Γιώργος Βαρδινογιάννης: "Αφού μας βρίζουνε ,πως να γυρίσουμε; Εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο απο εσάς"



Μετά το τέλος του ματς ,όταν κάποιοι του ζήτησαν να βγει ο ίδιος μπροστά.

Δυστυχώς κάποιοι μπορεί να βλέπουν πολύ πιο μπροστά απο ότι εμείς και να φέρνουν τις εξελίξεις στα μέτρα τους.

Ελπίζω αυτό να ήταν μια δήλωση του αέρα και όχι επιστροφή ηρώων. Γιατί την κουβέντα με τον οπαδό της ομάδας που φώναζε ,ό Γ.Βαρδινογιάννης του την έπιασε ,για να πει μετά πως η Θύρα 13 δεν πανηγυρίζει ούτε τα γκολ της ομάδας...

Τέλος πάντων...

Σχόλια

  1. άσταδιαλα μούμια , που θα πιάσεις και την θύρα 13 στο στόμα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεφτιλισμενε ΠΡΟΔΟΤΗ Μαμρα που εστησες κωλο στον Σωκο και τον αφησες να αλωνιζει,εισαι η αρχη του κακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετάνοιες πρέπει να κάνουνε μπροστά σου ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ μας. Γελοία γαυροειδή όσοι σε βρίζουνε ξεδιάντροπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ,ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 80 ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΙΟ ΑΝΙΩΘΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΗ .ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΣ ΘΥΜΙΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΗΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wKk0r960NtQ#t=342s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. as pei giati voithise kai o idios me tin apoxwrisi tou to 2000 ,ton kokkali na kseftilizei kathe enoia dikaiou panw ston panathinaiko kai meta tha ksekinisume tis metanoies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καπετανιος του γλυκου νερου θες να πεις, 5 πρωταθληματα σε 20 χρονια και μολις ειδε τα σκουρα με σωκο την εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν του πιστώνετε πάντως τα πέτρινα χρόνια του γαύρου. Βρές την δήλωση αποχώρησής του και πες μου αν διαφωνείς. Και θα το ξαναπώ, δεν είναι δουλειά ιδιωτών πολιτών με "διαφορα" "μεσα" να επιβάλλουν την εφαρμογή των νόμων. Αυτά για τα οποία τον κατηγορείς οτι δεν έκανε, είναι δουλειά της πολιτείας και τν θεσμικών φορέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιχειρήματα Ολυμπιακού χρησιμοποιείς. Έτσι και ο Τσουκαλάς και οι γαύροι μετράνε τα πρωταθλήματα, 38, 39, κλπ. Διακίωσέ τους. Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είχε 20 χρόνια στο τιμόνι και πολεμούσε. Με ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ έζησε τα πέτρινα χρόνια του ο γαύρος. Και ποτέ δεν την κοπάνησε πηδώντας απο το καράβι όπως κάτι όψιμοι γιαλατζί "καπεταναίοι" μετά απο "αυθόρμητα" επεισόδια αφήνοντας το Μαρινάκη να αλωνίζει και μη καταδικάζοντάς τον ΠΟΤΕ αφήνοντας την ομάδα ομάδα σε ελεύθερη πτώση προς το γκρεμό όπως έκανε και στον Εθνικό άλλως τε. Και κάτι άλλο, προκειμένου να στηρίξεις την προπαγάνδα σου, μην μειώνεις τουλάχιστον τα πρωταθλήμτα της ομάδας σου(;;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τώρα θες να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας; αποχώρησε γιατί θίχτηκε που ο πράκτορας αγόραζε πρωταθλήματα; να κάτσει εκεί και να μην τον αφήνει να τα αγοράζει. Βαρδινογιάννης ήταν ,όχι κάποιος αδύναμος ανθρωπάκος.


    Η οικογένεια του άφησε έρμαιο στις ορέξεις του πράκτορα τον Παναθηναϊκό. Αν δεν θες ή δεν μπορείς να το δεις ,δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πλήρωνε αυτός; να τους σκοτώσει; "ΟΧΙ ΣΤΟ DVD ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. na min epetrepe na erxetai o kathe papadakos ,douros ,papoutselis ,tsagkarakis ,kasnaferis ,nikou
    na min epetrepe stisimata se patres ,rizoupoles ,toumpes ,xarilaou


    ektos ki an o kokkalis itan pio isxyros apo tin oikogeneia
    ektos ki an o vardinogiannis o giwrgos itan toso agathos kai den mporouse na polemisei ta skata
    ektos ki an yphrxe riti entoli apo ton vardi na analavei ta inia o tzigger.


    tote oi euthines pane ston vardi.


    pantws gia na ftasoume sto simera kai na ponaei perissotero opws leei ,katalytiko rolo kai afethria olwn autwn apotelese i aniparksia tis oikogeneias tou kai i pathitikotita tous sta ekglimata tou praktora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο περιγραφές καλά πάμε, αλλά επι του πρακτέου τίποτα. Όσον αφορά τον Κόκκαλη, τότε ήταν ολόκληρο κρατος-πασοκ-ζιμενς-ιντρακομ. Εν κατακλείδει, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι αυτό που λέμε παρασκήνιο και πώς ελέγχεται. Και δεν ήθελα ποτέ το όνομα της ομάδας μου να κηλιδωθεί με αυτό.. Όσον αφορά το σήμερα, οι κακοί και ανίκανοι φύγανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η - ποδοσφαιρική - ένδεια του Καπετάνιου φάνηκε με τον θάνατο του Θόδωρου το Σεπτέμβρη του 1996. Μετά πήρε αγωνιστικό κατήφορο η ομάδα και χρειάστηκε να παραγκωνιστεί ο Καπετάνιος το 2000 για να κάνει πάλι καλή ευρωπαϊκή πορεία το 2002. Ο Θόδωρος ήταν ο μόνος από την παλιά φρουρά που γνώριζε το τόπι (καθώς φαίνεται μάλλον και από την καινούργια). Απόδειξη ότι εκείνη την ... προπολεμική εποχή η ομάδα είχε σκάουτερ, τον Καλογερά, ενώ οι άλλες ομάδες έκαναν ακόμα ουγκ στης σπηλιές.

    Θυμίζω ότι και εξωαγωνιστικά, η περίφημη συνέλευση της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη, όταν ο Θρήνος πήρε τα ηνία στο δικαιοδοτικό όργανο, έγινε το Δεκέμβρη του 1997. Ένα χρόνο και κάτι μετά το θάνατο του Θόδωρου και με τον Καπετάνιο να είναι ακόμα πρόεδρος της Πανάθας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; ότι εγώ κρίνω και τους μεν και τους δε όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.


    Εσύ ζήτημα να έχεις πει μισό αρνητικό για τους Βαρδινογιάννηδες.Προφανώς όλα αυτά που σου πα φταίει ο φούφουτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενδιαφέρουσα θεωρία να φταίει το θύμα. Δεν έχει κανένα νόημα να πώ κάτι αρνητικό για τους Βαρδινογιάννηδες γιατί δεν θα απενοχοποιήσω το ένοχο παρόν για το οποίο δεν φταίνε. Δεν φταίνε για την 9η θέση, δεν φταίνε για το -26. Επίσης δεν μπορώ να διαννοηθώ οτι είμαστε σε αυτή την κατάσταση και δεν ακούγεται κιχ. Τη στιγμή που χαλιόταν ο κόσμος για τις λαχανί φανέλες και τα 700 χιλιάρικα που έπρεπε κατα κάποιους να πάρι ο Παπαδόπουλος. Δε γίνεται να σκυλοβρίζαμε τον Μαλεζάνι και να αποθεώνουμε Φάμπρι. Όλα αυτά -και άλλα πολλά- δείχνουν άκρως ύποπτη μεροληψία. Και δεν αφορά εσένα προσωπικά. Και κάτι άλλο, είναι αυτονόητο οτι απο αυτούς που μπήκανε πρέπει να έχουμε πολλαπλάσιες απαιτήσεις και 100 φορές σκληρότερη κριτική και ο λόγος είναι απλός. Υποσχεθήκανε και τάξανε μια καλλίτερη κατάσταση και σαν ψυχοσύνθεση, δεν δέχομαι οτι κάποιος θα προσπαθήσει να με δουλέψει. Γιατί το να το καταφέρει δεν γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απο όσο σε θυμάμαι να σχολιάαζεις στο blog ,με πρώτη φορά χοντρικά πριν ένα χρόνο και κάτι, δεν διάβασα ποτέ σου να πεις κάτι αρνητικό για την οικογένεια. Προφανώς ούτε και πέρυσι δεν θεώρησες περίεργο που τα μέλη του Τζίγγερ στο ΔΣ παραίτηθηκαν και οδήγησαν την ομάδα ένα βήμα πριν το Πρωτοδικείο.


    Την αναφορά σύγκρισης Φάμπρι και Μαλεζάνι ,δεν την σχολιάζω καν. Ο ένας έκατσε 1,5 χρόνο και "προσέφερε" τόσα και ο άλλος κλείνει δύο εβδομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τους λόγους που δεν έχει κανένα νόημα να πώ κάτι αρνητικό τους ανέφερα και δεν διαφωνείς όπως βλέπω. Όσον αφορά τα μέλη, εννοείς αυτούς που παραιτήθηκαν επειδή ήταν άνθρωποι του τζίγγερ και δεν ήθελε ο κυρανδρέας να διαχειριστούν τα χρήματα που θααα έβαζε και μάλιστα απείλησε με ποινικές κυρώσεις; πριν λίγες μέρες τους λέγανε ανθρώπους του τζίγγερ που έπρεπε να πάρουν πόδι για να μπορέσει να βάλει τα λεφτά του ο εκτοξευτής. Τη σύγκριση καλά κάνεις και δε την σχολιάζεις καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που ανέφερες τους λόγους ρε άνθρωπε και δεν διαφώνησα; ΠΟΥ; Θες να με τρελάνεις;

    Τα χρήματα που είχε περάσει στην ΠΑΕ ο Βγενόπουλος (και δεν θααα είχε βάλει) είχε πει να χρησημοποιηθούν για συγκεκριμένους σκοπούς (αποπληρωμές παικτών και να μην χαθούν στην πορεία σε διάφορα άλλα). ήταν στημένη η παραίτηση τους για να μην μπορεί να κουνηθεί φύλλο στην ΠΑΕ ή όχι;



    Και για να μην το κουράζουμε ,πες μου που ανέφερες για ποιο λόγο ότι δεν τους ρίχνεις κάπου ένα μείον; Ότι δεν τους θεωρείς και αυτούς υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάποια από τα σχόλια έχουν τόνους άγνοιας είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω χαζομάρας.......χωρίς τον πραγματικό καπετάνιο και όχι τον άλλο της φακής τώρα θα ειμασταν σε χειρότερα χάλια από εκεί που μας έφτασαν οι σωτήρες σας...........απλά υπενθυμίζω ότι γράφουν και άλλοι φίλοι πέτρινα χρόνια μεταγραφές από Ελλάδα τους καλύτερους δεν χρωστάει πουθενά φοβερά ευρωπαϊκά βραδιά.................τώρα??????? -50000 από τον πρώτο και είμαστε γάμω.........μπράβο ρε μάγκες του φορέα δειρτε κανένα οικογενειάρχη να νοιώσετε μεγάλοι άνθρωποι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευχαριστώ.

    Ήταν και μια δοκιμή, για να δούμε αν κάποιος συγκεκριμένος από τους επισκέπτες του ιστολογίου θα τολμήσει να απαντήσει. Όπως βλέπουμε δεν τόλμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1ον) επί ποιού ο γαύρος έζησε τα πέτρινα χρόνια του;
    2ον) θεωρείς οτι μεχρι το '97 είχαμε δική μας παράγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είχε πεί να μην πειραχτούν καθόλου αλλιώς θα στραφεί νομικά. Ορθώς παραιτήθηκαν, γιατί δεν όρισε δικά του μέλη; έγραψα οτι οι Βαρδινογιάννηδες δεν φταίνε για την 9η θεση και το -24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ορθώς παραιτήθηκαν και σταμάτησαν την λειτουργία της ΠΑΕ;


    Οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σταμάτησαν τη λειτουργία της ΠΑΕ;;;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπορούσε να παρθεί καμία απόφαση για το οτιδήποτε με διαλυμένο ΔΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να υποθέσω ότι στα καθαρά αγωνιστικά θέματα που περιγράφει η 1η παράγραφος συμφωνείς απόλυτα γι' αυτό και περνάς κατευθείαν στη 2η;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βεβαίως, ορίζεται νεο ΔΣ και λαμβάνονται αποφάσεις με 50% αντί για 67% βάσει καταστατικού. Επίσης μπορούσε και να αντικαταστήσει τα μέλη αυτά με δικά του ο κυρανδρεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α ναι ε; Έχεις δει πολλές εταιρίες ο μεγαλομέτοχος να διαλύει τα ΔΣ αποσύροντας τα μέλη του και ο μικρομέτοχος να ορίζει δικά του παίρνοντας και τις υποχρεώσεις του πρώτου ,έτσι; Ωραίος είσαι εσύ ρε ...να σε βάλουμε να διοικήσεις καμία εταιρία και να δίνεις συμβουλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Sorry ksexastika.. tis ypoxrewseis o vgenopoulos tis dimiourgise. oxi o megalometoxos. ksexasa oti oli i kakodiaxeirisi ginotan en agnoia tou. kai pali sorry.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ε ναι ρε τι λες τώρα .
    μια ωραία πρωϊα μπήκε στην παε , αιχμαλώτησε τον παρκαδόρο , και έφτιαξε την οικονομική πολιτική της παε .
    τι , συνυπέγραφαν ΟΛΟΙ οι μέτοχοι την οικονομική πολιτική της παε ;


    έλα μώρε .
    ρε τι γίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γινόταν κακοδιαχείριση τελικά; ναι ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαφωνείς με την οικονομική πολιτική που ασκήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. To "θύμα" από αυτοσεβασμό και μόνο οφείλει να αντισταθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι, εδώ και πολλά χρόνια, το κριτήριό μου να κρίνω την ομάδα. Εξού και το ψευδώνυμό μου, που σημαίνει εκκολαπτόμενος υπουργός (εξωτερικών), Πρέσβης ήμουν, περίμενα ότι θα εξελιχθώ στην ιεραρχία με μια κούπα. Ας ήταν και αυτή του "παρακατιανού" Europa League. Αλλά έγινα κλητήρας! Όχι χωρίς ευθύνη και του Πατέρα. Πάντα για την Ευρώπη μιλάω.

    Η περίπτωση του Καπετάνιου είναι τρανό παράδειγμα κάποιου που καρπώθηκε τα επιτυχημένα πεπραγμένα άλλου, αφού ο Θόδωρος έκανε το κέφι του χωρίς να επιθυμεί τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Καπετάνιος είναι άδειος από ποδοσφαιρικές γνώσεις και δεν μπορεί μόνος να οδηγήσει το σύλλογο σε στρωτά μονοπάτια. Επειδή είμαστε παναθηναϊκοί δεν γίνεται να αναφερθούν διάφορα τραγελαφικά συμβάντα με αυτόν πρωταγωνιστή και να μας περιπαίζουν οι άλλοι.

    Ούτε προκύπτει κάποιος άλλος στην οικογένεια που μπορεί να τη "στρώσει", με κάθε επιφύλαξη αφού δεν τους ξέρω όλους. Εκτός που κοντεύω να σιγουρευτώ ότι δεν θέλουν κιόλας.

    Δεν με απασχόλησαν ποτέ (πέραν της ευκαιρίας για πλάκα) τα πέτρινα χρόνια του Θρήνου, δεν είμαι απ' αυτούς που θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Το πρόβλημά μου με τη λιμανίσια σαλαμούρα δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια και δεν είναι ποδοσφαιρικό. Κοινωνικοπολιτικό είναι. Όχι κομματικό, κοινωνικοπολιτικό.Ξέρω για τους misfits, τη red mafia και διάφορες άλλες "εμπορικές" δραστηριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ginaton apo ton vgenopoulo kai ton patera.
    eis varos tou tzigger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. χαρά στο κουράγιο σου. Τίποτα άλλο δε σου λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αστικοί μύθοι, αφ' ου πέθανε ο Θόδωρος. Άντε να κάνεις συζήτηση λες και θα μιλήσει ο Θόδωρος απο τον τάφο. Στοιχειωδώς αν γνώριζες κάποια πράγματα, θα ήξερες οτι οι Βαρδινογιάννηδες λειτουργούν και αποφασίζουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ. Ούτε ο Θόδωρος έκανε του κεφαλιού του- ο οποίος είχε την καύλα του ΟΦΗ-, ούτε ο Γιώργος, ούτε κανένας. Όπως ούτε ο Τζίγγερ τα μετέπειτα χρόνια. Και φυσικά, αυτό που περιγράφεις απο το '97 και μετά, είναι η δημιουργία της παράγκας, την οποία εμείς δεν είχαμε ΠΟΤΕ πριν και δεν το επιδιώξαμε εξ' άλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "ΟΧΙ ΣΤΟ DVD ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ". "Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τα πέτρινα χρόνια του γαύρου έγιναν επι Καπετάνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καπεταναίοι που την κοπανήσανε μετά απο ..επεισόδια με το Βόλο. Που είχανε κολλητιλίκια με μπέους και θέλανε Κανελλόπουλους και κάνανε συμμαχίες στη Μύκονο με το Βαγγέλη και τον Αχιλλέα. Το τους το Βαγγελη ντε, που το ελληνικό ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι τρισευτυχισμένο που τον είχε και ο οποίος βεβαίως βεβαίως, δεν είχε καμιά σχέση με τα στημένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. gia to simerino xali ftaine vgenopoulos kai pateras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. α ρε καμαριερα των βαρδ που ξερεις και τα ενδοοικογενειακα , τους ζεσταινεις και τις παντοφλες μηπως ή τους βραζεις και κανα τσαγακι ? παντως αθελα σου αποκαλυψες οτι ο τζιγγερ δεν δρουσε αυτοβουλως αρα μεταξυ των αλλων αντιπαναθηναικων και προδοτικων επιλογων του ,το ευχαριστω στην οικογενεια του πρακτορα ειχε την εγκριση ολης της φαμιλιας των βαρδ , λογικο να μου πεις , συνενοχοι ητανε στα εγκληματα....εκτιθεσαι και σε αυτο αλλα και γενικα και σε αλλα θεματα που δεν της παρουσης , αστειε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν ειπώθηκε κανένα ευχαριστώ στην οικογένεια του πράκτορα. Όποτε μπορείς, έλα να με εκθέσεις τεκμηριωμένα και χωρίς χαρακτηρισμούς. Αλλά μπορείς να μιλήσεις και αλλιώς αραγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ειδες ? δεν εχει νοημα η κουβεντα μαζι σου , γιατι λες ψεματα , απροκαλυπtα κιολας ,
    που και να μιληγα για γαμους και προσκλησεις δηλαδη ,εκει να δω τι αλλο ψεμα θα ξεφουρνιζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τα πέτρινα χρόνια του γάβρου οφείλονται στον Κοσκωτά...
    πέρασαν τόσα χαμένα χωρίς να επιδιώξει να κατασκευάσει γήπεδο...
    Ο "Θείος" άφησε τον οσφπ με γήπεδο και προπονητικό
    Οι δικοί μας όχι μόνο χωρίς γήπεδο, αλλά υπονομεύοντας και την προοπτική κατασκευής
    και επιπλέον με 1εκ ευρώ ενοίκιο για το προπονητικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είδες που δεν μπορείς να μιλήσεις; ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ και ασε τα ΚΟΚΟΚΟ. Και μετά έλα να κουβεντιάσουμε για γάμους, Μυκόνους, το φίλο το Βαγγέλη και ο,τι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ψεμα στο ψεμα τo outsider ,ποσο πιο κατω τελικα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. καταρχήν εκφράζω άποψη προσωπική, δεν "τσαμπουνάω"... αν ρίξει κάποιος μια ματιά σε όλα τα σχόλια θα καταλάβει αμέσως ποιός "τσαμπουνάει"...
    μεταξύ 1979 και 2008 ο Βγενόπουλος εμπόδιζε τον Παναθηναικό να φτιάξει γήπεδο ή μήπως η αδιαφορία/ανικανότητα των διοικήσεων του? το Ελληνικό έπεσε στο τραπέζι για να τσιμπήσει η 13 και να φορτώσουν σ αυτή μια ακόμα αποτυχία τους, όπως κ έγινε τελικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το 1 εκ, όχι μόνο είναι τσαμπούνημα, αλλά αισχίστη προπαγάνδα που ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και κανένας δεν ζήτησε συγγνώμη απο αυτούς που το αναπαρήγαγαν και φανάτιζαν τον κόσμο. Ακόμα πάντως και όλα σκατά να τα έχει κάνει ο τζίγγερ, γι αυτό δώθηκε ο αγών και λευτερωθήκαμε!! Τώρα τι χαμπάρια μάστορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ευχαριστεις και εσυ την πετρουλα λοιπον, ξερετε μωρε αυτη που μαζι με τον πατερα του μας εκλεβε τα πρωταθληματα , ελεγε για ροζ φανελες και φυσικα οτι δεν εχουμε 100χρονη ιστορια
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ,
    ΤΟ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΤΣΙ ?ΠΟΣΟ ΓΑΥΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οι γαύρογιάννηδες φύγανε. Πλέον μπορούμε να καμαρώνουμε για τις φιλίες με τον Αχιλλέα, τον Κανελλόπουλο, το Βαγγέλη. εξ' άλλου, "ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ". Και επίσης "Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στο καλό και καλή τύχη. Μην απομακρυνθείς και χάσεις την εκτόξευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ράβδος εν γωνία. Δεν βαρέθηκες να αρλουμπολογείς; αυτός που υποστηρίζει κάτι, πρέπει να το τεκμηριώνει. Απο 'κει και έπειτα, απλά δικαιολογείς τους γαύρους και την πρακτική τους. Δηλαδή το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται σύμφωνα με τη γαύρικη πρακτική και αντίληψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. η πιθανή ανεπάρκεια κάποιων δεν σημαίνει ότι η οικογένεια είναι λύση για τον Παναθηναικό ... Το πρόβλημα είναι, που οδήγησε τον Παναθηναικό σε ανάγκη σωτήρων... Διακρίνω επίσης μια εμμονή σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια... Εγώ δεν έχω τίποτα μαζί τους, απλά όπως αποδείχτηκε δεν μπορούσαν όπως λέτε(η δεν θέλησαν ποτέ όπως πιστεύω εγώ) να ξεσκεπάσουν την λιμανίσια απάτη (εικονική πραγματικότητα), αν είχαν την παραμικρή αγάπη σ αυτή την ομάδα, θα είχαν φύγει το 2008. Αυτοί όμως παρέμειναν για να οδηγήσουν στις απώλειες των τίτλων του 2011 κ 2012.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θα συμφωνήσω αν μου πείς κιόλας ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ αντιμετωπίζεται αυτό το παρασκήνιο. Χωρίς φυσικά χρηματισμούς και μεθόδους υποκόσμου. Εκτός αν έχουμε και τέτοια αισθητική και δεν μας ενοχλεί..
    Μη διακρίνεις εμμονές, θεωρώ αυτονόητο οτι κάποιοι που εμφανίστηκαν και τάξανε ένα καλλίτερο μέλλον, πρέπει να κριθούν ΠΟΛΥ αυστηρότερα. Πού το παράλογο;

    Ανεπαρκείς ως προς τι; τα 38, 39 κλπ πρωταθλήματα του γαύρου που λέει ο Τσουκαλάς και ο Θεοδωρίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. πες τα αδερφε γιατι θα μας τρελανουν εντελως αυτοι,virtual reality...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. εσυ χρησιμοποιεις επιχειρηματα γαβρων,οτι και καλα ειχε παραγκα ο καβουριας γι αυτο εκανε 10 χρονια να παρει ο γαβρος πρωταθλημα,κι εμεις αυτα τα 10 χρονια πηραμε 4 πρωταθληματα.Τα ξεχασες?Μη μας τρελαινεις τωρα,εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την καταντια του συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Είπα για παράγκα; μην τρελαίνεσαι, πες το ποίημά σου. Σάμπως ξέρεις να κάνεις και τίποτα άλλο... Και αν μπαίνεις στον κόπο να απαντάς, να απαντάς σε όλα. Άν έχεις ποίημα για όλα βεβαίως βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ποιοί είναι οι ανεπαρκείς δηλαδή; και πώς να φύγουν αφού οι άλλοι θέλανε τα χρήματα του Βαρδινογιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και γιατί δε ζητάς να επιστρέψουν οι βγενοπατέρες να τη συνεχίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εκτος και αν ο Μητροπουλος και ο Κανελοπουλος εμφανιστηκαν μετα το 96.Ρωτησε με οτι θελεις και αν μπορω θα σου απαντησω,εγω δεν ειμαι τσατσος κανενος,ενας απλος φιλαθλος ειμαι που ποναω για την καταντια της ομαδας μου.
    Εσυ παλι δεν εχεις δικη σου κριση γιατι πληρωνεσαι για ενα λογο,για να βγαλεις λαδι τους μεγαλομετοχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Με την ανωτερότητά του, δεν τον είχε απο κάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σε καλή μου μεριά. Τι θα γίνει τώρα; δεν θα εκτοξευθούμε; σου αρέσει η 9η θέση και το -26 αμερόληπτε αγνέ φίλαθλε; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τσατσακο επειδη εχεις κοντη μνημη(η ετσι σε βολευει) και χρεωνεις τα πετρινα χρονια του γαβρου στον καπεταν-καβουρια σου απαντω με στοιχεια.

    1979-80 1ος γαβρος,3ος Π.Α.Ο στα μεταξυ μας 2-0(ΠΑΟ-γαβρος) 1-0(γαβρος-ΠΑΟ)

    1980-81 1ος γαβρος 5ος ΠΑΟ,0-1(ΠΑΟ-γαβρος) 0-0(γαβρος-ΠΑΟ)

    1981-82 1ος γαβρος 2ος ΠΑΟ,1-1(μεσα-εξω) στα μπαραζ γαβρος-ΠΑΟ 2-1

    1982-83 1ος γαβρος 6ος ΠΑΟ 0-1 (ΠΑΟ-γαβρος) 2-1(γαβρος-ΠΑΟ)

    1983-84 1ος(επιτελους) ΠΑΟ 2ος γαβρος.0-0(ΠΑΟ-γαβρος) 2-1(γαβρος-ΠΑΟ)

    1984-85 1ος Παοκ 2ος ΠΑΟ(ισοβαθμια με Αεκ) 4ος γαβρος 0-0,1-1(μεσα-εξω)

    1985-86 1ος ΠΑΟ 5ος γαβρος 2-1(ΠΑΟ-γαβρος) 1-2(γαβρος-ΠΑΟ)

    1986-87 1ος γαβρος 2ος ΠΑΟ 1-1(ΠΑΟ-γαβρος) 2-1(γαβρος-ΠΑΟ)

    Στις πρωτες 8 χρονιες του καβουρια 5 πρωταθληματα γαβρος 2 εμεις και 1 ο Παοκ νικες 2-8 για τον γαβρο.

    Παμε στα πετρινα του γαβρου τωρα

    1987-88 1η ΑΕΛ 5ος ΠΑΟ 8ος γαβρος 1-1(ΠΑΟ-γαβρος) 1-4(γαβρος-ΠΑΟ)

    1988-89 1η ΑΕΚ 2ος γαβρος 3ος ΠΑΟ 2-1(ΠΑΟ-γαβρος) 1-1(ΠΑΟ-γαβρος)

    1989-90 1ος ΠΑΟ 4ος γαβρος 2-2(ΠΑΟ-γαβρος) 3-4(γαβρος-ΠΑΟ)

    1990-91 1ος ΠΑΟ 2ος γαβρος 0-1(ΠΑΟ-γαβρος) 0-0 (γαβρος-ΠΑΟ)

    1991-92 1η ΑΕΚ 2ος γαβρος 3ος ΠΑΟ 3-0(ΠΑΟ-γαβρος) 1-1(γαβρος-ΠΑΟ)

    1992-93 1η ΑΕΚ 2ος ΠΑΟ 3ος γαβρος 2-3(ΠΑΟ-γαβρος) 1-0(γαβρος-ΠΑΟ)

    1993-94 1η ΑΕΚ 2ος ΠΑΟ 3ος γαβρος 1-2(ΠΑΟ-γαβρος) 0-0 (γαβρος-ΠΑΟ)

    1994-95 1ος ΠΑΟ 2ος γαβρος 1-1(μεσα-εξω)

    1995-96 1ος ΠΑΟ 3ος γαβρος 1-0(ΠΑΟ-γαβρος) 1-2(γαβρος-ΠΑΟ)

    Εχουμε λοιπον τα πετρινα χρονια τον ΠΑΟ με 4 πρωταθληματα την ΑΕΚ με 4και την ΑΕΛ με 1,στα μεταξυ μας παιχνιδια 6 νικες εμεις 4 ο γαβρος και με τον καπεταν καβουρια να τραγουδαει στα αποδυτηρια αγκαλια με τους παικτες "ποτε ξανα πρωταθλημα στον πειραια".
    Τελικα εμεις δεν ξαναειδαμε πρωταθλημα,για να μην πω για τα μεταξυ μας παιχνιδια.
    Καταλαβες τσατσακο τι εστι καβουριας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ξυλο σε καθε βαζελογαυρο που γουσταρει Βαρδινογιαννηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Θα μας κλασεις τα τσο και τα λο πουστρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου