Ποδόσφαιρο για λίγους. Μια φωτογραφία όλα τα λεφτά.



Η φωτογραφία ανέβηκε στο επίσημο site της Θύρας 13 και είναι απο την Κυριακή ,όταν οι αστυνομικοί δεν άφησαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού που είχε εισιτήρια να πάει να δει την αγαπημένη του ομάδα. Γιατί; Γιατί ο Χριστοβασίλης δεν τους ήθελε στο γήπεδο επειδή πέρυσι τα σπάσανε. Αυτό είναι η επίσημη δικαιολογία. Η ανεπίσημη και πιο ρεαλιστική είναι ότι η ομάδα του Χριστβασίλη ανήκει στο άρμα του Β.Μαρινάκη και εκκτελεί τις εντολές του.


Αλλά μια ερώτηση ,για τα περί σπασίματος στο περυσινό ματς. Θυμάται κανείς γιατί τα σπάσανε οι δικοί μας; Μήπως επειδή και πέρυσι κρατούσανε 500 άτομα έξω απο το γήπεδο με το ματς να έχει παίξει 45' και την θερμοκρασία να είναι υπό το μηδέν; Μήπως επειδή την ώρα που η αστυνομία κορόιδευε ότι τον κόσμο ότι θα τους βάλει ,οι παγουράδες το παίζανε μάγκες προκαλώντας τον κόσμο μας;

Εν έτη 2013 είναι έγκλημα να θες την ομάδα σου σε εκτός έδρας παιχνίδι κι ας έχεις πληρώσει κανονικά εισιτήριο. Είναι έγκλημα ,γιατί ο οπαδισμός στην Ελλάδα πρέπει να πάψει να υφίσταται. Και σε αυτό βοηθάνε όλοι Και το κράτος και οι παράγοντες και οι οπαδοί μεταξύ τους.

Η φωτογραφία μιλάει απο μόνη της. Όλα τα άλλα είναι για να χουμε να λέμε..

Σχόλια