Δικηγόρος Βύντρα: "Δεν ζήτησε η ΠΑΕ να φύγει ο Βύντρα ,μείωση αποδοχών του ζήτησε". Μας δουλεύετε ρε μαλάκες;



Ενώ εδώ κι ένα μήνα μας έχουν ταράξει στα δημοσιεύματα ότι ο Βύντρα είναι για έξοδο και δεν θα υπολογίζεται ,σήμερα μαθαίνουμε απο τον δικηγόρο του ,ότι η ΠΑΕ δεν του χει πει να φύγει ,απλά του χει ζητήσει μείωση ,την οποία ο Βύντρα δεν αποδέχεται γιατί φτάνει στο 50%.


Άρα -προσωπική μου εκτίμηση- ξεχάστε την φυγή Βύντρα. Απο καλοκαίρι και αν...

ΥΣ: Α και ο Σπυρόπουλος χρίστηκε τρίτος αρχηγός της ομάδας. Θα ναι παγκόσμια πρωτοτυπία ,οι δύο στους τρεις αρχηγούς να μην είναι αρεστοί στον κόσμο της ομάδας.

ΥΣ2: Τι δήλωσε ο Α.Στεφανάκης...

http://prasinanea.gr/football/article2087870.ece

Σχόλια

  1. Πρες , κοίτα να δεις ο Βύντρα , άσχετα τι χαρακτήρας είναι , θεωρώ ότι είναι καλός παίκτης. Δεν χρειάζεται να χαθεί ο παίκτης , όπως και ο Μπουμσόνγκ.

    Για μένα 2 πράγματα είναι σημαντικά :

    1. Να δεχθούν σημαντική μείωση των συμβολαίων τους , που σίγουρα συμφέρει και αυτούς , αλλά και τον σύλλογο , αφού δύσκολα θα βρεθεί άλλη ομάδα μεγέθους Παναθηναικού , που θα τους κάνει συμβόλαια σαν και αυτά που είχαν στο πρόσφατο παρελθόν.

    2. Να παίξουν μπάλα , σύμφωνα με τις δυνατότητές τους , -να μην ξανά έχουμε φαινόμενα Βέροιας & Λεβαδειακού- ώστε να προσφέρουν στην ομάδα. Επίσης να καταλάβουν ότι πρόεδρος είναι ο κ. Αλαφούζος και όχι κάποιος άλλος.

    Όσο για τον Τζιμπρίλαρο , πιστεύω ότι τελικά θα έρθει στον Παναθηναικό , παρ όλους τους εκβιασμούς των Εγγλέζων.

    Δεν ξέρω τι παίζεται στα διάφορα γραφεία , εγώ θα το γράφω κάθε μέρα: Πρέπει να πάμε στη Λεωφόρο , γιατί η ομάδα θα έχει φυσική & πραγματική έδρα και θα ανασάνει οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαρρώ πως δεν έχει νόημα να απαντήσω Γιώργο αναλυτικά στην διαφωνία μας ως προς την αγωνιστική αξία του Βύντρα. Θα περιοριστώ μόνο στο ότι ,όχι μόνο δεν τον θεώρησα ποτέ αντάξιο της φανέλας του Συλλόγου ,αλλά δεν τον θεωρώ και γενικά καλό παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αδερφε μια καλοπροαιρετη προτροπη απο εναν καθημερινο αναγνωστη του blog:αν γινεται μη βαζεις λινκ απο τα πρασινα νεα.εχουν αποδεδειγμενα κοροϊδεψει τον κοσμο,ειδικα την εποχη της αραβολαγνειας του Σεπτεμβριου του 2011.για να μην πιασω και τα διοικητικα...προσωπικη μου αποψη οτι τa aioniapistos.gr,leoforos.gr ειναι εγκυροτερα.και το greenzone φυσικα που απ¨οσο εχω δει προωθεις αρθρα του.οσο για τον φιλο που λεει οτι θεωρει το Βυντρα καλο παικτη.αφου φτασαμε να το διαβασουμε και αυτο...τες πα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ta prasina nea ta xw kyriws giati kalyptoun egkaira (to egkyra einai mia alli istoria) ola ta reportaz apo ola ta tmimata tou syllogou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαι οπαδός του κ. Βαρδινογιάννη , το ξέρεις καλά. Αν δεν είναι καλός παίκτης ο Βύντρα , τότε , γιατί τον καλούν συνέχεια στην Εθνική ομάδα , την στιγμή που άλλοι παίκτες της ομάδας μας δεν καλούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ίδια απορία μου απάντησε ένας τέως προπονητής του Παναθηναϊκού (το όνομα δεν θέλω να το πω). "Είναι καλός αθλητής ,βοηθάει να εξελίσσεται η διαδικασία της προπόνησης ,έχει σωματικά προσόντα ,δεν τραυματίζεται εύκολα και έχει γερά πνευμόνια".


    Αυτά όντως είναι πολύ καλά χαρακτηριστικά για έναν ποδοσφαιριστή. Αρκεί όμως να ξέρει και τα απαραίτητα με το τόπι ,γιατί το ποδόσφαιρο με μπάλα παίζεται. Θεωρείς πως έχει καλή σέντρα; Καλή διαχείριση της μπάλας όταν την έχει στα πόδια του; Έχει καλές τοποθετήσεις; Καλό κοντρόλ; Νομίζω θα συμφωνήσεις πως δεν έχει τίποτα απο αυτά. Άρα ,στα μάτια μου δεν μπορώ να τον βλέπω ως -τουλάχιστον- μέτριο ποδοσφαιριστή.


    Ελπίζω να σε κάλυψα.


    ΥΣ: Επίτηδες δεν έθεσα πουθενά τον παράγοντα "πάθος" και "θέληση". Γιατί πολλά ακούγονται ,για πολλά αναρωτιέμαι ,αλλά για τίποτα δεν ξέρω κάτι απο πρώτο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άστον καλά κάνει. Δεν είναι τί αρέσει στον έναν και στον άλλον. Τα π.ν. έχουν ροή ειδήσεων. Όσο για το λεοφόρος που λες... εντάξει, θα γελάσω αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όλα συμφωνώ που γράφεις , η απορία μου είναι ότι όλα αυτά τα ξέρουν και οι εκάστοτε προπονητές Παναθηναικού και Εθνικής , και όμως τον προτιμούν.


    Ας μην ξεχάσουμε τι είπε ο κ. Φερέιρα την 1η αγωνιστική για το γκολ που έβαλε στον Λεβαδειακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για μένα προσωπικά το λάθος του Αλαφούζου στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το άσχημο timing αλλά και το ύφος της ανακοίνωσης που τότε "φωτογράφιζε" παίκτες για ύποπτη απόδοση υπονοώντας μέσα σε αυτούς και τον Βύντρα. Απο την στιγμή που έγινε αυτό ο Βύντρα θεωρώντας τον εαυτό του θιγμένο να μην δέχεται την πρόταση μείωσης συμβολαίου. Θα έπρεπε να γίνει πρώτα μια συζήτηση και απο την στιγμή που δεν δεχόταν του βάζεις "πωλητήριο" για να βγάλει και η ομάδα κάποιο κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den fteei omos oute o vydra oute o spyropoulos ean tzigger k polimetoxikoi sou feran xeiroterous paixtes apo aytous ektos ean theoris ton marino ton moun ton melisi(epaixe k dexi back)ton ena diastima monimo trumatia giourka(oso den itan ygieis) ton gabriel dexi xaf pou ton feran os back david -biasmir(epaixe k dexi back)k den ksero pioi alli paixtes irthan kaluterous k san stoper apo vydra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον Μαρίνο πχ τον θεωρώ καλύτερο του Βύντρα γιατί είναι λιγότερο γκελαδόρος.


    Δεν μου φταίει σε τίποτα ο Βύντρα που εν μέσω πτώχευσης κάποιοι του προσέφεραν συμβόλαιο 800.000 ευρώ. Και γω στην θέση του την πάπια θα έκανα. Αλλά δεν τον θεωρώ καλό ποδοσφαιριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου