H καλή και η κακή Θύρα 13



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ,είχαμε την τύχη σαν Παναθηναϊκοί να ζήσουμε για ακόμη μια φορά το ναδίρ και το ζενίθ μέσα σε μόνο λίγες ώρες. Το ματς με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ και το ματς τον γαύρο στην Κυψέλη. Ισοπαλία ,γκρίνια και αποδοκιμασίες στο ένα ,νίκη και αποθέωση στο άλλο.


Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2013 ,ώρα 17:15 ,τοποθεσία ΟΑΚΑ. ΄

Σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα ,τις εντυπώσεις αμέσως κλέβουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδος που γιουχάρει τον Λουκά Βύντρα. Μεταφέρεται μια μερίδα κόσμου της Θύρας 13 στις κεντρικές θύρες και συνεχίζει να αποδοκιμάζει τον παίκτη ,βρίζοντας παράλληλα την οικογένεια Βαρδινογιάννη.  Σε πολλούς δεν αρέσει αυτό και γιουχάρουν με την σειρά τους ,τους οργανωμένους.

Πρεζάκια ,αλήτες ,καθοδηγούμενη ,υπάλληλοι ,τσάτσοι του Βγενόπουλου ,φερέφωνα του Πατέρα ,εχθροί της ομάδας και άλλα τόσα είναι τα χαρακτηριστικά που τους προσάπτουν διάφορα ΜΜΕ ,διάφοροι στα social networks και σε sites/blogs.

"Θέλουν να διοικήσουν και καταστρέφουν την ομάδα. Δεν αγαπάνε τον Παναθηναϊκό." ,διαβάζω κάπου αλλού.


Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2013 ,ώρα 19:00 ,τοποθεσία Κυψέλη.

Σε ένα ματς που αντιμετωπίζουμε τον γαύρο ως outsider στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του γυναικείου βόλεϊ ,το κλειστό του Πανελληνίου γεμίζει απο κόσμο του Παναθηναϊκού. Η ατμόσφαιρα μαγευτική ,με τα συνθήματα να δονούν το κλειστό και η φωνή των 2.000 Παναθηναϊκών να οδηγεί την άπειρη ομάδα μας σε νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού να μην δέχεται την παραμικρή ενόχληση ,στο γήπεδο να μην πέφτουν ούτε χαρτάκια και τα ole στο τέλος του ματς να δίνουν και να παίρνουν. Όλοι να χαμογελάνε σαν μικρά παιδιά και να αγκαλιάζονται για την απρόσμενη και μεγάλη αυτή νίκη.


Ξέρετε ποιο είναι το περίεργο; Ότι και το Σάββατο και την Κυριακή ,η Θύρα 13 ήταν εκεί. Τα ίδια άτομα και όχι ιντερνετικά nicknames ήταν και στις δύο περιπτώσεις. Πως γίνεται το Σάββατο να θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή να κάνουν σαν μικρά παιδιά για μια νίκη του στο γυναικείο βόλεϊ; Πως γίνεται οι τσάτσοι του Βγενόπουλου να γεμίζουν κλειστά γήπεδα σε ερασιτεχνικά αθλήματα ,στον ίδιο Ερασιτέχνη που ο Βγενόπουλος δεν έβαλε τα λεφτά που έλεγε; Πως γίνεται τα πρεζάκια και οι αλήτες που θέλουν να τα σπάνε στο ΟΑΚΑ ,να μην ανοίγουν μύτη στην Κυψέλη;

Μήπως τελικά είστε υποκριτές όσοι κατηγορείτε την Θύρα 13;
Μήπως δεν μπορείτε να κατανοήσετε και να χωνέψετε πως οι οργανωμένοι ζουν για το τριφύλλι και το μόνο που θέλουν είναι να το δουν να θριαμβεύει;
Κάνουν προφανώς και λάθη ,γιατί σε ό,τι αγαπάμε παράφορα είναι αναπόφευκτες και οι μαλακίες.

Τα ίδια άτομα που έβριζαν τον Βύντρα και τους Βαρδινογιάννηδες ήταν και στην Κυψέλη και αποθέωναν το τριφύλλι.

Μήπως κάνετε λάθος; Μήπως η Θύρα 13 έχει δίκιο; Μήπως απο την Θύρα 13 θα ξεκινήσει η ανοδική πορεία και του ποδοσφαιρικού τμήματος;

Η Θύρα 13 ακολουθεί παντού τον Σύλλογο και είναι πάντα εκεί.
Όσο κι αν δεν αρέσει η Θύρα 13 δικαιούται να έχει έναν λόγο παραπάνω στα Παναθηναϊκά ζητήματα.


ΥΣ: Τα παραπάνω ισχύουν και απο την αντίστροφη. Δε γίνεται να προστατεύουμε τα ερασιτεχνικά τμήματα περισσότερο απο το ποδόσφαιρο.

Σχόλια

  1. mhdenikh anoxh21/1/13 4:24 π.μ.

    Αντε μπράβο πες τα ρε φίλε γιατί ακούμε ενα σωρό μαλακιες. Ακόμα πιο δυνατά ρε μάγκες και ας ακολουθήσουν χειρότερα που είναι το πιο πιθανό αλλά το αποτέλεσμα θα μετράει και θα είναι αυτό που θελουμε. Να δούμε επιτέλους και τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας ξανά μεγάλο. θΥΡΑ 13 παΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουν γλυτωσει ολα αυτα τα ερασιτεχνικα τμηματα αλλα και το μπασκετ φυσικα απο τη σαπιλα, τη μιζερια αλλα και τηN αντιπαναθηναικη αυρα που φερνουν οι βαρδ αλλα και αυτοι που τους υποστηριζουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας γλεντάει η ΘΥΡΑ 13 , ΚΟΠΡΙΤΕΣ και το ξέρετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μας εξηγησει ενας απο αυτους που βριζουν τη 13 και πισω απο ενα pc διαβαζαντας μια κωλοφυλλαδα τα ξερουν ολα, τελικα γιατι αυτοι οι κακοι οργανωμενοι δινουν τα παντα για να κρατησουν ζωντανο τον ερασιτεχνη αφου θελουν να καταστρεψουν το συλλογο? Μηπως τους πληρωνει ο Γιαννακοπουλος/Βγενοπουλος/Πατερας/Αλαφουζος και οποιος αλλος σας κατεβει στο κεφαλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσα ίσα επειδή ακριβώς έχουνε διαφορετική συμπεριφορά δείχνει οτι γίνονται " καλά παιδά " ή " κακά παιδιά " όποτε αυτό τους εξυπηρετεί και για να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους . Και αυτό είναι ακόμα χειρότερο γιατι δείχνει δόλο. Δείχνει οτι στο ποδόσφαιρο από μερικούς υπάρχει και υπήρχε σχέδιο κατά της ομάδας επειδή τους χαλούσε όσα έκανε η διοίκηση. Όταν η διοίκηση άλλαξε και άρχισε να τους γλύφει και να τους κάνει χατίρια σταμάτησαν και στο ποδόσφαιρο να αποδοκιμάζουνε και να βρίζουν και θυμήθηκαν την στήριξη στην ομάδα ..

    Όταν όμως ο ΑΛαφούζος δε τους έκανε το χατίρι να διώξει τον Βύντρα τον Σπυρόπουλο και όποιον άλλον αυτοί διέταξαν ξέχασαν οτι είναι καλά παιδιά και δείξανε το άλλο τους πρόσωπο .

    Και είναι κάτι πάνω από προφανές οτι η καλή τους συμπεριφορά στα γυναικεία αθλήματα τα οποία οι ίδιοι διοικούνε δε τους δίνει και συγχωροχάρτι για όσα έχουνε κάνει κατά της ομάδας μια σειρά χρόνων. Ούτε επειδή γουστάρουνε τα γυναικεία αθλήματα είναι περισσότερο Παναθηναικοί από όσους ασχολούνται και γουστάρουνε μόνο ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Αυτή είναι μια νοοτροπία που τα τελευταία χρόνια άρχισε να κυκλοφορεί στους οργανωμένους και να λέγεται οτι οποιος δε πάει στα γυναικεία δεν είναι τόσο Παναθηναικός ! Το ακούσαμε και αυτό..μια ιστορία για να ευλογούν τα γένια τους να δημιουργούν σύγχηση και να έρχονται σε κόντρα με άλλους Παναθηναικούς. Η αλήθεια είναι οτι ο καθενας γνωρίζει μόνο μέσα στη ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ πόσο Παναθηναικός είναι και δε χρειάζεται τα παράσημα ΚΑΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ούτε και ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ στα γυναικεία αθλήματα για να γίνει καλύτερος Παναθηναικός.

    Καλός Παναθηναικός φιλαράκια δεν είναι αυτός που τρέχει στα γυναικεία είναι αυτός που έχει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΗΘΟΣ και ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ για τον Σύλλογο . Είναι αυτός που και στα δύσκολα και στις ήττες θα χειροκροτίσει και θα φωνάξει για την ομάδα . Είναι αυτός που ποτέ δε θα προβεί σε αξιόπαινες πράξεις και όταν θα δει τον διπλανό του θα κοιτάξει να το συνετίσει και αν αυτός δε καταλαβαίνει θα κοιτάξει να τον αποβάλλει από τον Σύλλογο. Αυτός είναι ένας καλός Παναθηναικός .Και ούτε ακόμα αυτός δε δικαιούται να έχει περισσότερο λόγο από τους άλλους.

    Ο Παναθηναικός είναι μια δημοκρατική ομάδα δεν υπάρχουνε αριστοκρατές και πληβείοι !

    Να θυμηθούμε πέρα από τις καλές εξέδρες και όσα έχουνε κάνει κατά της ομάδας ? Οτι έχουνε κάψει επανελλημμένα γήπεδα και οτι αρέσκονται σε μαχαιρώματα με αντιπάλους ? Οτι κάθε επίσκεψη τους σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα τρομάζει τον ντόπιο πληθυσμό ? Αυτά γιατι τα ξεχνάς ?

    Εξαιρετικά μονόπλευρο το συγκεκριμένο άρθρο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα γυναικεία τμήματα ο κόσμος δεν πάει τα τελευταία χρόνια.

    Δικαίωμα παραπάνω έχουν όσοι είναι παρών στα γήπεδα και όχι όσοι κάνουν κριτική πίσω απο τους υπολογιστές (δεν πάει για σένα απαραίτητα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε τίποτα από οσα έγραψα δε μου απάντησες.

    Ένας που πάει στο γήπεδο συχνά επειδή μένει στην Αθήνα 20 λεπτά από το γήπεδο είναι περισσότερο Παναθηναικος από κάποιον που μένει στον Έβρο ή στη Κρήτη ;

    Δεν είναι κριτήριο αυτό γιατι ειναι ιδιαίτερο σχετικό και εχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

    Το δικαίωμα παραπάνω λοιπόν δε το καθαρίζεις ούτε εσύ ούτε κανένας εκτός αν σας έχρισε κάποιους κριτές Παναθηναικοφροσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φυσικά και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι αυτός που πάει από μπάλα μέχρι πινγκ πονγκ . Ο ύμνος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ λέει πρωταθλητής σε ΌΛΑ τα σπορ παντοτινέ . αν δεν σου αρέσει ο ύμνος και δεν τον ακολουθείς πιστά , άλλαξε ομάδα . και όχι δεν θα μπαίνει ο κάθε καρνάβαλος που θυμάται το σ.κ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για 90' ή 40' του μπάσκετ , στο ίδιο τσουβάλι , με παιδιά που έχουν χάσει δουλειές και μέρες για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ .
    και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει .
    στο ερασιτέχνη που τα τμήματα τα τρέχει ο Φορέας με τον κ.Μακρόπουλο μυρίζει ΥΓΕΙΑ
    στο ποδόσφαιρο του βαρδ βρωμάει σκατίλα .


    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχει να κάνει με Παναθηναϊκοφροσύνη. Ένας που είναι στα γήπεδα συνέχεια και ασχολείται με τα του Συλλόγου ,γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις ,μπορεί να ξέρει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκλεβε τον ερασιτέχνη μέσω της ticket club ,ότι ο Πατέρας και οι μετέπειτα διοικήσεις δεν απέδιδαν τα νόμια του 10% στον ερασιτέχνη.

    Μπορεί να ξέρει ότι κάποιοι άνθρωποι στον ερασιτέχνη κονομάγανε εις βάρος των χρημάτων που έριχνε εκεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

    Μπορεί να ζητάει οικονομικές καταστάσεις για τον ερασιτέχνη και να μιλάει για οικονομικές ατασθαλίες χρόνια πριν μιλήσει ο Βγενόπουλος για αυτά.



    Μπορεί να υποστηρίξει τον φιλοβαρδινογιαννικό Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην κόντρα του με τον Θανάση Γιαννακόπουλο ,γιατί ξέρει να εκτιμά ότι αυτός ο άνθρωπος έριξε τρελά χρήματα και ανέστησε ένα τμήμα.


    Μπορεί να μιλάει για άνοιγμα του ερασιτέχνη χρόνια πριν εμφανιστεί ο Βγενόπουλος και θίξει το ζήτημα αυτό.


    Μπορεί να μιλήσει για περίεργες ιστορίες με Τσάκες που κρύβονται πίσω οι Βαρδινογιάννηδες ,όταν οι δεύτεροι του βάζουν σωματοφύλακες που δούλευαν στην Παιανία ή έπινε καφεδάκια με τον Γόντικα στο Κεφαλάρι.


    Μπορεί να μιλήσει για το φάγωμα του Μουνιόθ το 2006 όταν ο Γκούμας έκανε λάθη στην άμυνα στα τελευταία ματς με αποτέλεσμα να τερματίσουμε τρίτοι.


    Μπορεί να μιλήσει για μισθοφόρους δημοσιογράφους που κρατάνε εφημερίδες που μπαίνουν μέσα χρόνια τώρα.


    Μπορεί να μιλήσει για πάρα πολλά ,επειδή ακριβώς είναι συνέχεια στα γήπεδα και ξέρει πλέον τι ρόλο βαράει και ποιος.


    Όλοι κάνουν λάθος εκτιμήσεις ,αλλά στο τέλος η κριτική είναι ίδια για όλους.


    Αν θεωρείς πως η Θύρα 13 δεν θα στραφεί στο άμεσο μέλλον και κατά του Βγενόπουλου και του Πατέρα αν συνεχίσουν να παραμένουν επιλεκτικά εμφανείς ,τότε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.


    Δε γίνεται κάποιος που δεν ασχολείται τόσο ή μένει μακριά απο τα Παναθηναϊκά δρώμενα να έχει την ίδια άποψη με έναν που τα ζει καθημερινά ,γιατί κατά 99% δεν θα τα ξέρει τόσο καλά όσο ο άλλος. Και μιλάει για απλό κόσμο και όχι δημοσιογράφους.


    Δεν σου πα ότι θα ναι λιγότερο Παναθηναϊκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνεται από τα λεγόμενα σου οτι είσαι απλά ένα παιδαρέλι που νομίζει οτι επειδή είναι οργανωμένος είναι και κάτι σημαντικό . Επειδή σε έχω βαρεθεί θα σου πω κάτι και αν θέλεις το καταλαβαίνεις . Εσύ νομίζεις οτι επειδή πας στο πινγκ πονγκ αυτομάτως γίνεσαι και κάτι ιδιαίτερο στη ζωή σου και προσπαθήσεις να αντλήσεις σημαντικότητα μέσα απο τετοιες εκδηλώσεις.

    Σου εύχομαι λοιπόν να βρεις πιο σημαντικά πράμματα στη ζωή σου να ασχοληθείς όταν μεγαλώσεις και να ακολουθήσεις κάτι πιο σημαντικό από το να τρέχεις στα πινγκ πονγκ για να κερδίζεις μετάλλια Παναθηναικοφροσύνης από τους ομοίους.Εγώ δόξα το θεό τέτοιες τιμές δε τις έχω ανάγκη. Αν εσένα σε κάνουνε να αισθάνεσαι πιο σημαντικός χαλάλι σου. Μη μου τα λες όμως εμένα αυτά γιατι με κάνουνε να γελάω και ταυτοχρόνα να θλίβομαι με το πόσο στενούς οριζοντες έχεις .

    Έφυγε ο Βαρδινογιάννης και τώρα τον πήρατε εσείς με τον Αλαφούζο και όλο πάνε κατ ' ευχήν. ΑΦού κάνουνε κουμάντο άτομα σαν και εσένα με αυτές τις ιδεές αυτά τα πιστεύω τότε θα αρχιζει να μυρίζει αγιοκλημα .. Κούνια που σε κούναγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για την απορία σου , δεν πάω στο πινγκ πονγκ , γιατί δουλεύω κιόλας οπότε όπου προλάβω , αλλά το τμήμ το έχουν αναλάβει παιδιά αθηναϊκού σνδέσμου , που αντί να πάρουν κάνα ρούχο ή κάτι για τις οικογένειες τους , μαζύεουν λεφτά για ένα τμήμα του συλλόγου , που εσύ χλευάζεις . ο κόσμος έχει μάτια και κρίνει .


    δεν είσαι τίποτα άλλο , από έναν ελληναρά της πλάκας , που κάθεσαι πίσω από ένα pc και κράζεις όποιον σου χαλάει την λεζάντα . Ναι λοιπόν , όταν ρωτάς αθλητές ξένους ερασιτεχνικών αθλημάτων για τον κόσμο , όπως η Ρούξι , ο Αγκάμεζ κτλ σου λένε για τα παιδιά με τις πράσινες μπλούζες που ήταν δίπλα τους παντού . Όχι για τους καναπεδάτους κριτές σαν του λόγου σου .


    προσυπογράφω ότι σου απάντησε και ο press.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά που αναφέρεις έχουνε νόημα και σημασία αλλά νομίζω οτι μπερδευτήκαμε . Ένας οπαδός ή φίλαθλος δεν υποχρεούται να ξέρει αυτά που αναφέρεις , ούτε να κάνει ελέγχους στην ομάδα . Αυτές είναι δουλειές παραγόντων ή διοικησεών . Προσωπικά δε θα ήθελα να γνωρίζω τίποτα για όλα αυτά που αναφέρεις ( παρότι γνωρίζω αρκετά ) αν η ομάδα μου πηγαίνει καλά εμένα αυτό με νοιάζει . Δεν αισθάνομαι οτι όλα αυτά αφορούνε έναν απλό οπαδό της ομάδας δεν είναι αν θέλεις στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του. Αλλο ο οπαδισμός και το φίλαθλο πνεύμα και άλλο η συμμετοχή στη διοίκηση.

    Αυτά είναι καθήκοντα και υποχρεώσεις των ελεγχτικών μηχανισμών στην ομάδα. Ο ρόλος των οπαδών - φιλάθλων δε θα πρέπει να μπερδεύεται με τους ρόλους παραγόντων - διοίκησης. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν οι οπαδοί - φίλαθλοι θέλουνε να ανακατεύονται με την διοίκηση της ομάδας και ουσιαστικά είτε να ελεγχουνε την διοίκηση είτε να συμμετέχουνε σε αυτήν..Κάτι δηλαδή που γίνεται ουσιαστικά τώρα.

    Σε κάθε περιπτωση αυτά και πάλι είναι ανεξάρτητα με τα όσα έγραψα εγώ. Επειδή κάποιος μπορεί να γνωρίζει πράμματα δεν έχει δικαιώμα να βρίζει παίχτες να απειλεί άλλους Παναθηναικούς να καίει να να . Σε αυτό ελπιζω να συμφωνούμε. Και εγώ αυτές τις συμπεριφορές καυτηρίασα και οχι όσους γνωρίζουνε περισσότερα πράμματα από οτι εγώ επειδή έχουνε επιλέξει αυτό το τρόπο λειτουργίας . ΑΥτό είναι δικαίωμα τους άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συγχαρητηρια για το εξαιρετικο αρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O oπαδός αγαπάει τον Σύλλογο. Αναπόφευκτα όταν ασχολείσαι με κάτι πολύ ,ξέρεις και 2-3 πράγματα παραπάνω. Όταν μάλιστα οι διοικήσεις και οι παράγοντες δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και δημιουργούν άμεσα ή έμμεσα προβλήματα στον Σύλλογο ,τότε πρέπει να δράσει κι εκεί.


    Όλα τα παραπάνω στα είπα για να καταλάβεις ότι κάποιοι έχουν πιο βαρυσήμαντο λόγο απο εμάς. Μπορεί να εκδηλώνεται με λάθος τρόπους ,αλλά κάτι παραπάνω ξέρουν. Δεν είναι κακό να το αποδεχόμαστε.


    Στα περί επεισοδίων ,όσο καιρό διαβάζεις το blog νομίζω ξέρεις ποια είναι η θέση μου και δεν χρειάζεται να αναλωθώ σε αυτονόητα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Εξαιρετικά μονόπλευρο το συγκεκριμένο άρθρο.."


    Το οτι εσυ συμπαιρανες απο το τιποτα οτι οι οπαδοι εχουν δολο και συμφερον δεν ειναι εξαιρετικα προκατειλημμένη αποψη? Το γεγονος οτι αυτα που κανουν στο ποδοσφαιρο τα κανουν γιατι θεωρουν οτι μονο αν παταχθει ο Βαρδινογιαννισμος θα δει ασπρη μερα η ομαδα και εσυ αυτο το θεωρεις κακο και κατευθυνομενο, αυτο και παλι δεν ειναι προκατειλημμένη αποψη? Το γεγονος δηλαδη οτι βαρεθηκαν να βλεπουν την αγαπημενη τους ομαδα αιωνια δευτερη δε μπορει να αποτελει κινητρο για καποιον που αγαπα αγνα και αδολα το συλλογο?


    Με αυτη τη λογικη και εσυ εισαι τσατσος των Βαρδ γιατι καθε φορα πεταγεσαι να πεις κατι καλο για την οικογενεια..... ασε που σε παρακατω σχολια εκφραζεσαι υποτιμητικά και για τμηματα του ερασιτεχνη του Παναθηναϊκού... κριμα που δε περασαν και απο εκει οι Βαρδ, να φερουν τη μιζερια του ποδοσφαιρου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου