O Bύντρα δυστυχώς δεν θα φορέσει τα κόκκινα



Συνειδητά χθες δεν ανέβασα κάποια ανάρτηση ,ενώ όλοι είχαν σίγουρο τον Βύντρα ότι θα συνεχίσει στον γαύρο. Είχα την αίσθηση ότι κάτι θα χάλαγε την ιστορία στο τέλος και δεν θα γινόταν το deal. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και ο Βύντρα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τρούμπας. Κάποιοι λένε ότι τους χίωσε ,κάποιοι άλλοι ότι τον χίωσαν. Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι ,αλλά πιστεύω πως δεν τον χαλούσε τον Βύντρα να πάει στους γαύρους. Αν δεν γούσταρε ,δεν θα έπαιζε το όνομα του στην εφημερίδα Γαύρος εδώ και ένα μήνα σχεδόν ,ούτε θα απέρριπτε την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Αλλά η ζημιά πρόλαβε να γίνει και πολλοί ξεφτιλίστηκαν ,δίνοντας μας έστω και για ένα απόγευμα μια ηθική δικαίωση για το πόσο στημένοι είναι.


Η Παναθηναϊκή ψυχή ,ο Λουκάς, που τόσο αγαπάει την ομάδα παρά τα όσα ακούει τόσα χρόνια ,θα πήγαινε στην ομάδα που τον έκλεβε κι αυτόν τόσα χρόνια. Θα φορούσε τα κόκκινα το παιδί που δεν προκάλεσε ποτέ του.

Μέχρι και τον Μήτσου ενεργοποίησαν χθες για να τον πείσει να μην πάει στην Τρούμπα. Όχι γιατί ο γαύρος Μήτσου δεν θα γούσταρε να τον δει με τα κόκκινα ,αλλά θα ξεφτιλιζόταν ένα ολόκληρο σύστημα που είχε στηθεί γύρω του. Θα έκαιγε εν μια νυκτί ,ότι χτίζαν άλλοι τόσα χρόνια για πάρτη του. Οι Παναθηναϊκοί θα τον έβριζαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία (πάντα υπάρχουν και οι μαλάκες που θα τον χειροκροτούσαν με τα κόκκινα) και θα ξεχνιόταν γρήγορα ότι πέρασε αυτό το ανέκδοτο απο την ομάδα και έγινε και αρχηγός της.

Προλάβαμε ευτυχώς και είδαμε "Παναθηναϊκή" εφημερίδα να βγάζει αφίσα του παίκτη ,όταν είχαν δεδομένο ότι θα κλείσει στον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνετε για τι ξεφτίλα μιλάμε;

Προλάβαμε τους υπάλληλους ,που τόσα χρόνια του έκαναν χρυσά τα @@ του με αυτά που έλεγαν και έγραφαν ,να κατεβάζουν ασυναρτησίες απο το κεφάλι τους ,έχοντας υποστεί σοκ.

Θα μιλάγαμε για απίστευτη ξεφτίλα ,αλλά δυστυχώς η μεταγραφή δεν έγινε και ο Βύντρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Δυστυχώς δεν προλάβαμε να δούμε πως θα διααχώριζαν οι υπάλληλοι το πουλητάρι Νικοπολίδη που μιλούσε 6 μήνες (λίγο παραπάνω λίγο παρακάτω) πριν την λήξη του συμβολαίου του με τον γαύρο ενώ δεν του έδιναν τα λεφτά που ήθελε οι Βαρδινογιάννηδες ,με τον αγαθό Λουκά που μιλούσε 1,5 χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου με τον γαύρο και έπαιρνε και αυτά που ήθελε απο τον Παναθηναϊκό!

Πραγματικά κρίμα. Θα ήταν τρομερό κέρδος για τους Παναθηναϊκούς να δουν τον Βύντρα στα κόκκινα. Θα ήταν τρομερό δώρο του -υπόπτου για τα στημένα- Μαρινάκη στην ομάδα. Θα κάναμε τρομερή ζημιά στους γαύρους.

Κρίμα.


ΥΣ: Και κάπου εδώ επιστροφή στα υπόλοιπα προβλήματα.Ο Αστέρας Τρίπολης μας παίρνει παίκτες ,μεταγραφές δεν κάνουμε και η ΑΜΚ δεν ανοίγει γιατί οι μέτοχοι δεν θέλουν να βάλουν λεφτά. Ώρα της Θύρας 13 να απαιτήσει την ΑΜΚ για να ξεκαθαρίσει ποιοι θέλουν να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό και ποιοι πρέπει να πάρουν πούλους απο την ΠΑΕ. Η υπομονή τελείωσε πριν πολλούς μήνες.

Σχόλια

  1. Πολλή κακεντρέχια ρε φίλε..Συμφωνώ οτι ο Βύντρα αν πήγαινε στον γαύρο θα γινόταν περίπτωση Νικοπολίδη δηλαδή προδότης. Τελικά όμως δε πήγε και τέλος . Τώρα αν δε πήγε επειδή του το είπε ο Μήτσου ή ο Φούφουτος μικρή σημασία έχει . Το αποτέλεσμα μετράει και η ιστορία γράφει.


    Δε μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίζαμε αν πήγαινε ο Βύντρα στον Ολυμπιακό . Ισα ισα θα υπήρχε μια ανακατοσούρα παραπάνω και ένα κλήμα τραγικό . Να μας λειπουνε αυτά τα έχουμε ξαναζήσει. Ας πάει εκεί στη Λεβάντε να ησυχάσει και αυτός να ησυχάσουμε και εμείς.


    Να ασχοληθούμε επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα και όχι με τον Βύντρα. Τέλος ο Βύντρα. Να δούμε επιτέλους την ομάδα μας. Να δούμε τι είναι αυτοί που θα έρθουν.



    Γιατι να το θυμηθείς αν συνεχίζει η ομάδα να πηγαίνει όπως πηγαίνει θα δημιουργηθούνε και άλλοι Βϋντρα - Σπυρόπουλοι . Γιατι πέρα από οτι ειναι μέτριοι παίχτες η μιζέρια και η κακομοιριά μας οδήγησε να τους στήσουμε στο τοίχο. Αν παίρναμε πρωταθλήματα σιγά που θα ασχολούμασταν με Βύντρα και κτλ. Όπως δεν ασχοληθήκαμε το 2009-10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den pige ston gayro giati o marinakis fovithike tis antidraseis tou kosmou tou.
    to pe ksekathara to mega.
    o vyntra ithele na paei ston gayro kai autoi xalasan tin metagrafi.
    telos o vyntra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο μόνο που θα σταθώ στο κείμενο είναι στο "...Ο Αστέρας Τρίπολης μας παίρνει παίκτες...". Αν εσύ θεωρείς παίκτη τον Κοντοέ, εγώ δε συμφωνώ μαζί σου! Καλύτερους μπορεί να μην έχουμε αλλά μη φέρνουμε κ άλλες σαβούρες στην ομάδα. Κατά τα άλλα αν ισχύουν αυτά που γράφεις στο άρθρο, πραγματικά κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτό είναι δική σου εκτίμηση. Και μάλιστα δε σε τιμά επειδή είναι αυτό που βγάζουνε οι γαύροι προς τα έξω . Οι ίδιοι γαύροι που χτες το γραφείο τύπου τους μοίραζε πόσο καλός είναι ο Βύντρα και οτι δεν έχει προκαλέσει και τα λοιπά .


    Η ιστορία είναι πιο απλή. Ο Βύντρα θα πήγαινε στον Ολυμπιακό χτες και οι γαύροι τον θέλανε. Ψάξε σε όλα τα sites τους να δεις τι γράφανε. Αν δε το πιστεύεις. Προφανώς όμως ο Βύντρα κοιτουσε και εξωτερικό . Και μόλις του κάνανε πρόταση επελεξε να πάει εκεί .



    Το μόνο σίγουρο είναι τέλος ο Βύντρα.Αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. min pianesai apo lekseis ...den eipa pouthena oti mou kanei o kontoes file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sou egrapsa o,ti eipe to mega tou vardinogianni kai oxi oi gayroi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις δίκιο Πρες , μην ασχολείσαι άλλο , το είπε η κ. Ζέτα Θεοδωρακοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ channel στις 2:30 στις 31/01/2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΟ γεννιεσαι λουκα γαμιεσαι31/1/13 10:11 μ.μ.

    απο ποτε μιλαει αυτο το γαμηδι ρε με το γαυρο ?το πρωι κουβεντουλα με μωραλη και το βραδυ επαιζε βασικος σε μας ? ποτε ξεκινησαν οι συζητησεις ? εφυγε και ο γοντικας να τον παει στα δικαστηρια οπως τον νινη !! πουτανες ε πουτανες δεν ντρεπεστε , ρεζιλι γινατε παλι ρε , αλλα ο κοσμος σας εχει καταλαβει , καθιστε με τα μεθυσμενια γεροντια τους τσατσους και τους πρωην υπαλληλους της παε

    σας κρεμασε το πουληταρι ρε, ρομπα γινατε σε ολη την ελλαδα , σας πουλησε και σας ,οπως τοσα χρονια με τα τσαφ και τα πισω βηματα κρεμουσε την ομαδα και εσεις τον καλυπτατε , φατε την τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου