Δεν θέλει να φύγει ο Βύντρα; Βάλτε τον να παίζει μόνος του με τους τοίχους στην Παιανία! Όπως έκανε και ο Τζίγγερ με τον Μπασινά...



Αφού σκαλώνει ο Βύντρα στην αποδέσμευση και θέλει περισσότερα και βάζει όρους ,η λύση είναι απλή ,δοκιμασμένη και άμεσα εφαρμόσιμη. Κόψε του Αλαφούζε την μπάλα! Και αν δεν ξέρεις πως ,ρώτα τον Τζίγγερ. Όταν είχε βάλει για 6 μήνες τον Μπασινά και έκανε μόνος του προπονήσεις ,χωρίς να τον αφήνει να φύγει.

Αφού το κάναμε στον Μπασινά ,που προσέφερε τα δεκαπλάσια στον Σύλλογο ,στον Βύντρα θα μαγκώσουμε; Κόψιμο στην μπάλα... να εφαρμόσουμε μια φορά και τζιγγερικές μεθόδους σε τζιγγερικούς παίκτες.

Σχόλια

  1. EΞΩ οι τσάτσοι από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ.. Ή τώρα ή ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τον αγόραζε ο ΠΑΟΚ , όπως έλεγαν κάποιοι. Καλός παίκτης , αλλά δεν αξίζει τα λεφτά που έχει στο συμβόλαιό του.


    Εγώ , Πρές , δεν είμαι υπέρ των μεθόδων που εφάρμοζε ο κ. Βαρδινογιάννης στον Παναθηναικό. Δεν πιστεύω σε λογικές που εφαρμόζονται σε απολυταρχικά καθεστώτα , που από ότι φαίνεται τα εμπνεύστηκαν και οι εδώ ντόπιοι μονάρχες στο πρόσφατο παρελθόν.


    Κάτι θα βρει ο κ. Αλαφούζος και θα καταλήξει σε συμφωνία μαζί του. Ελπίζουμε το δυνατόν καλύτερο για τον παίκτη αλλά και το σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε Γιώργαρε Παναθηναϊκος είσαι ή Βύντρα? Ελπίζουμε και απαιτούμε ως οπαδοί του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου ΜΟΝΟ το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Στην προκειμένη περίπτωση το καλό είναι να πάρει πόδι το 24. (μη σου πω κιόλας να μην ξανατυπωθεί φανέλα με το 24 για καμιά 10αριά χρόνια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βυντρα μεινε στην ομαδα για αλλα 10 χρονια........να κονομησει η σοφεραντζα.......ξερεις εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννης Παλη16/1/13 9:18 π.μ.

    Εγώ το έχω ξαναπεί , μια μέρα στην εξέδρα μια μέρα με τους τοίχους, η ας έρθει το αφεντικό του να τον πάρει για να του βάζει βενζίνη στ'αμαξι του..

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΕΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι θέλετε εσείς παιδιά , εγώ για το καλό του παίκτη και το συμφέρον του συλλόγου το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αδερφέ , ΜΟΝΟ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας νοιάζει .
    ποσός μας ενδιαφέρι το θα κάνει ο Βύντρα ο άχρηστος μετά τον ΠαναθηναΪκό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου