Κερδίσατε ,αλλά με ...καταφέρατε!



Με γκολ των Ζέκα και Μπουμσόνγκ η ομάδα μας πήρε το τρίποντο μέσα στο Περιστέρι. Νίκη μετά απο δύο μήνες σχεδόν.


Δεν θα μπω στην διαδικασία να κάνω κριτική του ,μιας και ούτε στο γήπεδο του Ατρόμητου βρέθηκα ,ούτε το ματς απο την τηλεόραση είδα ,παρά μόνο τα τελευταία 15 λεπτά. Γιατί; Γιατί όσο ρομαντικός κι αν είμαι με την πράσινη φανέλα ,ξενέρωσα. Ξενέρωσα και δεν ήθελα ούτε στο γήπεδο να πάω ,ούτε καιγόμουν να δω το ματς. Όχι γιατί δεν πίστευα πως μπορούμε να πάρουμε την νίκη ,αλλά γιατί δεν με ενδιέφερε. Μπορεί να ακούγεται άσχημο ,αλλά είναι εξίσου άσχημο να διαπιστώνεις πως η πορεία της ομάδας και το όποιο αποτέλεσμα εξαρτάται απο τις ορέξεις των παικτών σου και όχι απο το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Θα μου περάσει η ξενέρα. Έτσι κι αλλιώς ,τόσα έχουν δει τα μάτια μας ,δε γίνεται να ξενερώσω τώρα.

Και όπως φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που ξενέρωσα...


Σχόλια

  1. Κρίμα, άλλος ένας αγαπημένος παλαίμαχος (Λιβαθηνός) βγήκε στη νεα ερυθρολευκη τηλεοραση με νοσταλγικούς ύμνους για την πολυαγαπημένη οικογένεια και ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. Πάλι κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO PANO POY ANSRTITHIKE TA LEEI OLA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομάδα έκανε καλό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό και μπράβο στους παίχτες που έχουνε ακούσει πολλά. Μερικά δίκαια τα περισσότερα άδικα . Αλλά ας μείνω στα αγωνιστικά . Μπορεί το παιχνίδι μας να βελτιώθηκε επειδή εκμεταλλευτήκαμε το λάθος της άμυνας του Ατρομήτου αλλά είμασταν εκεί στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα . Όλοι οι παίχτες κάνανε σωστό pressing προσφέροντας κάλυψη ο ένας στον άλλον ειδικά στο τομέα της άμυνας . Το πρώτο γκολ πέρα από το λάθος του ΑΤρομήτου από αυτό ακριβώς προήλθε από το έντονο pressing , με το που έγινε το λαθος φύγανε φυσέκια ( όπως θα έλεγε ο Αλέφαντος ) ο Τοτσέ με τον Ζέκα και κάνανε το γκολ .


    Ο Ζέκα και το έχω ξαναπεί κάνει μεγάλα παιχνίδια ακόμα και όταν όλος ο Παναθηναικός είναι τραγικός έχει ανέβει πολύ από τον Δεκέμβρη και έπειτα και μπράβο στο παλικάρι ..Ο Τοτσέ σταθερότατος και με το που έβαλε κάποια γκολ και βρήκε ψυχολογία προσφέρει στην ομάδα και στην ανάπτυξη παιχνίδιου κάτι που αυτή τη στιγμή η ομάδα επειδή ακριβώς παίζει χωρίς οργανωτή το χρειάζεται ! Κακά τα ψέμματα η ομάδα πριν το γκολ είχε αμυντικούς προσανατολισμούς και έπαιζε για το 0-0 ..


    Ουσιαστικά αυτή ήταν η τακτική του Φάμπρι ο οποίος έξυπνα βλέποντας τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας έπαιζε με το μικρότερο ρίσκο στην επίθεση .Με αυτό ακριβώς τον τρόπο και τις γρήγορες επιθέσεις που ( περισσότερες από την καλή πλευρά μας την δεξιά ) αποφύγαμε τα ρίσκα και τα λάθη ενώ επειδή ακριβώς το αμυντικό δίδυμο του Ατρομήτου είναι αργό το γρήγορο παιχνίδι μας με τις αντεπιθέσεις μας έφερε σε πλεονεκτική θέση . Για μένα λοιπόν ο Φάμπρι κέρδισε πόντους γιατι τακτικά ήταν πολύ διαβασμένος . Βιαστική λοιπόν η θυσία και του Φάμπρι . Ας τον δούμε λίγο γιατι μπορεί να κάνει αλλοπροσάλες δηλώσεις αλλά όπως κάθε προπονητής θέλει τον χρόνο του.


    Ο Σειταρίδης έκανε μετά από τον Τοτσέ και τον Ζέκα πολύ καλό παιχνίδι και δείχνει φέτος να κάνει την καλύτερη του χρονιά από τότε που επέστρεψε στον Παναθηναικό .



    Τα αρνητικά τώρα : Ο Σπυρόπουλος έκανε ένα ακόμα κάκιστο παιχνίδι και δε συνδιάζεται καθόλου καλά με τον Σισοκό ..
    Στη φάση του δεύτερου γκολ ο Μπουμσονγκ ακόμα διαμαρτύρεται για την προήγουμενη φάση..πράγμα ανεπίτρεπτο..


    Πάντως όσον αφορά τις μεταγραφές η ομάδα χρειάζεται απαραίτητα κάποιον ακόμα Σέντερ φορ που να πλαισιώσει τον Τοτσέ . Ή αν δεν γίνει αυτό πρέπει να πάρει οπωσδήποτε κάποια ματς ο Αποστολόπουλος.


    Χρειαζόμαστε ακόμα έναν κεντρικό χαφ με οργανωτικές δυνατότητες που θα πατάει περιοχή..Αυτή τη στιγμή αυτό δε το κάνει κανένας στην ομάδα !



    Αυτές οι δύο προσθήκες είναι σημαντικές για να προσπαθήσουμε να μπούμε στα play - off..Ρωτήστε τον Ρότσα..για κανένα παιχτάκι ..από Αργεντινή..


    Φάμπρι κοίταξε να εκμεταλλευτείς και τους πιτσιρικάδες καλύτερα γιατι η καθιέρωση τους είναι πιο σημαντικός στόχος από το να βγάλουμε την ομάδα στα play off..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου