Καταλάβετε ένα πράγμα..



Επειδή οι φιλο-βαρδινογιαννικές φωνές αυξάνονται ξαφνικά ολοένα και περισσότερο και κυρίως από άτομα που δε θα έπρεπε (πιο πολύ για το καλό του Παναθηναϊκού), είναι ανάγκη να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. 

Ξεκαθαρίζω ότι ο καθένας που τάσσει τον εαυτό του με τη διοίκηση Τζίγγερ, έχει κάθε δικαίωμα να υποστηρίξει τη γνώμη του, έχει κάθε δικαίωμα να παραθέσει τα επιχειρήματά του, και έχει κάθε δικαίωμα να τον ακούσουμε. Κυρίως γιατί ακόμα πιστεύω ότι δε ζούμε σε μια κοινωνία μπαμπουϊνων που γρυλίζουμε όλοι μαζί και χάνεται το νόημα. Όμως το ίδιο πράγμα με εκείνους μπορεί να κάνει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Το ίδιο πράγμα μπορώ να κάνω κι εγώ. Δεν ξέρω αν πρόκειται για τσάτσους, στημένους, μισθοφόρους ή οτιδήποτε άλλο και δε με νοιάζει, γιατί έχω τη γνώμη μου και μπορώ να τη στηρίξω χωρίς να έχω βρει μέχρι στιγμής επιχειρήματα να με πείσουν για κάτι άλλο. Αλλά καλό θα είναι ειδικά σε περιπτώσεις παλαιμάχων ή άλλων ευαίσθητων προσώπων να υπάρχει διπλή προσοχή. Κυρίως γιατί πέρα από εκείνον που τους τάϊζε, υπήρχαν και οι χιλιάδες που έρχονταν τα σαββατοκύριακα στο γήπεδο να φωνάξουν το όνομά τους και να τους εμψυχώνουν όσο εκείνοι προσπαθούσαν. Οπότε αν πραγματικά νοιάζονται για το καλό του Παναθηναϊκού, ας σκεφτούν άλλη μια φορά ποια είναι η θέση τους.

Και μιας και το ανέφερα, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου: Δε θέλω να ξαναδώ την οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό. Γιατί; Επιχειρήματα όπως τίτλοι, ξεγυμνώματα, παράγκες κτλ έχουν χιλιοειπωθεί, μην τα επαναλάβω. Μπορώ να τα συνοψίσω πολύ πιο γρήγορα. Δε με κάλυπτε η προοπτική τους. Δεν έκαναν το παραμικρό για να με πείσουν ότι πρέπει να τους εμπιστευθώ. Διλήμματα όπως αιώνια δεύτερος ή αιώνια όγδοος είναι για τους ηττοπαθείς κατά τη γνώμη μου. Εγώ θέλω να είμαι (αιώνια) πρώτος. Και καλύτερος επίσης. Γιατί κι εκεί δε με κάλυψε ούτε ο ολυμπιακός.

Να γίνω μπαμπουϊνος; Μπορώ άνετα με ένα παράδειγμα: Αν σχόλασα το μπάζο την πρώην μου που με έπρηζε στη γκρίνια γιατί πιστεύω ότι αξίζω παραπάνω, δε θα γυρίσω για ξεπέτα επειδή έχω να γαμήσω πάνω από χρόνο. Θα περιμένω τη μουνάρα. Γιατί αν μη τι άλλο, η ζωή σου δίνει αυτό που πραγματικά θες. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

Σχόλια

  1. Σωστός ο παίκτης για όλα και ειδικότερα για τη τελευταία παράγραφο!! Κανονίσε κανένα gathering των πιστών του blog να μιλήσουμε για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Αλεξόπουλος28/1/13 9:01 μ.μ.

    Τι είπες τώρα ρε αδελφέ.. Ωραία η σκέψη σου, από μένα οκ, ειδικότερα αν συνδυαζόταν με ένα Παναθηναϊκό event, αλλά νομίζω ότι αν ήταν να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου