Χάσαμε απο τον Λεβαδιεακό. Ε και;



Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έχει πάψει να με απογοητεύει χρόνια τώρα. Μπορεί να με στεναχωρούν ή και να με τσαντίζουν στιγμιαία κάποιες ήττες ,αλλά στην ουσία δεν μου "ραγίζει" κάτι μέσα μου. Τα δάκρυα για τον Παναθηναϊκό έχουν στερέψει και ντρέπομαι που το λέω. Τελευταία φορά ήταν πριν 2 χρόνια στον άδικο αποκλεισμό μας στο 98' απο την Άεκ για το Κύπελλο Ελλάδος.


Χάσαμε απο τον Λεβαδειακό μέσα στην έδρα μας με 1-2 και ενώ προηγούμασταν. Ε και;

Είμαστε 19 πόντους πίσω απο την κορυφή ,4 πόντους απο την είσοδο στα play off και στην ένατη θέση. Και πιθανότατα αύριο θα πέσουμε ακόμη πιο κάτω. Ε και;

Κάναμε σήμερα έναν Βασιλείου μάγκα προσφέροντας του δύο γκολ και μια εμφάνιση που θα την μνημονεύει μετά απο χρόνια στα εγγόνια του. Ε και;

Κάναμε μεταγραφή έναν Ιάπωνα και πιθανότατα καμία άλλη. Ε και;

Οι παίκτες μας στήνουν την ομάδα απο μέσα. Ε και;

Το λαϊκό παχύδερμο χαϊδεύει την κοιλιά του απο ευχαρίστηση κάθε φορά που γκελάρουμε και ψάχνει την ευκαιρία του για να μας (ξανά)στήσει. Ε και;

Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Πλέον ,τα νεύρα ,το κλάμα και τα αναθέματα έχουν μετατραπεί σε απάθεια. Δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ήμουν απο τους πρώτους που έλεγα πως φέτος θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και πως θα ματώσουμε ψυχικά και το πίστευα. Αλλά έχω ήδη βγει off εδώ και καιρό...

Κι ας πιστεύω πως μετά την καταιγίδα ,έρχεται πάντα η λιακάδα...

Σχόλια

  1. Τα φετινα χάλια από την ομάδα εγώ τουλάχιστον δε τα έχω ξαναζήσει. Αυτό το πράγμα δεν είναι Παναθηναικός . Δεν έχω χάσει αγώνα για αγώνα και σήμερα πραγματικά..ενώ έβλεπα το παιχνίδι ορισμένες φάσεις σκέφτομουν αξίζει να το δώ όντως ;

    Δεν είναι η ήττα είναι αυτό το άθλιο πράγμα με αυτή την αθλιότατη διοίκηση Αλαφούζου και τη μερίδα ανθρώπων που ζούνε από τον Παναθηναικό κάνοντας τους αυλικούς όποιου τους πετάξει ένα κομμάτι ψωμί .Είναι αυτή η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και ΟΡΑΜΑΤΟΣ ..

    Δεν είναι το αγωνιστικό ..εδώ μιλάμε για αρρώστια χωρίς καμία ελπίδα.
    Διοικηση ΜΗΔΕΝ ..Ένας μιντιάρχης και γύρω γύρω αυλικοί..
    Ομάδα μηδέν ..
    Παίχτες..Τι να σχολιάσει κανείς..
    Πως θα βελτιωθεί αυτό το άρρωστο πράμμα με τον Ντινά και τον Σπυρόπουλο που έρχονται καλοκαίρι ( ενώ συνέχεια η ομάδα αποδομείται ; ) ;

    Τι να λέμε τώρα θέλει ΞΗΛΩΜΑ ο Παναθηναικός από την αρχή. Και δε λέω για παίχτες αλλά για διοικητικούς και στημένους γύρω γύρω..Αυτοί να ΦΥΓΟΥΝΕ..

    Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναλάβουν τις ΕΥΘΥΝΕΣ τους οι μέτοχοι που δημιούργησαν το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ. Ο κύριος Βγενόπουλος και ο Πατέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΜΙΚΡΟΙ¨ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ... ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά φίλε.
    Έψαχνα να βρω ένα θετικό θέμα για να γράψω, αλλά όπως βλέπεις και εσύ τίποτα καλό δε μπορεί να βρεθεί αυτές τις μέρες για την ομάδα μας. Με μέλλον που προμηνύεται κακό, εξ αιτίας των ανθρώπων και του τρόπου που έχει στηθεί αυτός ο Παναθηναϊκός. Και γι' αυτό εσκεμμένα το μυαλό μου απασχολούν οι δηλώσεις τού χουάν και του μπουμσόνγκ, ως οι μόνες που δείχνουν κάτι που σπανίζει στα εσωτερικά μας. Που σε άλλες συνθήκες θα φώτιζαν αισιόδοξα. Αλλά αυτός ο σύλλογος έχει τόσες πολλές αντιθέσεις στους ανθρώπους του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον Πατέρα και τον Βγενόπουλο θα συμφωνήσω ότι έχουν μερίδιο ευθύνης αλλά μου κάνει εντύπωση που αφήνεις στην απ'έξω τον Βαρδινογιάννη.Δηλαδή θεωρείς ότι ο άνθρωπος που είχε την πλειοψηφία των μετοχών όπερ και την πλειοψηφία των μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο δεν ήξερε τι γινόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς και ο Τζίγγερ έχει μερίδιο ευθύνης και μεγάλο μάλιστα. Όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά . Ο Τζίγγερ αφού κάποιοι τον βρίζανε συνέχεια και θέλανε να τον διώξουνε ΕΦΥΓΕ εδώ και πολύ καιρό . Οι Βγενόπουλος και Πατέρας παραμένουνε εδώ κρατώντας τα ποσοστά τους. Έχουνε λοιπόν δύο επιλογές ή να φύγουνε οριστικά και αυτοί δίνοντας τα ποσοστά τους όπως έκανε ο Τζίγγερ , ή να δηλώσουνε πραγματικά παρών χωρίς μπροστινούς και να βάλουνε ζεστό χρήμα στην ομάδα !



    Γενικά όλοι ξέρουμε τι έγινε στη περιόδο της πολυμετοχικότητας και ο καθένας έχει τη γνώμη του για το ποιος φταίει και πόσο . Το θέμα δεν είναι αυτό . Το θέμα είναι το αύριο της ομάδας .



    Είναι ξεκάθαρο οτι ο Αλαφούζος και η Συμμαχία δεν είναι λύση ίσα ίσα ζημια προκαλούνε. Οπότε είναι αναγκαίο οι παρόντες μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες .. Ξαναλέω αν δε το επιθυμούν να εγκατελείψουν οριστικά τις μετοχές τους και να σταματήσουν να κρύβονται ! Να γίνει ένα ολοκληρωμένο μετοχικό ξεκαθάρισμα μήπως και μελλοντικά βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος και αναλάβει την ομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ότι έχουμε μπεί πλέον σε μια περίοδο όπου θα πρέπει να ξεκαθαρισθούν οι προθέσεις του οποιοδήποτε μετόχου.Η ομάδα χρειάζεται χρήματα ούτως ώστε να δει τι θα κάνει στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ειπες ολα μάγκα. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια νιώθω. Ούτε να σχολιάσω δεν μου βγαίνει πια. Απλά τώρα το άρθρο με εξέφρασε απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου