Είστε αστείοι ρε!


Μέχρι πριν λίγες μέρες και οι δύο ήταν και με τα δύο πόδια εκτός Παιανίας. Η ίδια η ΠΑΕ για τον Γάλλο έλεγε πως κοροϊδεύει και για τον άλλον άφηνε σκιές για την μειωμένη απόδοση του στο ματς απο την Βέροια. Η ίδια η ΠΑΕ! Και τώρα ο νυν προπονητής του ετοιμάζει για το βασικό σχήμα!! Όταν ξέρουν και οι πέτρες πως θα πέσει μαζεμένη γιούχα και θα αποτελέσει πρόκληση η χρησημοποίηση τους.


Όση λογική έχει για έναν ξένο προπονητή που δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην ομάδα ,να βάλει αυτούς τους δύο στην άμυνα ,τόσο παράλογο είναι για όλους τους υπολοίπους η χρησημοποίηση τους μετά τα όσα έχουν γίνει και ειπωθεί τις τελευταίες μέρες.

Ο Ρότσα υποτίθεται έφυγε με πρόφαση την χρησημοποίηση του Μπουμσόνγκ στο ματς με τον Λεβαδειακό πριν 2 εβδομάδες ενώ του είχαν πει απο την διοίκηση να μην τον βάλει. Και λέω πρόφαση ,γιατί η βασική αφορμή για να τα σπάσουν με τον Χουάν ήταν οι δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ του Βύντρα ,οι οποίες δεν κυμαινόντουσαν στο ίδιο μήκος κύματος με την ΠΑΕ. Και τώρα προορίζονται και οι δύο για βασικοί!!!!

ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ;;;

Σχόλια

  1. Πρες έχεις δίκιο. Τι να πεις , για όλα αυτά τα πίσω-μπρος , εκτός και αν έγιναν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βάλτε βασικό τον Βύντρα αύριο .


    τίποτα άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά το ματς με την Βέροια έβγαλε πολλές περισσότερες πληγές πέραν της βαριάς ήττα με 3-0.Φαίνεται καθαρά ότι η δίοικηση έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια διαχειριζόμενη εντελώς ερασιτεχνικά την όλη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To oτι είναι αστείοι δεν σχετίζεται με αυτη την απόφαση αλλά με τις συνολικές τους ενέργειες. Επειδή πέρα από αστείοι είναι και κουτοπόνηροι.. πιστεύω οτι θέλουνε να γίνει ένα ψιλομπάχαλο στις εξέδρες για να τραβήξει τα φώτα ο Βύντρα και ο Μπουμσονγκ από την παταγώδη αποτυχία με Σισέ . Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια . Ήδη τα μέσα που ελέγχουνε τον Σισέ τον ξεχάσανε..Ρε και να είχαμε άλλη διοίκηση και να είχαμε τέτοιο φτιάσκο..Ρε και να είχαμε άλλη διοίκηση και να είμασταν στην 8-9η θέση και 6 βαθμούς πάνω από υβοβιβασμό και 24 κάτω από γαύρο...τι θα γίνοταν..Αλλά όταν κάποιοι που ελέγχουν μέρος της εξέδρας είναι στημένοι ..ιδου τα αποτελέσματα..


    Ο προπονήτης κάνει το προφανές . Αυτοί οι δύο είναι οι καλύτεροι στην άμυνα μας αυτή τη στιγμή με αγωνιστικά κριτήρια .



    Ο Ρότσα δεν είχε μιλήσει υπερ του Βύντρα είχε προσπαθήσει να προστατεύσει τους παίχτες του όπως θα έκανε κάθε επαγγελματίας προπονητής.


    Κακώς όμως κατά τη γνώμη μου αναλώνεσαι στο θέμα Βϋντρα όταν η ομάδα βρίσκεται σε αυτά τα ΧΑΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ . Ο Βύντρα είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης . Αλλά τα τζιμάνια τα καταφέρανε κ ασχολούμαστε με τον κάθε Βύντρα αντι ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιους θα διώξεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε να απαντήσω και εγώ όπως και εσύ. Αυτές οι ηλίθιες μονολεκτικές ερωτησούλες που μου κάνεις παίζουνε κάποιο ρόλο ? Η είναι απλά ρητορικές ? Δε βγάζεις νόημα από τα συμφραζόμενα ? Πρόβλημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν απαντάς σε κανένα από το δυο που ρώτησα όμως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οποιος δε μπορει να πα ...γινει κομμωτης
    ξυπνατε στην παε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πράγματα , ίσως , να φαίνονται έτσι , όμως , μπορεί να έχουν επέλθει συμφωνίες μεταξύ κ. Αλαφούζου και κ. Βαρδινογιάννη που να δημιουργούν νέα δεδομένα.

    Το έχω ξαναπεί ότι ο απο-Βαρδινογιαννισμός της ομάδας δεν μπορεί να γίνει άμεσα , θα χρειαστεί καιρός. Αν οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν κατεβάσει τις απαιτήσεις των σε αποδεκτά κατά την διοίκηση ύψη αποδοχών , για ποίο λόγο να μην χρησιμοποιηθούν;

    Αν έχουν αποδεχθεί , ότι θα συνεισφέρουν πραγματικά στην ομάδα και δεν θα ξανακάνουν γκέλες τύπου Βέροιας , τότε ο κάθε προπονητής δύναται να τους χρησιμοποιήσει.

    Φαίνεται , υποθετικά θα μιλήσω , δεν μπορώ να μιλήσω εκ του ασφαλούς , ότι τον προηγούμενο μήνα παίχθηκε μια παρτίδα σκληρού πόκερ μεταξύ κ. Αλαφούζου , μετόχων και κ. Βαρδινογιάννη. Η πριγκιπιαδα και το άδοξο τέλος της , δημιούργησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο κ. Αλαφούζος έδιωξε πολλούς συνεργάτες του πρώην μεγαλομετόχου , και κατάφερε τις πολυπόθητες μειώσεις συμβολαίων ορισμένων παικτών.

    Δεν μπορούν να γίνουν όλα άμεσα , αρκεί κάποια πράγματα να μπουν στη σωστή σειρά και η ομάδα σιγά-σιγά να βρει την αυτοπεποίθησή της. Δεν είναι εύκολο να κυβερνήσει κανείς το σύλλογό μας , ενόσω βρίσκονταν 30 και πλέον χρόνια στα χέρια μιας από τις ισχυρότερες οικογένειες της Ελλάδας.

    Ο κ. Αλαφούζος τα έβαλε με ένα κατεστημένο εντός της ομάδας που υπήρχε πολλά χρόνια και προσπαθεί να το αλλάξει. Απαιτείται χρόνος για αλλαγές , όσο και εμείς να το θέλουμε τώρα , σήμερα , γιατί η ομάδα εξαρτάται σε πολλά πράγματα από τον πρώην μεγαλομέτοχο. Προπονητικό κέντρο , ΓΗΠΕΛ και οι συμβάσεις με τις ρήτρες που έχουν υπογραφεί , φέρουν την σφραγίδα του πρώην μεγαλομετόχου. Σε αυτά δεσμεύεται και η τωρινή διοίκηση , γιατί οι ρήτρες που έχουν γίνει , είναι πολύ ισχυρές.

    Ο κ. Αλαφούζος έχει κάνει λάθη και θα κάνει λάθη , είναι νέος στο χώρο και δεν έχει την βοήθεια του πρώην μεγαλομετόχου , που κανονικά όφειλε να του δώσει.

    Για μένα , αυτή είναι η θέση μου , θεωρώ ότι έκανε πολύ καλά μετά το ματς της Βέροιας και στοχοποίησε παίκτες και προπονητή , για να δείξει ότι αυτός κάνει κουμάντο στην ομάδα.

    Επιδέξια χειρίστηκε το θέμα με τον Πρίγκηπα , που ήταν για τον ίδιο και τους μετόχους σπάσιμο νεύρων , δηλαδή το να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μια αλλόκοτη κατάσταση (πριγκιπιαδα) για ένα μήνα και βάλε.

    Έκανε την "επανάσταση" του και μέσα σε μια βδομάδα , έγινε η ομάδα άνω κάτω, μειώνοντας συμβόλαια , διώχνοντας προπονητή , διώχνοντας πρώην έμπιστους συνεργάτες του , για να δείξει στον πρώην μεγαλομέτοχο ότι αυτός είναι το αφεντικό και όχι μπροστινός , όπως έλεγαν διάφοροι. Επίσης , το όλο θέμα όπως και τα περί αγοράς του Τζιμπίλαρου , δεν ήταν επικοινωνιακά τρικ , όπως υποστηρίζονται από διάφορους "δήθεν οπαδούς" αλλά μια πραγματικότητα , και όσοι διαφωνούν ας ανατρέξουν στο ότι έγινε από άλλους πρώην μετόχους στο πρόσφατο παρελθόν.

    Μην νομίζετε , ότι ο Παναθηναϊκός είναι εύκολο να διοικηθεί . Η διοίκηση της ομάδας με τα χρέη που έχει και χωρίς δικό της γήπεδο & προπονητικό κέντρο , θα μπορούσε να επιστρέψει στον πρώην , εφόσον πολύ δύσκολα θα βρίσκονταν επιχειρηματίας που θα έβγαζε πέρα με αυτή την κατάσταση.

    Αυτό οφείλουμε , όλοι να το κατανοήσουμε: η οικογένεια έφτιαξε τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό κομμένο & ραμμένο στα μέτρα της , που πολύ δύσκολα κάποιος άλλος εκτός αυτής θα αναλάμβανε τα ηνία. Να μην ξεχνάμε , ότι ο ποδοσφαιρικός χρόνος κυλάει πολύ πιο γρήγορα από ότι ο κανονικός , γιατί οι απαιτήσεις από τους οπαδούς είναι μεγάλες , και ο προεδρεύων πρέπει να κάνει τις όποιες αλλαγές υπολογίζοντας αυτόν το χρόνο και έχοντας στα χέρια του μια ομάδα που είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα & τα σταθμά της προηγούμενης διοίκησης.



    Για μένα , αν ο κ. Αλαφούζος κρατήσει την ομάδα και τα βγάλει εις πέρας , έχει επιτελέσει ένα τιτάνιο έργο ανάμεσα στις πρόσφατες Συμπληγάδες του ποδοσφαιρικού Παναθηναικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή ρε πρες, ποιός πρέπει να αποφασίζει για τη χρησιμότητα των παικτών; οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι; και να μένουν ή να φεύγουν ανάλογα με τα γούστα της κερκίδας; ή είναι και ο Φάμπρι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη; δεν κοιτάμε τα χάλια μας λεω εγώ, εχουμε βρεί αποδιοπομπαίο τράγο. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε θεμιτές τις απειλές των οπαδών οτι θα γίνει χαμός αν παίξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε μου πραγματικα δεν ξερω αν εισαι αφελης η στημενος.Ομως το να δικαιολογεις τον γαυρο αλαφουζο για τα εγκληματα που εχει κανει στην ομαδα δειχνει τον λογο που εφθασε η κατασταση ως εδω.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θες να πεις αυτό που θες να πεις και να κράξεις τους οργανωμένους. Δεκτό. Άποψη σου είναι. Αλλά μην παραφράζεις αυτά που λέω. Λέω ότι αυτό που κάνει ο Φάμπρι να βάζει μπουμ και βύντρα είναι λογικό για έναν άνθρωπο που κοιτάει καθαρά το ρόστερ του και μόνο. Αλλά δεν είναι καθόλου λογικό και είναι ιδιαίτερα περίεργο να γίνεται αυτή η κίνηση μετά τα όσα έχουν συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιλάω γενικά για οπαδούς και δημοσιογράφους. Το θεωρείς ποδοσφαιρικό και υγιές αυτό το πράγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προφανώς και δεν είναι ποδοσφαιρικό και υγιές. Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο τρελός ή βαλτός είναι.


    Αλλά αυτό δεν ξεκίνησε τώρα ,ούτε επί πολυμετοχικότητας. Στα χρόνια του Τζίγγερ ξεκίνησαν δημοσιογράφοι να βγάζουν ενδεκάδες και να στοχοποιούν παίκτες ανάλογα με τα άμεσα χρηματικά συμφέροντα που είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επαναλαμβάνω δεν θέλω ουδεμία συζήτηση με ανθρώπους που έχουν γίνει υβρίδια Γκόντζου. Το όνομά μου το ξέρε ο Πρες , έχω κάνει 4~5 αναρτήσεις στο μπλόγκ , απαντώ μόνο σε ανθρώπους που μου γράφουν με λογική και επιχειρηματολογία. Σε δύο αράδες γραμμές δεν έχει νόημα να απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό δεν θα παύσει ποτέ -αν και δεν ξέρω σε ποιές περιπτώσεις αναφέρεσαι- γιατί μπλέκονται και μανατζαραίοι κλπ. Οφείλουμε πάντως να το καταδικάζουμε, πράγμα που δεν γίνεται τώρα. Πάντως πανό εναντίον παίκτης της ομάδας δεν έχει ξαναβγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου