν έκαναν πρόταση στον Σισέ. Τις προτάσεις άλλωστε οι ομάδες τις κάνουν σε ομάδες. Όχι σε παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια.

θα πούμε ΠΟΛΛΑ τις επόμενες ημέρες και θα ξεσκεπάσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ που δούλεψαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Δε μιλήσαμε τόσες μέρες για να μην δώσουμε λαβή στους υπαλλήλους. Τώρα όμως τέλειωσαν τα ΨΕΜΑΤΑ.

Σχόλια

  1. έγραψα αναλυτικά τη γνώμη μου και αλλού. αλλά

    Μια ερώτηση μόνο σου έχω . Το θέμα είναι άν έγινε πρόταση ?

    η οτι τελικά δεν ήρθε ο παίχτης?



    Και τι σημαίνει αν έγινε πρόταση οτι πρέπει να πάρει credit η διοίκηση για την ...πρόταση ?
    Από πότε..μετράνε οι προτάσεις και όχι η ουσία..?

    Δηλαδή αν ήρθε ο παίχτης ή οχι..?


    Βέβαια σε μια διοικηση εντυπώσεων ΚΑΙ ΟΧΙ ουσίας..που την πρωτοκαθεδρία έχει το περιτύλιγμα..ναι είναι σημαντικό..



    Αυτά ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι . Ερώτηση δική μου σε εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε λίγο κράττει με τον τίτλο. Ο Σισέ ήθελε και ο ίδιος να επιστρέψει και τον παραμύθιασε και αυτόν ο Αλαφούζος. Έτσι γίνονται οι προτάσεις; άσε που αν ΟΝΤΩΣ είχε γίνει επαφή με Σισέ, η ΟΥΕΦΑ θα μας είχε πάρει αμπάρριζα ήδη. Και κάτι άλλο, ο Σισέ γράφει "tried", προσπάθησε απλά. Ξέρει κανείς για ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση προς την ΚΠΡ;
    ΥΓ: Tweet πάντως τόσο καιρό που "ψηνότανε" η μεταγραφή δεν είδαμε.
    ΥΓ2: Κι εγώ μπορώ να πάρω το Σισέ και να του πώ οτι τον θέλω και θα ..προσπαθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. filipposthessaloniki17/1/13 10:46 π.μ.

    Οκ εγω να δεχτω οτι ηταν ενα παιχνιδι των διοικουντων και οτι ο Cisse ανεχτηκε ολη αυτη την κατασταση λογω των καλων σχεσεων με τα συγκεκριμενα προσωπα..ΟΜΩΣ που ησασταν δημοσιογραφαρες(μιλαω για το site που ανεβασε αυτο το αρθρο) να κανετε σοβαρο και εγκυρο ρεπορταζ για το τι συμβαινει? Μηπως σας βολευε κι εσας αυτο το παραμυθι(οπως λενε αυτοι) για να εχετε μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα? Δημοσιογραφοι ειστε και εχετε 1.000 τηλεφωνα συναδελφων σας και εκτος Ελλαδος.. Αρα πριν πουμε τη μαλακια μας ας προσπαθησουμε να μην βαλουμε και ενα δικο μας αυτογκολ!!! Οσο γι'αυτους που χαρηκανε φαινεται που σημερα κιολας προτιναν για 3ο αρχηγο των Σπυροπουλο(λεγε με και ΔενΜπορω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαταρχάς η ανάρτηση αυτή είναι στοχευμένη ξεκάθαρα προς τα ψέμματα που λέει ο Κώστας Γκόντζος με την παρέα του στο site που έχουν για την υπόθεση Σισέ. Άρα θεωρώ άκυρο το ερώτημα σου ,γιατί αν θεωρούσα πως το ουσιώδες ήταν η πρόταση και όχι η ίδια η επιστροφή του Γάλλου ,θα καθόμουν και θα πανηγύριζα μόνος μου επειδή τον προσεγγίσαμε. Ασχέτως που πήγε στο Κατάρ. Ελπίζω να σου απάντησα.




    ΥΣ: Το δάσος είναι τα λεφτά και η μιζέρια που υπάρχει απο κάποιους ακόμη κι αν υπήρχαν αυτά (όπως στην διετία της πολυμετοχικότητας). Το poll που έχω δεξιά το θεωρώ πολύ πιο ουσιώδες απο την επιστροφή του Djibril ,γιατί εκεί κρύβεται και το πρόβλημα που υπάρχει στο δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αλαφούζος παραμύθιασε τον Σισέ και ο Σισέ τον ευχαρίστησε. Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην ασχολεισαι μαζι του αν εχεις δει τα σχολια του σε αλλο σαϊτ θα καταλαβεις οτι ειναι ενας απο αυτους για τους οποιους ανεβασες το αρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι δεν καταλαβαίνεις; με τα λογια χτίζονται ανώγεια και κατώγεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ασχολείσαι λες, αλλά δεν υπήρξε ποστ μου που να μην πετάχτηκες. Άντε ατιμούλικο, σου μίλησα κιόλας. Καλό βράδυ να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγγνωμη που δεν ανεχομαι υπαλληλους που μπαινουν για να σπειρουν διχονοια.κακο και αναποδο βραδυ να εχεις.μακαρι να ειναι το τελευταιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με την οικονομία του Κυρίου μας, ξημέρωσα. Εσύ όλα καλά; καλημέρα και χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου